A bevásárlóközpontban szombatra virradóra mintegy száz négyzetméteren leszakadt az álmennyezet. Az üzemeltetők szerint már nincs balesetveszély.

Statikailag megfelelő, nem balesetveszélyes a budapesti Arena Plazában az a terület, ahol szombatra virradóra mintegy száz négyzetméteren leszakadt az álmennyezet – közölte a Keleti pályaudvar közelében lévő bevásárlóközpont PR-menedzsere hétfőn az MTI-vel. Nagy Nikolett hozzátette: a balesetben senki sem sérült meg.

A közlemény szerint a bevásárlóközpont üzemeltetéséért felelős cég vezetői szombat reggel a helyszínről irányították a helyreállítási munkálatokat, a hibás szerkezet műszaki felülvizsgálatát és a hulladék eltakarítását, s a bevásárlóközpontot a helyreállítás és a műszaki állapotfelmérés után aznap a szokásos időben meg tudták nyitni.

“Az épület karbantartásáért felelős műszaki szakemberek felülvizsgálták az álmennyezet szerkezetét, és megállapították, hogy annak állapota statikailag megfelelő, nem balesetveszélyes” – írta PR-menedzser, hozzátéve: a műszaki hiba okának feltárása folyamatban van.

 

MTI/magyartudat,com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük