2024.07.25.

41 thoughts on “Toroczkai László: Üzenem a bevándorlókat támogató hazaáruló politikusoknak

 1. Sokan nem érik fel ésszel,hogy a jelenlegi bevándorlás egy háború emberbombával a nagyhatalmak játékszerei lettünk.A legfőbb veszély az iszlám terrorizmus.Aki most politikai és álhumanista játékot űz az hazaáruló,nemzetáruló megtagadja őseink véráldozatát.

 2. Legszívesebben agyon lőném őket amint átlépnek a határon mert nem azért dolgozok(zunk)hogy ezek a férgek belőlünk éljenek!!!!….

   1. Akkor azok akik abból gazdagodtak most nyissák ki a bukszájukat,és ruházzanak be ott ahonnan elakarnak jönni az emberek ! De ezek a kétlábúak dolgozni nem akarnak !

 3. Egyetértek Toroczkai László hozzászólásával ! Sem a mi országunk, sem az európai emberek nem akarnak velük keveredni, ne más országoktól várják a gondjaik megoldását, hanem a saját hazájuk. A nyugatnak ott kellene őket segíteni.

  1. Jobb ódali hazaárulók a jó hazaárulók?
   Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. Szabó Dezső 1921!
   Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom… csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó! Márai Sándor
   „A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali.” (Márai Sándor)

 4. No ezt az írást kellene sokszorosítani és a sok húgy agyúnak mondogatni hogy előbb utóbb értsék a lényeget mi itt írva vagyon!! köszön hogy vannak sokan az értelmes emberek közül kik igaz magyarok!! .

 5. A határőrizet szoros változatát kell visszaállítani. Az élőerős őrizetnek egy alapvető követelménynek eleget kell tenni. Olyan sűrűnek kell lenni az őrhelyeknek,hogy átszivárgást is meg lehessen akadályozni. Az őrhelyek avagy a tűzfészkek között összeláthatóságnak kell lenni.
  A 175 000 méteren minimum 1750 őrhelyet és tűzfészket kell létrehozni vagy többet.Tűzfészkenként 4 főt kell elhelyezni. Ez mintegy 7000 embert jelent. 4 váltást kell kialakítani, valamint harcbiztosító és kiszolgáló csoportokat kell létrehozni a vezető szerveken felül.Ez egy 32-35000 fős hadosztálynyi erő , amely képes folyamatosan biztosítani a déli határt. De Orbán ehhez nem ad forrást.Ezekre a feladatokra megfelelnek a volt gépesített lövész,felderítő,határőr katonák,valamint a hadtáp és technikai szolgálat katonái. Még egyes feladatokra az 50 év feletti képzett katonák is megfelelnek. Csak ezeknek a személyeknek a mozgósításával lehet gyorsan lezárni és védeni a magyar déli határt.Én 64 éves leszek néhány hónap múlva,de vállalok a hadosztályban szolgálatot.A drótkerítés építést is ennek a fedezete mellett kell kiépíteni és a hadosztály pihenőben lévő katonáinak bevonásával.

  1. Csakhogy az Orbán fél, hogy ha fegyver kerül a nép fiainak a kezébe, akkor őellenük fordítja előbb-utóbb. Ezért nincs ütőképes hadseregünk.

  2. Az épített kerítés olyan, hogy „jelez” ha megbontották, még a helyet is lehet tudni. Fölösleges és drága annyi embert rendszerben tartani.

 6. Nagy a szátok, de szart sem csináltok ellene. Elüldöznek ezek titeket de hova menekültök?

 7. Igaza van Toroczkai úrnak! De gyakorlatban is tenni kellene mindannyiunknak – legalább egy kicsit hazánk és magunk védelmében!

 8. Másodszor írom be, mert állandóan azonos szöveget észlel az elhárítás! Igaza van Toroczkai úrnak! De gyakorlatban legalább egy kicsit kellene tennünk mindannyiunknak a Hazánkért és magunkért!

 9. Hazánk megvédése, a legfontosabb!!! Ezt tanultuk őseinktől:
  ISTEN, HAZA, CSALÁD
  Istent: 90%-ban elvesztettük,
  Haza : most következik. Ha nem ébredünk!!!
  Család: a családok szétzilálva, ez nem koncepció?(Tisztelet
  a kivételeknek.)

  1. Isten – Ma már csak a pénz imádata van…
   Haza – Ezt már régen „elkurták” az elvtársak…
   Család – József&Béla valamint Julis&Panna és később Béla&kecske Cila&ló házaságára gondoltál???

 10. Nekem csak annyi hozzá fűzni valóm lenne hogy a 100 leggazdagabb portájára és rezindenciájára költöztessék őket. Esetleg a főváros Rózsadombi részére mert könnyű úgy bárki mellé menekülttábort kialakítani hogy nem neki kell a gyerekét,a saját kialakított életét félteni!!!!! Lásd : Bicske,Gyöngyös és a többi város és falu kiknek lakóit kitették az idegeneknek. Miért nem mondjuk Felcsút?

 11. Nemzetközi adatokra, magyarországi felmérésekre és becslésekre
  hivatkozva állítják azt a szakemberek, hogy Magyarországon 30-50
  ezer éhező gyermek él. Ezek a gyerekek minden nap éhesen mennek
  iskolába, vagy fekszenek le aludni.
  Kétszázezerre becsülik azon kiskorúak számát, akik időszakosan nem
  juthat elegendő élelemhez, azaz kríziséhezők – mondta Marozsán
  Csilla, a tanulmány egyik készítője.
  IGEN-IGEN AKKOR A MIGRÁNSOKNAK KELL AZ
  ÉLELEM?

 12. Összefogni, emberek! Összefogni! A macska szájában az egerek ne egymásnak essenek!

 13. Irju ki hazánkra hogy „megtelt”, mert igy van. Buapest már egy menekült tábor. Mi lesz télen? Gondolt már bele ebbe egy felelős politikus? Talán mindegyik lakoshoz beszállásolnak egy menekültet? Vagy ezek fognak önkényesen betelepülni. Egyetlen egyszer sem hallottunk arról hogy vissza toloncoltak volna akár egy bevándorlót is. Bezzeg az osztrákok máris intézkedtek és vissza toloncoltak már ezreket. Miért totojáznak politikusaink? Lehetséges hogy nekünk kell kézbe venni sorsunkat és lépni hogy ezek a jo modu un bevándorlók ne jöhessenek be. A kerités is ugy épül mint a „Luca széke”ha egyáltalában épül, mert fotokat nem lehet róla látni. Ásotthalomnál a legfontosabb lenne de arrol nincs hir csak annyi hogy számszerint hányan jönnek át naponta Ásotthalomnál. Vigyázzunk és cselekedjünk amig nem késő. Védjük meg hazánkat, ha más nem teszi.

 14. Lezárni a Magyar határt mint régen! Hatarőrseget felállítani !!! A vezérkar majd akkor kap a fejéhez amikor ezek a TALPIG BECSÜLETES URi EMBEREK megvadulnak! Akcióba lépnek az első Öngyilkos Merénylők akiknek se iratuk se nevük nincsen! A vak is latja hogy ennek nem lesz jó vége!

 15. „Mindinkább meggyőződöm, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes magát megvédeni, mert nincsenek az állam kormányzatában becsületes emberek! (A pápai követ írja Rómának, 1526-ban!)
  el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
  Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!

 16. Azt hittem értelmesebb emberekkel vagyok körülvéve. Ez egy kivédhetetlen részletkérdés, ami az emberi hibás berendezkedéséből adódik. Ha már az alap rossz, akkor a felépítmény is le fog omlani. A sok pénz imádata a (kapzsiság) a rossz alap, ennek áttételes következménye a felépítmény, a menekült ügy. Ok, és okozat. Az okot kell megszüntetni, akkor az okozat magától meg fog szűnni. Tehát nem lesz menekültügy, amiért aggódhatnánk. Ennek a logikai következtetésnek minden ember, de legalább a kritikus tömeg agyában kellene spontán tudatosulnia. Ha nem jönnek rá az emberek maguktól erre a megoldásra, ne várjanak, ne várjatok semmi jót.

  Én Torockai úrtól kérdezem, mert ismerve elő és mostani életét, talán ezért joggal feltételezem érti gondolatmenetemet, miért nem ennek szellemében cselekszik?

 17. Mégis mivel védekezzünk? Nincs fegyverünk sem tankjaink! Mind eladták!
  A katonáink már rég csak lábatlógatni mennek be a munkahelyükre…
  Valaki említette Nostradamus jóslatát… Egyik versében délről jövő veszélyt ír…most ezt éljük. Aztán sorjában a többit!…

 18. Én beleolvastam most pár részletesebb leírásba. Arra jutottam, hogy Európát az oszd meg és uralkodj elvel akarja Amerika elfoglalni. Ez ellen mi már kevesen vagyunk, de ne legyen igazam… Ha kitör itt egy forradalom meggyengül Európa, az Amerikaiak pedig lehajítanak egy csini bombát és már repülnek meg hajókáznak is ide! Megsemmisülnek azok az országok melyekkel háborúznak. A migiri migránsok pedig azért jönnek be ide Magyarországra, Németországba hogy talán ott őket nem bombázzák le…

 19. Lám erre is jó az internetes számitógép:
  valamilyen akármilyen párt-propaganda

 20. Hát látom, jól „be vagyunk sz.rva”.

  Ha valaki el jut példul Amsterdamba, jól látja,
  hogy a néger minden szinárnyalatával képviselve van.
  Ö a kalauz, az áruházi pénztáros, a pincér, a gépesitett
  utcaseprő …stb. Angliában csoportvezető, bank tisztviselő,
  taxisofőr … hadd ne soroljam, az országokat sem.

  Nekünk a rutinunk ebben nulla-zéró. Nem tudunk semmit,
  csak rettegünk és gyűlölködünk. Ennyit a magyar televizióról.

  Ha megnézzük az itthoni bűnözést az áruházi tolvajtól
  a rabláson át a fehér galléros (jogász) bűnözőkig, el lehet
  gondolkodni a valóságon. De segitek, a régi migráns bűnözők
  ukránok voltak, a maiak pedig románok a hazaiak mellett.

 21. Ha most nem fog össze a magyar akkor elveszik!!! Egy a szív egy a haza!!!

 22. Tisztelt Laci! Az uzeneted fo celja a magyarorszagicionseggnyalokOrrrbanesGyurcsanyvezetesusenkihaziak minden ilyen iranyu tiltakozast csirajaban folytanak el.EzekbenyalnakazUsraelnekMERTUsraelalegnagyobbbunos.O miattuk van a Kozel Kelet bekejenek a folborulasa.Tisztelettel….

 23. Mi csak itt és igy irogathatunk, ennyit tehetünk.
  A fő göbbelszi propagandistáknak: Orbán, Vona, Bayer, Morvai,
  saját médiájuk van az ország pénzéből.
  Hát ennyit az összefogásról.

 24. A terrorista simogatók címeit meg kell adni a terroristáknak, azzal, hogy ott találhatók az erőszakra használható nők. Sőt egyenesen igénylik az erőszakot.

 25. Még nem hallottam hogy Oroszországot államcsőd fenyegeti, épűlnek a gázvezetékek euba, krimi híd, kórházak iskolák. Hazudsz libsi

 26. Fontos, tartalmas hozzaszolasokat olvasok, de IGEN, naluk kell megoldani a problemajukat, nem VELUNK, NALUNK KEVEREDNI.De nekik nem is ez a celjuk, a nyugat itt folytatja hatalmi harcat, tobb penzt lat a majd elhagyott, foldteruletekben, ki tudja mi van emogott?
  Es IGEN,ne rank kenyszeritseg, ezt a fergeteges terhet, kulturat, stb.
  Komoly problema, es harcolnunk kell ellene, a mi gyermekeinke ez a fold, nekik volna foldjuk, de hat kenyelmesebb igy, majd eltartjak oket…
  BORZALMAS. Lustak!!!
  Egy a cel: Csak jol elni, a mi zsirunkon…

 27. Senki nem akarja ide ezt jott ment bandat akik csak eroszakolnak es dolgozni soha nem fognak enyi es en magyar vagyok es szlovakiaba elek szlovakok csehek nevebe is irok enyi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás