Mert nem történtek meg az elszámoltatások – Újabb önkormányzati botrány

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lazáry Viktort, Szombathely fideszes alpolgármesterét keménydrog fogyasztásával gyanúsítják a helyi szocialisták, egy csütörtökön az internetre felkerült videofelvétel alapján; az alpolgármester cáfolta és visszautasította a vádat – adta hírül az MTI.

Lazáry Viktort, Szombathely fideszes alpolgármestere - Fotó:friss.hu
Lazáry Viktort, Szombathely fideszes alpolgármestere – Fotó:friss.hu

2010-ben, a rendszerváltás utáni hatodik választás után az ország két harmada reménykedett, hogy minden jobbra fordul. A legnagyobb ígéret, az elszámoltatás azonban a mai napig elmaradt, a korábbi politikai-gazdasági összefonódások ma is léteznek, a közelgő választások pedig sötét jövőre engednek következtetni. Így történhet meg a mai napig az, hogy éppen azok, akikkel már régen le kellett volna számolni, megmaradt pozíciójuknak köszönhetően, egyre harsányabban keltenek helyi szinten káoszt. Az időt és energiát az adófizetők pénzén újabbnál újabb csatározásokra pazarolják.

Czeglédy Csaba, a szombathelyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője - Fotó: Westindex
Czeglédy Csaba, a szombathelyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője – Fotó: Westindex

Czeglédy Csaba, a szombathelyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője kedden sajtótájékoztatón 48 órás ultimátumot adott az általa akkor még meg nem nevezett városvezetőnek arra, hogy lemondjon tisztségéről, csütörtökön pedig, miután a határidő letelt, a közgyűlés ülésén megnevezte őt. Lazáry Viktor határozottan visszautasította a vádat, és azt mondta: kedden a szombathelyi Markusovszky Kórházban drogtesztet végeztetett, amely bizonyítja, hogy nem fogyasztott kábítószert. A politikus jelezte: jogi lépéseket tesz az ügyben.

 

Címlapfotó: Szombathelyi Polgármesteri Hivatal

 

Forrás: MTI

magyartudat.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük