Most még csak a migránsok első hulláma jön, a náluk sokkal szegényebbek, sokkal többen csak ezután fognak elindulni – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorfolyamában.

A szakértő felhívta a figyelmet továbbá arra, hogy Németországban is csak a migránsok 35 százalékát fogadják be, a többi 65 százalék visszajön. Ebből óriási nehézségek lesznek – vélekedett Nógrádi György.
Kitért továbbá arra a német javaslatra is, hogy a migránsok ne kapjanak pénzt, hanem csak élelmiszert, árut. Ez önmagában feszültséget szül – jegyezte meg. Hozzátette továbbá, a németek közölték, hogy nekik képzett, önálló fiatalokra van szükségük. Jól látható, hogy ütközik a morál és a politikai cél – szögezte le a szakértő.
Nógrádi György felsorolt továbbá olyan példákat, mint például Belgium, vagy Hollandia, ahol az országokba érkező muszlimok nem tudtak eléggé integrálódni a társadalomba.
A szakértő szerint a migránskérdés kezelése óriási feladat, ezért összeurópai választ kellene adni. Máskülönben a következő időszakban “katasztrófaállapotok lesznek” – fogalmazott Nógrádi György az M1-en.

magyartudat.com

One thought on “Illegális bevándorlás- Most még csak a migránsok első hulláma jön”

  1. Mi a rossebnek jönnek ide! Más népcsoport, ők arab meg afrikai emberek. Van a hazájukhoz közel jómódú ország Közel-keleten, ahol az államalapító néppel hasonló etnikum, menjenek oda! Legázolták a vidéket ahol elmentek, félelemben tartják az embereket.
    Június vége óta a kérdőívekből kiderült, elsöprő többség nem akarunk befogadni semmilyen bevándorlót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük