2012. december 16-án, vasárnap, 15 órakor
Budapest, Kossuth tér, ’56-os örökmécses
1956+56=2012! MOST VAGY SOHA!

Most olyan események zajlanak a Földtörvény ügyében a Parlamentben, mely alapjaiban fogja meghatározni a jövőnket, ezért szervezzük rendezvényünket, hogy figyelmeztessünk minden magyart, akinek fontos az ország, fontos a jövő! Advent 3. vasárnapján, a fény születésére várva el kell mondjuk, hogy:
A termőföld az élet alapja, mindennapi kenyerünk, létezésünk forrása, a vidéki emberek megélhetése, a jövőnk biztonsága, az ország maga!

A Földtörvény sorsa ezért minden magyar ügye!

A közvélemény teljesen tájékozatlan a törvényről és a háttérben zajló harcról a gazdák és a nagybirtokosok közt. Az Élőlánc széleskörű társadalmi vitát kezdeményezett Földtörvényről. Személy szerint kerestünk meg levelünkkel minden képviselőt.
Kérésünk azonban süket fülekre talált, ezért az Élőlánc Magyarországért megkezdte az országos nyílt konzultációt. Ennek alapján:
— Tiltakozunk az Alaptörvény pénteken benyújtott módosítása ellen, mely a nagybirtokosok érdekeit kívánja beépíteni nemzeti alkotmányunkba!
— Követeljük, hogy a demográfiai földprogram szerint támogassák a fiatal gazdák földhöz jutását! Szuverén gazdákat akarunk és nem bérmunkásokat!
— A ténylegesen helyben lakók szerezhessenek földet, ne tőkés társaságok és nagybirtokosok! Ha nem így lesz, a vidék elpusztul!
— Zárják be a birtokmaximumot kijátszó kiskapukat!

Támogatjuk Ángyán József és Bencsik János módosító indítványait!

Demonstrációnkra várunk minden gazdát és városlakót, akiknek fontos a magyar föld ügye!
Jelenlétünkkel kívánjuk jelezni a képviselőknek, hogy a mi jövőnkről, a mi országunkról van szó, ezért figyelünk, és számon fogjuk kérni tőlük, hogyan szavaztak!

Szeretettel várjuk rendezvényünkön az az ’56-os örökmécsesnél!
Az Élőlánc Magyarországért elnöksége
Kapcsolat: +36 30 / 555 1284

magyartudat.com

One thought on “Élőlánc Magyarországért a termőföld védelmében: vasárnap az ’56-os örökmécsesnél!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük