A délvidéki Horgos polgármestere szerint nagy kárt okoznak az illegális bevándorlók a településen.

Bacskulin István az M1 aktuális csatorna szombat reggeli adásában azt mondta: Horgoson naponta több ezer migráns halad át, és van olyan ültetvény, ahol tavaly 35 tonna barackot szedtek le, idén azonban egyetlen szemet sem, mert a bevándorlók éretlenül megették a fáról.
A polgármester, aki mezőgazdasági kárszakértő is, hozzátette: volt, hogy szétszedték a bevándorlók az öntözőrendszert, abból ittak, tisztálkodtak. Elmondása szerint nagy kárt okoz az is, hogy a migránsok higiéniás szükségleteiket ott végzik el, ahol tudják.
A településvezető szerint naponta 30-50 autóbusz érkezik Horgosra, az utasok pedig több ezer eurókat vesznek fel a bankból.

magyartudat.com

One thought on “Délvidék- Az illegális bevándorlók több ezer eurókat vesznek fel a bankból”

  1. Olajdollár bedöntése céljára válasz, migráció ösztönzése, Európa felé! Közben a környezeti katasztrófa elpusztítja mindkét majmot! El Ninó gyerek jön az idei télre is!
    “Ha közelebbről szemléljük azokat a férfiakat, akik tébolyult időkben a világot igazgatják, jobban csodálkozunk hitványságukon, mint amennyire meglep minket létezésük. Megdöbbentő milyen kevés tehetség szükségeltetik ahhoz, hogy valaki birodalmak sorsa felett döntsön, és be kell látnunk, hogy az emberi dolgokban van valami végzetszerű, és titokzatos amire nincs magyarázat”
    Chateaubriand fr. történész

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük