Szíriai hadsereg körülvette a terroristák utolsó bázisát Damaszkusz keleti részén, a Dzhubar negyedben, közölték katonai hírforrások.
A források szerint 800 körüli a fegyveresek létszáma és várhatóan az elkövetkező órákban a szíriai parancsnokok ultimátumot adnak át nekik, írja a Tass .
Syria army crush militants in Damascus, Aleppo, IdlebAugusztusban, a kormányzati erők a külvárosban elvágták a bandák utánpótlási vonalait, felrobbantották titkos alagutjaikat, mely összekötötte őket a szomszédos kerületekkel.
A fegyvereseken váratlanul ütött rajta a hadsereg, mely ezután ellenőrző pontokat hozott létre az Abbasid téren, a főváros keleti kapujában.

A fő terrorista csoport javarészt az Iszlám Front embereiből áll, mely élén Zahran Allyush áll.

A jelentések szerint a Aleppo városát a szíriai csapatok visszafoglalták, azonban szombaton fegyveresek próbáltak beszivárogni a hadsereg által ellenőrzött területre. A támadás során több tucat szélsőséges fegyverest megöltek.

Szíria észak-keleti részén, a török határváros, Mujahideen közelében a kurd haderők harcolnak, sikeresen felszámolva a terrorista csoportokat.

magyartudat.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük