2022.08.19.

2 thoughts on “Szükségállapot Missouri államban

  1. Magyar Honfi társaim , mind annyitoknak tudnia kell, hogy a magyar társadalom, az újkori történelemben ,még nem volt ilyen megosztott.
    A világ béke és az emberi társadalmi és tudományos fejlődéséhez szükséges a társadalmi egység. Egyetlen ország, hatalom nem kényszeríthet más független államokat, Társadalmi rendszerének, Alkotmányos berendezésének megváltoztatására, ami a nép- az emberiség kárára megy. Nem lehet meg engedni, hogy egyes személyek felbukkanjanak a sötétségből, tudatlanságuk ellenére, nem a nép javaiért akar harcolni, hanem hatalomra tör, meg mérgezve a rosszul informált egyszerű emberek nehéz sorsát , gyermekeink és unokáink és a magyar (MAG) lehetséges jövőjét. Mert az ami itt történik a hazánkban, akik elvesztették a megvetett hatalmukat, mert rá erőszakolták a nép egy részére a kommunizmus, majd a szocializmus és most a liberálizmust- ami nem más mint anarchizmus !
    Eldobva az egyetlen természetes társadalmi életformát, az emberi- egyéni szabadságot, az emberi méltóság értékeit, az egymás közti megbecsülést- szeretetett és a világ teremtés urának hitét. Olyan helyzetbe kerültek a társadalmak a világban, hogy az emberek eldobják az emberi méltóságukat, becsületüket, testvéreiket, szüleiket és úgy váltogatják a vallásukat, emberi magatartásukat, erkölcsi erényeiket, és a férfi és női természetes kapcsioalt helyet szodomizmus irányába – öngyilkosságba mennek, meg kísérelve a harmadik világhábrú végpusztítását. Nem gondolva arra, hogy az Atlantiszi és Lamúriai társadalom- kultúra majdnem 3 millió év után ugyan ezek a hibák miatt megsemmisültek, akkor amikor már kapcsolatot tudtak teremteni a rajtunk kívül álló Univerzumi kultúrákkal.
    Végezetül, mondom hogy a vezető idiótáink, nincsenek tudatában, hogy a világ más dimenzióban éleő testvéreink , nem fogják meg engedni ,hogy e gyönyörű BoLYGÓT és a Tej út rendszert tönkre tegyétek, önös céljaitok miatt. Isten segítse meg ezt a szép Bolygót és a rajta élő becsületes dolgos. alkotó népeket. Tiborcz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »