A Fidesz szerint veszélyes alkut kíván kötni Bajnai Gordon és Mesterházy Attila, mivel azt ugyanazok kötnék meg, akiknek a “sumákságát”, hamis ígéreteit és “szélsőséges gazdaságpolitikáját” az emberek egyszer már megtapasztalták – adta hírül az MTI.

Jogállamban élünk (legalábbis szeretnénk ezt gondolni); hozzáértő szakemberek, jogászok, ügyvédek, bírók az igazság, a rend és a közbiztonság érdekeit védve fejtik ki tevékenységüket. Ez esetben egyre érthetetlenebb a Fidesz propagandája, miszerint Bajnai Gordon és Mesterházy Attila alkuja azért is veszélyes, mert “az emberek háta mögött, titokban” kötnék meg, miközben nem beszélnek arról, “mi történik a színfalak mögött”.

Újabb sejtelmes mondanivaló látott napvilágot, aminek hír értéke gyakorlatilag nulla. Mindenki tudja, milyen lejárató kampány indult a Fidesz ellen, a legutóbbi választások után, ugyanakkor azt is látja mindenki, hogy az előző kormány bűneiért felelősök elszámoltatása a mai napig nem történt meg. Ezen a ponton kezd el értelmes ember gondolkodni:

  1. Amennyiben ismert a társadalmunkra kifejtett veszély, miért nem lép közbe az illetékes hatóság?
  2. Ha jelentéktelen ügyről van szó, miért pazarolunk akár két mondatot is az ügyre?
  3. A szóban forgó két személy – a nemzet ellen elkövetett  bűncselekmény sorozat után -, egyáltalán hogyan végezhet közéleti tevékenységet?

Egyre több emberben vetődik fel jogosan, eredetileg éppen a Fidesz által feltett kérdés: “mi történik a színfalak mögött?”

 

magyartudat.com

 

 

One thought on “Érthetetlen – “Mi történik a színfalak mögött?””

  1. A 3. pontban megfogalmazottak szerint jogos a feltevés. Remélhetően az utolsó percben lecsapnak rájuk, hiszen a bosszú hidegen jó s mielőtt a hidegről jönnének be azok, akikre senki sem kíváncsi már ebben az országban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük