Budapest, 2012. szeptember 28. Gunter Demnig német szobrász, a holokauszt áldozatainak emléket állító botlatókövek művészeti projekt kitalálója botlatóköveket helyez el a budapesti Aulich utcában 2012. szeptember 28-án. MTI Fotó: Kallos Bea

Gunter Demnig német szobrász, a holokauszt áldozatainak emléket állító botlatókövek művészeti projekt kitalálója vágja korongvágóval a járda burkolatát, amikor botlatóköveket helyez el a budapesti Aulich utcában.
Az áldozatok hozzátartózója, Szekeres Varsa Vera fényképezi Gunter Demnig német szobrászt, a holokauszt áldozatainak emléket állító botlatókövek művészeti projekt kitalálóját,aki botlatóköveket helyez el a budapesti Aulich utcában.

MTI/magyartudat.com

 

6 thoughts on “Magyarországon magyaroknak “botlatókő” !”

 1. Semmi, csak a szokásos zsidó szemtelenség. Csak azt nem tudom mi lesz, ha Mari néni hazafelé menet összetöri kezét-lábát? Naja, majd jól megbüntetik holokauszttagadás miatt.

 2. Végre!

  Felavattuk a 145631256748964789 a négyzeten holokauszt emlékművet. Hiszen a Gulág, Trianon, kommunista áldozatok emlékművekből már úgyis olyan sok van.

 3. Le kellene már utánoznunk ezt a fejlett emlèkeztetèsi kultúrát. Bizony nagyon le vagyunk maradva. Ha nem a zsidokrol lenne szó tuti hogy nem engedèlyeznèk balesetveszèly miatt. Ès ha tèlen kezèt-lábát kitöri valaki rajta? Az mit számit?

  1. Kedves Miriam. Nagyon egyszerű, csak irtasd ki a teljes családod egy őrült vezérrel, majd meglátod milyen könnyű lesz emlékezni rá.
   Még zsidónak sem kell lenni hozzá. Egyébként ezek a botlatókövek nem emelkednek ki a járda síkjából, ettől senki nem töri ki kezét-lábát.

   1. Ha valaki azt mondja neked, hogy kártérítést kell fizetnie, mert sérelem érte a nagyapád részéről, akkor fizetsz, mint a köles? Nem kérdezel, nem nyomozol, hanem fizetsz. Hát ez szép hozzáállás.
    A szájzár törvénnyel az európai kormányok elismerték, hogy hazugság az egész. Kertész Imre nem úgy ír a könyvében. Norman Finkelstein és egy sor más kutató nyomozása nem azt támasztja alá, hogy megtörtént a kiirtás.
    Jelen állapotában az egész arról szól,mint a viccben.
    rabló : – Adjon 1000 Ft-ot és megvédem.
    áldozat : – Kitől?
    rabló : – Magamtól.

 4. Nekünk is van emlékezni valónk hatalmas mennyiségben és minőségben nemzetközi szinten. Csak nekünk valami okból korlátozottan van erre lehetőségünk itthon is. Meg nincs is hozzá nagy tehetségünk szerintem. De tanulni kellene, ez kétségtelen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük