Bármerre néz az ember a mai világban, minden abnormális dolog mögött Sorost pillantjuk meg.

Alig kell egy ásónyomot lefelé haladnunk, máris ott vannak a bizonyítékok, hogy az öregember mibe és mennyit invesztált.

Az egyik ilyen nagybefektetése a WuXi PharmaTech Inc. biotechnológiai és virológiai labor fejlesztése.

Ez a labor Vuhanban található, alig néhány kilométerre attól a bizonyos piactól, ahonnan állítólag a koronavírus elindult.

Ez önmagában még nem bizonyíték.

Ám számos kérdés vetődik fel azután, hogy Soros, Davosban rettegésének adott hangot Trump esetleges újraválasztása miatt…

A legfőbb kérdés persze az, hogy mit keresnek egy kínai befektetésben, éppen a vuhani vegyi-biotechnológiai-,  és virológiai laborban a spekuláns milliárdjai, amikor éppen a Kínával kiegyező Trump ellen uszít?

Történik mindez akkor, amikor a két gazdasági nagyhatalom Kína és az USA kereskedelmi háborúja lezárásának első lépését teszi meg.

A kereskedelmi háború, azonban jó üzletet jelentett egyes spekulánsok számára.

Érdekes egybeesés, hogy a vírus kitörésének napjaiban vádemelési eljárás (impeachment) is volt az USA törvényhozásának felsőházában az amerikai elnök ellen…

Tehát, összehangolt és jól kitervelt, aljas támadásra kell gondolnunk.

A vírus globális pánikot idéz elő, amelyet segít elterjeszteni a WHO is, és amely eltereli a figyelmet az USA elnöke elleni támadásokról. E támadásokat az amerikai adófizetők pénzén rendezik a demokraták.

Túl ezen, a kínai tőzsdét is sikerült bebuktatni a vírus-hisztériával, így a tőzsde-spekulánsok paradicsoma lett ez a régióban való kereskedés.

Az alábbi dokumentumban nyomon követhető a befektetés és annak minden szegmense… valamint a laboratórium tevékenysége is. Az első táblázatban a Soros által vásárolt részvények és azok összege látható.

Az alábbi táblázatban 3,865,250.000 dollár útjáról győződhetünk meg, amely a Kajmán-szigeteken keresztül érkezett Kínába.
Ez a határozat dokumentálja a részvényvásárlást, valamint a laboratóriumi befektetések rövid történetét:

„Boyu egy konzorcium előzetesen átvette a WuXi Pharmatech orvosi eszközeit, amelyeket New York-ban listáztak és értéküket 3,2 milliárd dollárra értékelték.

A vásárló konzorcium magába foglalja a cég alapítóit (cégfelsorolás)… Ezt 1,1 milliárd dollárkölcsönből finanszírozták, a Shanghai Pudong Development Bank és Ping An Bank közreműködésével.

A Boyu első dolláralapja 1 milliárd dollárt gyűjtött 2011-ben. Olyan befektetővel, mint például a singapor-i Temasek holding, pénzügyi alap, amely befektetője a Li Ka-shing ameyet Soros alapított.„ Lássunk néhány lapot a WuXi laboratórium „Fejlett terápiák” web-oldaláról, amelyek bemutatják, hogy mit kínál. Beleértve a genetikai terápiákat, és különböző víruskészítményeket.

A fenti oldalon úgy hirdeti magát a cég, mint a Reál vagy a Lild. „Az ön speciális igényire szabva”… akár biológiai fegyvereket is?

A távolság a vuhani labor és a kiindulópontnak nevezett piac között:

Több mint érdekes, hogy ez a Kínát elszigetelő tömeghisztéria és egyben a világot veszélyeztető biológiai fegyver kiindulópontja mintegy negyven kilométerre fekszik a Soros-birodalom egyik korántsem biztonságos intézetétől. Ha bizonyos feltételezések igazak, akkor a hitleri és sztálini embertelenségnél ezerszer nagyobb veszéllyel állunk szemben…

Stoffán György

Magyar Tudat Nemzeti Hírportál

8 thoughts on “Ki, és miért fertőzi koronavírussal világunkat?”

 1. Csak adalékként: a HIV vírus elleni gyógyszerrel kombinálva szeretnék(?) megoldani az új, ismét kiszabadított vírust…

 2. Itt az ideje a Soros szervezetek teljes felszámolására , Sorosok bezárására , de örökre!!!

  1. Ha Soros György által patronált szervezeteket betiltanák,
   akkor alaposan lecsökkenne a gyógyszerkutatás lehetősége is a világon.
   A mai kormány nagy része is a Soros ösztöndíj révén tanult Angliában.
   A propaganda-forgatókönyv írása egy külön szakma.

   Nem áll úgy ma az orvostudomány, hogy bármit meg tudna gyógyítani,
   pl a fogszuvasodás oka sincs meg, csak az orvosi eszközök fejlődtek.

   Egy járványt nem lehet megelőzni, csak befékezni az
   immunrendszer erősítésével (sport-vitamin),
   kézmosással,
   kézfogás-puszi és a tömegközlekedés lehetőség szerinti elkerülésével.
   (gondolom én)

   1. Zoltán , ha neked jó dolog amit sorosgyurka tesz az emberiséggel szemben , akkor te nem lehetsz hazafi … Tudod annó volt egy gyogyszergyárban dolgozó jogtanácsos barátom .. Szükszavú , komoly emberke volt . Egyszer kerestem valamilyen gyogyszert és azt tanácsolta halkan hogy ha jót akarok akkor ne vegyem meg , inkább igyak sok sok vizet … Mikor rákérdeztem , csak annyit mondott , hogy a viz ha nem használ , legalább nem árt . Még mondott egyebeket is , de inkább nem kivánnám megosztani egyelőre senkivel .. Na én megfogadtam tanácsát ami már 20 akár hány éve volt , és érdekes hogy semmi betegségem nem volt amit vizzel ne tudtm volna kikezelni , na meg jó pálinkával …

   2. Zoltán_B írása abszolút rendben.

    Külön kiemelem :
    “A propaganda-forgatókönyv írása egy külön szakma”

    Ennek a játéknak mi is része vagyunk, abban a pillanatban mikor írogatunk bárhova.

   3. Azért tegyük hozzá, hogy Soros nem az az emberbarát filantróp, amit próbál magáról kifelé megmutatni. Évente több milliárdot kaszál a migráción, több forradalom és kormánybuktatás szárad már a lelkén (pl. Ukrajna.Majdan téri áldozatok) amit közösen a CIA-s nehézfiúkkal végeztet. Hogy az ő szájíze (szájízük) szerinti kormány kerüljön hatalomra. Nem véletlenül van a felforgató tevékenységei miatt kitiltva a világ 13 országából..

 3. Két hónapja olvastam egy viccet:
  A gyógyszerkutató újságolja a kollégáinak, hog kitűnő ellenanyagot kísérletezett ki!
  A kollégák azonnal nagy kíváncsisággal ugrottak a hírre: …és milyen betegség ellen hat a gyógyszered?
  A betegséget még nem sikerült megtalálni, de nagy intenzitással dolgozom rajta!
  Lehet, hogy sikerültek a “korona vírus” kísérletek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük