Ha még nem láttad

Más a valóság!

Amióta USA nagyvállalat kilépett a nagyvilágba, háborúkat gerjeszt, támogat, terjeszkedik, mint annak idején a Római Birodalom.

Hiába capitolium az ma is capitolium.

Nem Oroszország ment az USA határhoz, hanem fordítva. A cionista birodalom még soha egyetlen ígéretet nem tartott be.

Az USA és a világ finánctőkéseinek köszönhetjük a Szabadságharc (konkrétan a Rothschild Bankház) leverését, a két világháborút Trianonnal.

Az ország cionista gyarmattá változtatását, stb.

Az USA egész az orosz határig nyomult a szovjetek kivonulása után, a NATO-ba kebelezte a kelet-európai országok zömét, hazug retorikával, rakétákat telepített, hogy elérhesse Oroszország területét.

Csak rövid idő kérdése lett volna, hogy csapást próbáljon mérni az oroszokra.

Vegyi üzemeket, laborokat telepített, olyanokat is ahol a chemtrailt gyártották.

Egy darabig nem is volt itt szórás, most viszont fokozott erővel szórják a pusztító anyagokat.

2014 – Ukrajna – megdöntik a törvényes kormányt, az utcán cionista szabadcsapatok vonulnak izraeli zászlókkal, bevonul az USA, bár tagadja.

Megkezdik az oroszok , és ukránok ( valójában ők is oroszok és a magyarokat sem kímélték, mint ahogyan most sem) üldözését, gyilkolását.

A magyar 3-ad rendű állampolgár Kárpátalján, Ukrajnában pedig az ukránok csak ágyú töltelékek az USA-NATO számára.

Ukrajna területe soha nem volt és nem is lehetett ukrán, mivel ezt az államot mesterségesen a judeobolsevik Lenin és kormánya hozta létre, nem véletlenül.

Oroszország volt a kijevi Rusz.

Az USA a cionista bankárok kontinens méretű logisztikai terepe, ahonnan az ott élő családok tagjait használják a háborúikhoz, meg az agymosott európaiakat.

Ehhez a háborúhoz a magyaroknak nincs közük, mint ahogy a kazár elnyomókhoz sem.

Ez a háttérhatalom háborúja, kovid melléklet a népek kiirtására.

És nem emiatt van infláció, meg élelmiszer probléma, ez mesterségesen generált válság.

A lassan a tömeges éhhalál is fegyverré válik.

A mélyállam generálta a plandémiát.

Legkésőbb 2030-ig az oltott emberek zöme meg fog halni, főleg ha továbbra is folytatják az emlékeztető méreginjekciózást, és ezek zömében fehérek.

Több ezer éves terv, de csak a Rothschild-Rockefeller páros és még néhány bankár terve szerint is már kb. 250 éves.

Kárpátalja, Felvidék, Erdély, Délvidék, Őrvidék magyar.

Akik ellene beszélnek azok a cionista világhatalom szekértolói.

Aki Ukrajnának segít, az tudva vagy tudatlanul már a nyíltan is nácizmussá vált bankár cionizmust támogatja, és a saját népe ellen dolgozik.

Nem az oroszok a fasiszták meg nácik, hanem az ukrajnaiak egy része, akik annak idején Hitler mellett is álltak.

Ahol élek, ide is jöttek Ukrajnából, egy házban vagy 30-an, a határ túloldaláról a dajdajozó fajtából.

Akik munkát kaptak nem akarnak dolgozni, csak élni, a tulajokat meg nem érdekli, mert kapják a támogatást, amit a nép fizet, meg ezt a háborút is.

A vonaton betelepített színes bőrűek meg nem egyetemisták, hanem az áliszlám idetelepített katonái.

Évek óta arra vártak a túloldalon, hogy beengedjék őket.

Na persze azért raktak közéjük diákokat is a látszat kedvéért.

A sok agymosott ember csak a mainstream médiát nézi, hallgatja, olvassa.

Egy szavuk sem igaz, mint ahogy a parlamentnek nevezett helytartótanácsban sem igazán magyarok ülnek, és csak a gyarmati érdekeket képviselik..

A FED ( Magántulajdon, és lenyúlták az országok nemzeti bankjait , mindegyik egy FED fiók, amit álcázva függetleneknek neveznek.

Igen független az ország népétől.) tulajdonosait nem igazán fogja érdekelni, ha Európa le lesz tarolva, hiszen ezért támogatták a bankárok elődei Napóleon oroszországi háborúját.

És később a modern kori cionizmussal és a FED háttérrel az első, majd a második világháborút, hozták létre az ENSZ-t ( ami még véletlenül sem egy nemzetközi szervezet, hanem magán).

A cél Európa és Oroszország megszerzése, valamint az emberiség ( főleg a magasabb technikájú, és civilizációjú, de nem kultúrájú népek, népcsoportok) radikális lemészárlása.

Az USA-ban már erősen érződik.

Egyre többen halnak bele, vagy lesznek nyomorékok a méreginjekciók miatt.

Az emberek úgy fogadtak el hamis védőoltást, hogy alá kellett írniuk egy önkéntes eutanázia űrlapot.

Viszont ha elmennek egy boltba megnézik a márkát, meg a termék tulajdonságait csak akkor veszik meg, ha meggyőződnek, hogy nincs átverés.

A fehér faj kb. 70 %-a oltott, a színes bőrűeknél ez néhány százalék.

Kiválóan működik az Agenda 30, vagy más néven a Great Reset előkészítése és véghezvitele, no meg a Kalergi- terv is.

Ezért kellett Ukrajna területét a NATO háborús területévé alakítani.

Ezért rombolják az időjárást, ezért szórják a mérgeket a légkörben, ezért mérgezik a vizet, az élelmiszert, és lehetne még sorolni.

És ezért jelennek meg mindig olyan oldalakon bizonyos fajta kommentelők, akiknek a feladatuk a figyelem elterelése a valóságról, mint itt is.

Nem szeretem Putyint, mert őt is a hátérhatalom egyik emberének ( bár eddig legalább 3 Putyint lehetett látni) tartom, de lehet hogy ez a háború fogja megmenteni a maradék emberiséget a nemzetközi bankárbűnözők által kreált csendes ( most már hangos is) emberiséget kiirtó háborútól.

Ezt a háborút 1954-ben kezdték, és azóta folyamatosan dolgoztak rajta a nagy jövőbe látó jósaikkal ( mint pl. a mai Bill Gates).

Aki pedig még mindig az USA után vágyik, nézzen jobban utána független médiáknál, hogy mi is zajlik ott valójában, és majd a mosoly lehervad az ajkáról.

Az esszé M. G. Miklós olvasónk által beküldött anyag.

Magyar Tudat

7 thoughts on “Amióta USA nagyvállalat kilépett a világba, háborúkat gerjeszt, támogat, fontoskodik, ködösít

 1. Ezt a fajta kommunista propagandát már egyszer átélte Európa és így mi is.
  A sztálini időket idézi, majd az összes szovjet vezetőt és vele együtt
  Hazánk akkori vezetőit 1988 végéig.

  Akinek van türelme (ideje), olvassa el Ázsájev „Távol Moszkvától” c.
  elhíresült monumentális propaganda regényét, amiről azóta
  kiderült, hogy gulágon íródott parancs utasításra.

  Nem volt elég, minek újra kezdve felszakítani a már begyógyult
  sebeinket amiket elszenvedtünk 1920 – 1988 között, csak
  azért, hogy valahogy buta mentségeket találjunk egy alattomos
  terület hódító agresszióhoz, ami egy szuverén, független állam eltiprása.

  Semmi nem változott, ez egy szovjet kommunista diktatúrát visszaálmodó
  józaneszét vesztett ember háborúsdija a „nagy hatalom” címzetes jelzőért.

 2. A nyugati kapitalizmus a sátán rendszere, a nato a sátán hadserege. Oroszország az utolsó szabad keresztény ország Európában..Tőle nyugatra már mind a sátán szolgája…

  1. Az Orosz Föderáció lakosai
   keresztények, muszlimok, zsidók, buddhisták, hinduk, vallástalanok, népi vallásúak.
   Valamint kb 40 népcsoport lakja, ebből csak egy az „orosz”.
   Az „utolsó” szó az helytálló manapság, amióta szovjet mintára lerohanták Ukrajnát.
   Az emberek alapvetően a saját mítoszuk fogságában élnek, gondolván az ad biztonságot.

   1. Azért nézzük meg azt, hogy az orosz csak egy a sok közül.

    Etnikai összetétel : orosz 77,7 %, tatár 3,7 %, ukrán 1,4 % ( a sok befogadott menekült miatt ez már évek óta növekszik, baskír 1,1 %, csuvas, csecsen 1-1%, egyéb 14,1 %

    Ezek szerint Ukrajna ( ami igazán nem is létezik mint állam) ukránjai szintén csak egy a sok közül (itt is van nemzetiség szép számmal).
    Hiába nagy hazárdjátékos ez a Rothschild- Rockefeller páros. – de egyszer minden út a végére ér, Ők is.
    Bár ezen az oldalon nem az ukránok ( hazugság – 2004 óta pusztítják Őket is , a többi nemzetiséggel együtt.) kellene aggódni, hanem a magyarság miatt, de ez Cion ügynökeire persze nem vonatkozik. No meg például azon az ukránok által benyújtott törvénytervezeten, mely a magyarokat deportáltatni akarja. Tény, ez még a gyilkos vírus elleni oltásoknál is hatékonyabb. Gondoljunk csak Ausztrália őslakósainak a nem oly régi rezervátumokba terelésére, akiket azóta már le is gyilkolhattak. Ez a cionista bankártőke demokráciája. Mint ahogy annak idején mondták: néhány millió zsidó áldozatot megér a világhatalom. Hát nem finnyásak, a saját fajtájukat sem kímélik. Izrael ma a második kísérleti telep Ausztrália után.
    Lerohanták a lenini műállamot? – ha így lenne Ukrajna már nevében sem létezne.
    Mint ahogy műállam volt Jugoszlávia, Csehszlovákia is. És ma is műállam Szlovákia, Románia, Koszovó (bár még nem teljes értékű), Ukrajna.
    Nem véletlenül kellett Magyarországot szétforgácsolni.
    Nyilván Európa valódi gazdáját Rothschildot Moszkváig kellett volna engedni, az persze nem számított volna lerohanásnak, mint ahogy Jugoszlávia, Irak, Afganisztán, Líbia, Szíria lerohanása sem. Mert ugye ez a demokrácia nevében és az USA nagyvállalat érdekében történne.
    Az USA- NATO_FED folyamatosan expanzív terjeszkedő politikát folytat gátlástalan hazugságokkal dúsítva, de ezt tette a Római birodalom is. Igaz ezt a birodalmat a mostani Capitolium urainak elődjei döntötték meg, és nem a barbárok. De ilyen hazug a történelem amit iratnak.

 3. A magyar emiatt sír.

  „UI. AZ OKKUPÁCIÓ = MEGSZÁLLÁS.

  Megyénket (legalábbis a magyarlakta részét, mint Felvidéket és a többit is) megszállás alatt tartják. Kik is a megszállók? Mi is a megszállás?

  Okkupáció = más ország területének megszállása. A mi esetünkben békésen történő megszállása. Ránk települtek.(Kárpátaljára kb. 7 – 800 ezer ukrán (elhagyva a szülő földjét: érdekes, ezek ismernek olyan fogalmat, mint a lokálpatriotizmus? játszó könnyedséggel cserélgetik a hazájukat? „ibi bene ubi patria”?) . A megszállóknak elsősorban az idegen nép földjére van szüksége, amelyet saját tulajdonába vesz. Ezenkívül ráerőszakolják a megszállt népre a saját kultúrájukat, szokásaikat, életmódjukat. A mi esetünkben plusz a járhatatlan gödrös utakat, járdákat, a korrupciót, bűnözést, az elszegényedést, a nyelvüket is – vagyis amit ők elfogadhatónak tartanak. És az idegenekkel szembeni intoleranciát. Nem szűnnek a magyarellenes fenyegető kirohanások.

  Hát hogy is van ez? Gondolkodjunk !!!

  v. KGY. Ungvár–Záhony. ”

  A magyaridegen az ellenségeink, pusztítóink miatt.

 4. Magyarán, ez a háború a putyini terjeszkedési kísérlet része.
  Lelkileg még mindig a sztálini – hruscsovi – brezsnyevi szovjet kommunista
  diktatúra hagyományaiban álmodik, és hitleri eszközöket is használ.
  Nem véletlen, gyakorlatát a néhai „NDK” területén szerezte ……

  A nyilvánosság előtt még életében nem mondott igazat,
  igyekszik folyamatos félelmet és bizonytalanságot fenntartani.
  Nem tudja elképzelni, hogy Ukrajna egy szabad független állam,
  tevékenységét arra a tömegre építi, akik még mindig a kommunizmus
  hagyományait sírják vissza, hiszen náluk sose volt parlamenti demokrácia,
  vagy piac gazdaság, a sztálini vezérvonal hagyományaira épül a lelkületük.

  Az oroszoknál már egyszer majdnem államcsőd volt, megúszták.
  A gazdaság fenntartásához szakember kellene és nem egy diktátor.

  A moszkvai reptéren az első ember akivel találkozik az ember,
  egy-egy nő aki feleségeket árul a külföldieknek,… nyugatra….
  De ezzel itthon is találkozhatunk, találkozhattunk a mostani háború előtt
  a keleti országrészben, ahol sok nő jött ide, hogy felajánlja
  magát feleségnek, mert még mindig jobban jár, mint a
  volt a Szovjetunióban, ahol ráadásul kevés a férfi a nők számához képest.
  De sok a kivándorló férfi – nő, és persze a nagy többség iránya USA …

  Ezt a háborút senki nem fogja megnyerni. Ha egyszer vége lesz,
  akkor majd mindenki számolgathatja a halottait, járhatnak rendszeresen
  a temetőbe a rokonaikhoz, és az oroszok majd fogják a fejüket,
  hogy mekkora barmok voltak mikor belerongyoltak egy testvér háborúba
  csak azért, hogy a diktátoruk fényképét pucolhassák a konyhában.

 5. Látom törölve lett egy bejegyzésem, sebaj, legalább megúsztak
  az esetlegesen erre járó olvasók egy unalmas véleményt.
  Végül is Gárdonyi , Hemingway írásai valóban jobbnak tűnnek 🙂

  Előfordul, hogy emberek ösztönösen a gyengébb vesztes ellen fordulnak
  kikiáltva “bűnösnek”, mert ehhez nem kell bátorság, (hajléktalanok, koldusok),
  könnyebb az erősebb oldalára keveredni, valójában szégyenlik
  a gyávaságukat, és veszélyeztetve érzik a biztonságukat.
  Kellenek a különböző fogódzkodók, mint a vallások, vagy az ateizmus,
  vagy a fasizmus, vagy a kommunizmus ….. stb …. stb …..

  Néhányan megpróbálják az orosz inváziót valami fura,
  más színben feltüntetni, de hát a halottaknak már nem lesz
  véleményük, csak a gyászoló családoknak … örökké ….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás