2012. június 19-én neves magyar – osztrák politikusok, újságírók, jogászok, közgazdászok részvételével tartottak konferenciát Bécsben, a Hotel Intercontinental zsúfolásig megtelt konferenciatermében.

Az előadók között volt többek közt dr. Eva Maria Barki nemzetközi jogász és dr.Bogár László közgazdász is.

Dr. Bogár László és Dr. Eva Maria Barki

A két ország közötti jó szomszédi viszonyt mutatja többek közt, hogy a két tagállam közös stratégia kidolgozásán fáradozik az unióban hatalmat gyakorlók politikai és gazdasági gyámkodása ellen. Az előadók rávilágítottak, hogy a háttérben szerveződő erők alattomosan, a helyi politikai – gazdasági rendszerbe bekúszva zilálják szét a tagállamok nemzeti egységét, öntudatát, mindezt a demokrácia köntösébe öltöztetve. A gazdaságilag meggyengült tagállamokat adósságba hajtják és új, uniós struktúra kialakítására kötelezik. (Természetesen az új szerkezet kialakítása az új háttérhatalom vezető pozíciójának kialakításához vezet).

A résztvevők Orbán Viktor magyarországi és uniós kulcsszerepét, eddig elért eredményeit méltatták. Külön kiemelésre került az államadósság jelentős mértékű csökkentése, amelyet Magyarországon úgy sikerült elérni, hogy nem az állampolgárokra rótt terhek nőttek, hanem az államháztartás költségei csökkentek. Mindemellett a felszólalók kitértek arra is, hogy a magyar miniszterelnök az államháztartás deficit állományának csökkentése érdekében, felszólította a jelentős profitot termelő külföldi nagyvállalatokat az ország adósságállományának rendezésében való aktív részvételre. Ennek következménye pedig az lett, hogy az ország negatív diszkrimináció hatása alá került.

Magyarország demokratikus állam, ahol az új alaptörvény jogszabályai az irányadók. Az ország szuverenitásának tiszteletben tartását kormányunk elvárja, az uniós tagállamokkal történő együttműködést a kormány a magyar nemzet érdekeit szem előtt tartva tartja fenn.

Az IMF világuralmat diktáló ereje a gazdasági és politikai ellenőrzésen alapszik, amely igen veszélyes a polgári társadalmak egységére. A külföldi sajtó elferdített hírei megosztják a tagországok Magyarországról alkotott véleményét. Magyarország kormánya mögött kétharmados tömeg áll, amelyet fent kell tartani az eddig elért gazdasági sikerek további fejlődése érdekében.

Orbán Viktor személye, kemény elkötelezettsége, hite és politikája, a nemzet eddig elért sikerei és felemelkedését szolgáló folyamatos kemény munkálatok követendő példaként szolgálnak az Európai Unió többi tagállamának.

Magyar Tudat

One thought on “A Magyar Tudat dr. Eva Maria Barki meghívására részt vett az osztrák FPÖ/Szabadságpárt által megrendezésre került konferencián”

  1. Teljes egészében egyetértek Dr.Bogár László Ur által is kép viseltekkel !
    Tudom,hogy nekünk sajnos nagyon meg kell küzdeni a
    belső és külső ellenségeinkkel.Azok mind keményen fogalmazva
    ellenségek akik nemzetünket gyalázzák,a kivivott sikereket elferditik meghazudtolják.Az Orbán Viktor Miniszterelnök Úr által kiharcoltakat lekicsinyitik félremagyarázzák a zászlójuknak csillaguknak megfelelően
    hozzák a világ tudomására .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük