Szlovák területen bejelentették a tömeges tesztelést! Ám kérdésekre nem tudtak válaszolni!

Fotó: TASR

Azt még el tudom képzelni, hogy mindenszentek alatt a temetők helyett kötelező covid-tesztre megyünk, mert a helyzet tényleg súlyos – kezdi legfrissebb Facebook-bejegyzését Sólymos László.

🇭🇺 Azt még el tudom képzelni, hogy mindenszentek alatt a temetők helyett kötelező covid-tesztre megyünk, mert a helyzet tényleg súlyos. Azt viszont nem tudom, hogy akarjuk letesztelni az időseket és a krónikus betegeket. Hogy akarjuk letesztelni az egész országot két nap alatt úgy, hogy az emeberek ne várakozzanak, ne legyen tumultus, hosszú sorok? Túl sok a megválaszolatlan kérdés. A miniszterelnök úgy jelentette be a tömeges tesztelést, hogy az alap kérdésekre se tudott válaszolni. Drukkoljunk, hogy a tesztelés körüli logisztika jobban sikerüljön, mint Igor Matovič kommunikációja, mert Szlovákia több hibát már nem engedhet meg magának.
🇸🇰To, že na Dušičky namiesto cintorínov pôjdeme na odberné miesta, si viem predstaviť, lebo situácia je naozaj vážna. Len neviem, ako ochránime seniorov a ďalšie rizikové skupiny. Ako chceme otestovať celé Slovensko za dva dni bez toho, aby nevznikli zástupy, aby ľudia nečakali v radoch? Tých otázok je oveľa viac, lebo premiér celoplošné testovanie oznámil bez toho, aby dokázal zodpovedať základné otázky. Držme si palce, aby logistika testovania bola lepšia ako komunikácia Igora Matoviča, lebo Slovensko si už nemôže dovoliť ďalšie chyby.

UMM-HÍR

A Híd elnöke így folytatja:

Azt viszont nem tudom, hogy akarjuk letesztelni az időseket és a krónikus betegeket. Hogy akarjuk letesztelni az egész országot két nap alatt úgy, hogy az emeberek ne várakozzanak, ne legyen tumultus, hosszú sorok? Túl sok a megválaszolatlan kérdés. A miniszterelnök úgy jelentette be a tömeges tesztelést, hogy az alap kérdésekre se tudott válaszolni. Drukkoljunk, hogy a tesztelés körüli logisztika jobban sikerüljön, mint Igor Matovič kommunikációja, mert Szlovákia több hibát már nem engedhet meg magának.

(bumm, Facebook/Sólymos László)

Magyar Tudat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük