Tíz, terrorizmussal gyanúsítható személy adatait, fényképeit, útleveleinek másolatát juttatták el a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatósága munkatársainak egy zárt hálózaton keresztül, hogy azonnal jelezzék, ha munkájuk során találkoznak az illetőkkel – írta pénteki számában a Napi Gazdaság.

A napilap forrásai annyit közöltek, az információk külföldi hírszerző szolgálattól érkeztek azt követően, hogy híradások jelentek meg a Bosznia-Hercegovinában működő dzsihadista kiképzőtáborokról.
Az újság szerint a titkosszolgálati segítségre azért is szükség van, mert jelenleg mintegy negyvenezer menekültügyi eljárást kell lefolytatniuk a hatóságoknak. Ez rendkívüli módon leterheli a szakembereket, akik így nehezebben tudják kiszűrni a rossz szándékú határátlépőket.

magyartudat.com

2 thoughts on “Illegális bevándorlás- Terroristákat is keresnek a bevándorlók között”

  1. Csak tízet? “Nagyeszű”, meg nem választott, puccsal hatalomra juttatott exminiszterelnök – aki nem emlékszik rá, Gy. Ferencről van szó – azt mondta, “minden arab terrorista”.

  2. Ahogyan Izrael uralkodó népe, Gyurcsány efftárs, balódali balfácán értelmes segge! Az anyagi javak hajszolása, gazemberré tesz! pártfüggetlen, sivatagi, munkaundoros nép hagyományai szerint! “Oszd meg, bal vagy jobb ódali majom, és uralkodj!” mindkettőn blankolt vessződdel karmestere lehetsz, a birkák bégetésének!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük