Az orosz hadsereg két újabb magasabb egységet, egy páncélos és egy összfegyvernemi hadsereget, telepit az ország nyugati területére. Az USA és a NATO háborús előkészületei, az egyre több és egyre nagyobb hadgyakorlatok kiváltják Oroszország reakcióját. Ne feledjük: az USA és a NATO jön Oroszország határaihoz és nem Oroszország megy a NATO közelébe.

„A most létrehozandó 1. Gárda Páncélos Hadsereg és az átszervezés alatt álló 20. Összfegyvernemi Hadsereg kapja meg elsőként a harckocsik új nemzedékét jelentő Armata harckocsi, továbbá a Kurganyec gyalogsági páncélozott szállító járművet.”

Forrás: TASS

Az USA és a NATO háborús előkészületei, az egyre több és egyre nagyobb hadgyakorlatok kiváltják Oroszország reakcióját. Ne feledjük: az USA és a NATO jön Oroszország határaihoz és nem Oroszország megy a NATO közelébe. Az 1. Gárda Páncélos Hadsereget Oroszország nyugati területén állítják fel. A hadsereg része lesz a 2. Tamanyi Gárda Gépesített Lövész Hadosztály, a 4. Kantemirovi Gárda Páncélos Hadosztály, a 27. Szevasztopoli Gépesített Lövész Hadosztály és a 6. Páncélos Dandár. Parancsnok. A páncélos hadsereg az orosz fegyveres erők harcászati magasabb egységét jelenti, a harci technika és az élő anyag olyan koncentrációját, amely lehetővé teszi az ellenfél visszaverését és jelentős támadó hadműveletek végzését.

A háborús helyzet fokozódik.

Thürmer Gyula

magyartudat.com

2 thoughts on “Oroszország válaszol az USA-nak”

  1. Napóleon, német bukta 2X nem elég az ostobáknak, orosz “medve nem játék” Csak a világ pusztulása árán fognak az önző telhetetlen barmok kipusztulni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük