2021.01.15.

40 thoughts on “Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen

  1. Ennek Meg szuletnie sem lett volna szabad. Tul sok fereg van a foldon ilyen. Akikhez kepest a fereg egy intelligent allat.

 1. Nem hinném,hogy ezt némi gondolkodás után is el kellene hinnem,Továbbitanom pedig egyáltalán nem kell.Csupán “rossz tanulók” voltunk,vagyunk, leszünk? pedig a “Történelem az élet tanitómestere” kellene hogy legyen Van egy csomó jó dolog a világon.Nálunk is.Ha megengednétek egy kis szorgalmi Házi feladatot.
  -Mi a LASIPE?
  -Mi jó kezdeményezés is van Noszvajon?
  -Milyen önkéntes csoport alakult Szegeden a bevándorlók-menekültek segitésére?
  -Az élet szép, s paradicsomként élhetnénk benne.A paradicsommadár ugye nem piszkit a saját fészkébe?
  -Milyen követendő példát mutatott egy nyelvtanár a házi feladatával a szünidőre.

  1. Kedves Ildikó! A régi ismeretségre alapozva írom, hogy sajnos hihető, sőt a véres valóság ez.
   Eddig sem a paradicsomban éltünk, de ezután, maga a pokol lesz Európa. Akit Brüsszelben, vagy Párizsban megcsapott a robbanások füstje, már tudja, hogy nem a moziban ült.
   Felelősen gondolkodva, nem csak a saját, hanem a gyerekeink unokáink életét jövőjét tekintve is,ennek minden erőnkkel ellenállunk.
   Üdv,L

  2. Ha elő vennéd a jobbik eszedet és el gondolkodnál azon amit olvastál rá jönnél hogy rósz úton jársz.A vak is látja hogy mi történik a világban. Én 83 éves NŐ vagyok ez volt az első gondolatom mikor a SOROS KÁLVÁRIA el kezdődött.Pedig még közép iskolát sem végeztem. Csak olvasok és gondolkodom

   1. Örülök hogy tetszik, hogy őn szeret kutatni, nem az iskolától fűgg hanem az értelemtől ki mennyit szánt magából tovább is. Gratulálok! Őnnek a sok kutatásért! Üdvözlettel. Gné! Gajdáné

 2. Értelmes ember nem kell mindent gondolkodás nélkül elhigyjen. Noha eléggé furcsa dolog, hogy egyből indult meg a bevándorlási hullám Európa fele, a fenti cikkk mégis megdöbbentő. Mintha Hitler Mein Kampfjából idéztek volna.
  Fajtisztaság, fajelmélet, eugenika, zsidók tömegpusztítása, Auschwitz és Dachau, T4-es program (miért csak a más rasszokat írtanánk ki ? Írtsuk ki a saját rasszunkból is azt, aki genetikailag nem megfelelő: beteg, mozgássérült, szellemi fogyatékos, stb.). Mindez vajon elmékezteti valamire a cikk íróját ? Isten egyenlőnek teremtette a rasszokat, mégis a fehér faj évszázadokon keresztül kizsákmányolta a többieket.
  Európa pedig valóban el van öregedve, kevés a gyerek. Sok az idős. Ezen nem segített eddig semmilyen kormányprogram vagy családtámogatás.
  Megértéssel, türelemmel, populizmus és szélsőségességek nélkül a bevándorlól kérdése is kezelhető, megoldható, Európa javára fordítható.

  1. Már a Kádárék is ezt csinálták a cigányokkal.Mindent megkaptak csak,hogy minél jobban szaporodjanak.Normális ember nem értette miért védik őket annyira, most meg még jobban.Új magyarok igy kellett hívni őket. Vicc! De most már itt a magyarázat.

  2. Uram! Ön nem veszi észre,hogy ezek a bevándorlók akarják európát de a törvényei nélkűl. Ókori törvényeket akarnak ide hozni. Olyanokat amiket mi már rég elvetettünk. Már megbocsájtson de ön vagy szűk látókörű vagy bevándorlásparti aktivista aki hasznot húz belőle és mint ilyen nem szabadna hozzaszólnia. Ami azt illeti igenis a nemzeti öntudat vitte előre a népeket és ha azt elveszítjük csakugyan manipulálhatóak leszünk.

 3. Menjenek bevándorolni a gazdag arab országokba!
  150 év mohamedán, török hódoltság után Tengelmann mit hozna a nyakunkra!

  1. Azok a “gazdag arab országok” az oszmán birodalom
   területei voltak, sokkal hosszabban, mint nálunk .
   Ma pedig az arabok kiüldözik a saját keresztény honfitársaikat,
   akiket viszont Izrael szép csendben befogad. Ezek vannak.

 4. Én a BÉKE pártján állok. Legszebb pedig itt e földi létben: Ember lenni, midig minden körülményben! A politika mindig piszkos dolog volt. SAJNOS! Én reménykedem , hogy a világ urainak lesz elég esze.
  Ami most van, az szörnyű.

  1. Kedveském el vagy tévedve!
   Ehhez a szörnyűséghez vajmi kevés közöd, és közünk van még majd 7 milliárd embertestvérünknek.
   Ezt a szörnyűséget azok hozták létre, akikben Te bízol, hogy eszük lesz.

  1. Hát lehet is ellenszenves a tartalma, de sajnos beigazolódni látszik. Amúgy ha tudsz olvasni-értelmezni, ezt nem a cikk írója állítja, hanem amiről szól, Kalergi ördögi terve.

 5. Nagyon úgy tűnik az írás beigazolódik .Már Európában vannak a leigázók Egyik ok az eu kötelezi a befogadást ,háttérben Merkel behívta alkudozik a vándorok elosztásáról .

 6. 2500 évet minimum vissza kell menni az időben ,legalább Egyiptomig !!!!
  A TÖRTÉNELEM HAMIS ,AMIT JAHWE KÜLDÖTTEI,TÉRÍTŐI ÉS A MOCSKOS VATIKÁN TALÁLTAK KI AZ EMBERISÉGNEK.!!!!
  A VATIKÁN A SÁTÁNISTÁK FŐ ÉPÍTMÉNYE !!!!

 7. Ez egy hadsereg !!
  Ennek a 10 %Szír a többi Afganisztánba kitudja usa álltal kiképzett katonák ,akik hont foglalni jöttek és ezt többször el is mondták.De az sincs kizárva ,hogy nem anya szűlte és valamiféle klónok.
  ÁLLATOKKAL SZEXELNEK ÉS GYEREKEKET ZAKKLATNAK ÉLVEZETEIK KIELÉGÍTÉSÉRE.
  AZ ISZLÁM ÉS A ZSIDÓ TALMUT NEM SOKBAN KÜLÖNBÖZNEK,,MI HITETLENNEK SZÁMÍTUNK VAGY GOJNAK .AZ ZSIDÓ TALMUT ÉRTELMEZÉSE AZ HOGY AKI ANYAI ÁGON NEM ZSIDÓ AZ GOJ.
  A GOJT A ZSIDÓ BECSAPHATJA ,NEM BÜNTETENDŐ.
  A ZSIDÓK RABSZOLGÁI A KERESZTÉNYEK ÉS A HITETLENEK ,EZÉRT AZ ÉLETÚK EGYENLŐ AZ ÁLLATÉVAL,MEG LEHET ÖLNIE A ZSIDÓNAK BÜNTETLENÜL.
  EL KELL OLVASNI AZT ÁLLÍTJÁK ,HOGY A KERESZTÉNYEKET EGYTŐL EGYIG KI KELL PUSZTÍTANI A FÖLDRŐL ,HOGY A ZSIDÓK ISTE ÖRÜLJÖN .

  1. Nem kell minden butaságot
   elhinni és ráadásul azonnal leirni “magyarozni,kinyilatkozni”.

   Javaslom:
   Tengelmann, 2015.7.1. 7h47 irásának figyelmes elolvasását.
   Teljesen rendben van az értékrendje, követendő példa.

 8. Ez a folyamat, Európát Rabszolgává tenni. Elkezdődött Trianonba. Magyarország, Európa közepe. Több mint ezer éveken keresztül, szembeszált minden Invázióval, ami Európát kiakarta irtani. Az első Világ Háború is azért tört ki, hogy céljukat azok az összeesküvő, Európát Leigázó terveket, jóval az Első Világ Háború Kirobbantása előtt, a Magyar Királyságot,elosztották, hogy Ördögi Művüket verge hajthassák. De az erős Magyar Hadsereg miatt nem volt lehetséges. Az össze darabolása Nagy Magyarországnak, meg kellett történnie. A Szerb-Állami gyilkosság, jó alkalom volt tervük megvalósításához. Ez volt a leg job alkalom. Magyarok ellen uszították a Szomszédos Országokat, kissebségeket. Nekik igérték Magyarországot, Szét darabolva, hogy gyenge legyen. Tudva, hogy az ország a Szent Korona Országa, Szűz-Mária-Jézus Édesanyjának Országa-Kertje. Mindenható Isten, kivitelezése, az ő kiválasztott népének adta, hogy minden néppel, akinek menedékre van szüksége, a Magyarok mint Ős-honosak, adjanak védelmet. Több mint 1,100-Írott-éveken át.be tartották. De a mai történelmi ásatások bizonyítják, hogy 20-vagy-30-vagy-40-ezer éveken keresztül tették hűségesen, saját életüket áldozták, betörő, gyilkos hadakkal szembeszátak, mert az ÚR-azt Parancsolta. hogy” Szeresd felebarátodat jobban mint ön magadat”. Most, miután az ördögi hatalom, uralkodik Európa fölött, ki fogja Európát védeni. Csonka Magyarország képtelen, az ÚR, parancsát megvalósítani. Az ő Országa ma az Áruló-Hátbatámadó-Oláhok. Szlávok, Srbek. Ezek kezébe van. Mind-máig bebizonyították, hogy gyilkojják, a hozzájuk erőszakolt, szerencsétlen, más-fajú embereket. Nem találok szavakat ellenük, hogy hogyan írjam le azt amit tesznek, hogy milyen embertelenek. Ez egy előre megfontolt titkos-szervezet, tömeg gyilkossági terve, emberkínzási, szadizmusba-gyönyörködő, gonoszok győzelme volt. Szorgos Istent, és a természetet szerető, népek elpusztítására, megsemmisítésére, iranyult minden amit tettek Trinonba. Miliókat lemészároltak, Hatalomért, Pénzért, Olajért. Lásd Berlin-Bagdad Vasútvonal tervét, Olaj-szállításra-árucsere forgalomra, építették. Királyi Nagy Magyarország útba volt. De ez még máig is így megy.

   1. Magyar Tudat Nemzeti Hírportál
    NINCS JOBB ÉS BALOLDAL! A LÉNYEG: MIT TESZEL A HAZÁDÉRT!
    Magyar Tudat!
    Ezt komolyan komolyan gondolják?
    Már hogyne lenne!
    Hiszen pont azt kell megnézni, hogy ki mit tesz a hazájáért és hogy melyik oldalon van.
    Pl. Mit tesz jákobpedró és mit tesz most csótany banda és a tolvaj liberal bolsevik tolvaj klán, és mit tesz mondjuk a FIDESZ vagy napjainkban 2020-ban a Mi Hazánk. Konkrétan a balosok és a jobb oldalon kiállók. Egyébként a cikk OK! Sajnos ez sem új keletű. Újra időszerű osztani.

    1. …. és vajon mit tesz maga a hazáért “Maria” ? Irogat összevissza, ennyi.
     Nevetséges, mindenki a pénzért tesz mindent, az a mozgató rugó.
     Nem is tehet mást, különben elbukik. A többi üres fecsegés, hőzöngés.

  1. Ugyan mit kell … “Ágika”.
   Fontosabb lenne az általános iskola elvégzése, és netán
   egy gimn. érettségi, egy diplomáról már nem is beszélve,
   vagy legalább rendszeres könyv olvasásról.
   “A tudáshoz nem vezet könnyű út”

   A “sajnos” szó használata arra utal, hogy valaki
   nagyon tudja a tuttit, ő egyedül,és csak is ő.

   Hagyjuk az embereket gondolkodni önállóan,
   bízni kell a honfitársaink értékítéletéban.

 9. Ezek után nem hihető a brüsszeli tolvajok által 50 milliós segítség Afrikába érkezik ….

  Brüsszelben dorbézolnak élősködő herék . Tizenötödik gyurcsányné gyanúba keveredett .
  Tizenegyedik Malin Björk bevándorláspárti EP-képviselő úgy vett fel lakhatási költségtérítést, hogy életvitelszerűen Brüsszelben él. A támogatás összegét egyébként elmondása szerint „baloldali lobbik nyomására számos háromdimenziós műanyagból készült női nemi szervek” vásárlására költötte többek között. Megjegyzendő, hogy hasonló turpisságon bukott le nemrégiben a hírhedt magyargyűlölő Sophie in ’t Veld is. brüsszeli körmös svéd here képviselő ..,,Brüsszelben lakik életszerűen közben több millió euró lakás támogatást felszedi … Jose Carreira, az Unió Menekültügyi Hivatalának vezetője, és a többi Merkel és a betolakodók ,Juncker adócsaló , Cecilia Wikströmöt , Guy Verhofstad , Nicolas Boëllel , , Soros csőgörény Sargentini , Schulz eus kasszából több milliárdot kimarkolt a német kommunista pártját támogatta a lopott pénzből , ,,, itta nyolcadik brüsszeli körmös több mint 27 ezer eurónyi (9 millió forint) szállásköltség-térítést vett fel 2018-ban Sophie in ‘t Veld,…

  A terhelő bizonyítékok ellenére sem indul eljárás az EASO, az Unió Menekültügyi Hivatalának vezetője, Jose Carreira ellen. A V4NA-ra hivatkozva írta meg az Origo, hogy a hivatal közpénzekből fizetett bulikat tartott luxusszállodákban, mintegy 7 millió euró értékben.

  Jose Carreira, az Unió Menekültügyi Hivatalának vezetője, ellen sikkasztás, hűtlen kezelés és az alkalmazottak zaklatása miatt indult vizsgálat, ami számos visszaélésre fényt derített. A jelentés szerint a hivatalban az elmúlt években felelőtlenül szórták az EU- s közpénzeket, az ez ellen szót emelő alkalmazottakat pedig megfenyegették és terrorizálták. A jegyzőkönyv szerint a szervezetben rettegés és pszichoterror volt az általános.

  1. De igen, van a legjobb megoldás. A Mindenható Istenhez fordulás, sőt leghatékonyabb formában, Nagyasszonyunk, Királynőnk, Szűz Mária által. Akkor közbenjárására Fia Jézus Kisztus a vizet legjobb minőségű borrá változtatta. Most, a szétdarabolt Kárpát medencét ismét Regnum Marianumé tudja tenni, ha megkérjük. Rajtunk múlik!

  2. Igen, az biztos, hogy inkabb vennem az orosz vakcinat mint a bg pfizer/biontech RNA szemetjet. Az is biztos, hogy akarmilyen diktatornak kialtjak ki a Putyint mindent azert tesz, hogy a nepe megmaradjon – es ez a lenyeg.

 10. Igen.Egyetértek Henry Ford-al! Isten fia,Jézus nem véletlenül született zsidó földre! Meg akarta őket váltani!!! Sajnos nem sikerült úgy és annyira ahogy eltervezte! Aztán círka 2000 év múlva szintén nem véletlen küldte az “antikrisztust”a földre Hitler képében! Kiket is akart elsősorban és véglegesen kiírtani?Hát a zsidókat! Második helyen a cigányok álltak.Nem véletlen az sem…Zsidó és cigány egy tőről fakad!!! Ugyanúgy közös a származásuk,mint nekünk a mongolokkal! Hát még a hitleri terv sem sikerült!…Bízom benne,hogy küld nekünk Isten egy 3.-ik “esélyt vagy embert”;ennek az egyre égetőbb problémának a megoldására! !Dúrván hangzik,de vannak helyzetek,mikor már szépen és békésen nem lehet megoldást találni…Én személy szerint továbbra is magyar szeretnék maradni,magyar földön! Ha indul emellett az állásfoglalás mellett bármilyen mozgalom,akár forradalom rám számíthattok!!!

  1. “Erdőséknek” ..
   Ha megvalósult volna a hitleri fasizmus teljes terrorja,
   akkor ma Magyarország sem lenne, így ön sem, és a “Magyartudat” sem.
   Szerencsére leverték, így nyugodtan irogathat ilyen marhaságokat bármikor,
   hiszen van számítógépe, internet lehetősége, miért ne … (?)
   Ha érdekli netán, nézze meg a 2.VH halottainak-áldozatainak teljes számát a neten.
   Ma Magyarországon kb 10 millió magyar él, nyugodjon meg, még maga is az,
   legfeljebb nem szignifikáns, (akár ateista, keresztény, izraelita, vagy roma,..satöbbi),
   ugyanis ne felejtsük a költő szavait: “fecseg a felszin, hallgat a mély”

   1. Köszönöm Fruba, de én jót nevettem azon a “erdős kommentelésen”.
    Ugyanis minden világháború, háború, felkelés után kialakult egy
    kommunista rendszer, így a Szovjetúnió, a Magyar Tanácsköztársaság, Kína,
    a Szocialista tábor, Indokína, Kuba, és 56 után lett a Kádár rendszer is.
    A többség megszünt, és kettő alaposan eltér a “lenini” elvektől,
    ki tudja mit hoz a jövő, reméljük háborút nem.

    A mai magyaroknak nincs köze a mongolokhoz sem,
    hogy valójában kik az őseik azoknak akik itt telepedtek le,
    azt csak a jó ég tudja, még Koppány is felvett (bizánci) keresztény volt,
    pláne Géza fejedelem, vagy I. István. A “tiszta” magyar pedig nem létezik.
    Számtalan nép, nemzet, vallás, kultúra hagyományait hordozzuk magunkban,
    ami közös, az a nyelv. Csak a népmesék és a népdalok rejtenek valamit haloványan.
    Minden történelmi emlékünket bezúzták, és deliriumos költők írták meg
    parancsutasításra. Az első valós tudósítónk Tinódi Lantos Sebestyén volt,
    persze a hírei alaposan késtek rádió hiányában.

    Az ókori történelemről, mítoszokról, mondákról
    valahogy keveset tudunk. Egy könyv, a
    “Bábel tornya” 1964 -es Móra Ferenc könyvkiadó.
    Aki ezt elolvasta már gyerekkorában, előnnyel indult a gimiben.

  2. A Mária bibliai eredetű női név. Eredeti héber formája Mirjam …..
   Legalább a saját nevünknek nézzünk utána, mielőtt “kinyilatkozunk”.
   Nyugodjon meg, azért maga is magyar, mint errefelé 10 millió emberke.

 11. Én csak gondolatokat vetek fel a Kalergi tervvel kapcsolatban:

  1, Migráns kérdés, régen is volt, de az utóbbi időben ( 5-10 év)megnőtt a jelentősége. Nyilván az ismert okok működnek, klíma, háborúk, magasabb életszínvonal utáni VÁGY, stb. De “érdekes”, Európa vezetőinek folyamatos lelkesedése, holott elég nyilvánvaló, hogy Európa munkaerő problémája ÍGY nem oldható meg. Mégis kitartanak (Merkel, Macron, ) a reménytelennek látszó migránspolitika mellett. Ennyire bolondok érthetetlenek nem lehetnek, kell lenni valami más mozgató rugónak is (Kalergi?)

  2, Utóbbi időben olvastam (Viszlát Europa) , csak részleteket a Kalergi tervről, érdekes hogy szinte sehol sem lelhető fel az alapműnek számító Praktikus idealizmus fordítása (még angolt sem láttam, az eredeti német ) . Meglepett, hogy gyakorlatilag az történik, ami ott le van írva, azaz egyre nagyobb a migrációs keveredés, (nem akarom ismételni részleteket, a cikk erről szól), illetve hogy jelenkori nyugat-európai vezetők egy része meg is kapta a Kalergi díjat. Szóval, felette gyanús hogy az 1, pontban említett kiváltó okok (klíma, …) mellett, más is szerepet játszik.

  3, Érdekes Európa szétválása a kérdésben: Nyugat-Európa döntő része migráns párti, Kelet-Európa alapvetően migráns ellenes. Ezt magyarázhatja a gyarmati illetve a világháborús múlt miatt érzett bűntudat (pl. a németek esetében), illetve a kialakult helyzet megmásíthatatlanságának érzete is ( ott már annyi “migráns” van , hogy komolyan szóba sem jöhet a hazaküldés, ) . Lényeg, hogy ebben az alapvető kérdésben mély törésvonal kezd kialakulni, ami valószínűleg hosszútávon meghatározza Európa jövőjét!

 12. Ebből a fajból mára egynek sem lenne szabad élni, nem hogy a szavukat hallassák.

  1. H.S.
   Akkor maga sem írogathatná az általános műveltség hiányát bizonyító butaságát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás