Az amerikai haditengerészet elismerte, hogy repülőgépeik és az UFO-k találkozásait bemutató három videó valódi, miközben a felvételek kommentálása eddig csupán „megmagyarázhatatlan légi jelenségeket” közölt, és soha nem engedték, hogy nyilvánosságra kerüljön.

A három széles körben ismeretlenek által megszerzett és terjesztett felvételt, amelyeken az UFO-kkal kapcsolatba lépő katonai repülőgépeket és az ismeretlen, rejtélyes tárgyakat láthatjuk, amelyek a jelenleg ismert repülési technológiát meghazudtolva hajtottak végre manővereket- ezeket soha nem kellett volna kiadni a nyilvánosság számára – mondta az USA haditengerészet információs hadviselési osztály vezetőjének helyettese, Joseph Gradisher, de a videók eredetiek és tartalmuk a mai tudomány és technika alapján nem magyarázható.

A Haditengerészet az ezekben a videókban található tárgyakat azonosítatlan légi jelenségeknek nevezi” (UAP) – mondta Gradisher, kifejtve, hogy az UFO helyett az UAP elnevezést használják, mint „ alapvető leírást az ismeretlen / azonosítatlan repülőgépek / tárgyak észlelésére / megfigyelésére. “

Magyarul: nem tudjuk, mik ezek, de nincs bizonyíték arra, hogy idegen származásúak.

Az első felvétel („ FLIR1 ”) egy sötét, pirula alakú tárgyat mutat, amely néhány másodpercig lebeg, mielőtt rendkívül gyorsan oldalra kidobja magát .
Egy második („ GoFast ”) azt mutatja, hogy a megfigyelő repülőgép érzékelője fókuszál egy gyorsan mozgó célpontra, miközben háttérben a pilótákat halljuk, ahogy izgatottan tanakodnak, hogy pontosan mit is fényképeztek le.
A harmadik („ Gimbal ”) egy hosszúkás tárgyat mutat, amely folyamatosan mozog, mielőtt megállt és forog, miközben az azt megfigyelő pilóták meglepetten felkiáltanak.

A videókat Luis Elizondonak adták, aki egy volt katonai hírszerző tiszt, aki állítása szerint 2017-ben irányította a Pentagon UFO kutatási ágát, az Advanced Aerospace Threat Identification Programot – a légi fenyegetésekkel kapcsolatos adatbázisban történő felhasználáshoz.
Amikor megszüntették a csoportot, a felvételeteknek nem engedélyezték a nyilvánosságra hozását.

Videók, címlap: © YouTube / A Csillagok Művészeti és Tudományos Akadémiája

One thought on “USA haditengerészet: A kiszivárogtatott „UFO-videók” valósak, és soha nem kellett volna nyilvánosságra hozni őket”

 1. Valakik jól szórakoznak rajtunk, hiszen számítógéppel
  egy ilyen mozi elkészítése gyerekjáték manapság.

  Az UFO hivatalosan azonosítatlan repülő tárgyat jelent,
  amit a pilótáknak kötelességük jelenteni.
  Ez lehet akár egy wc ajtó is, bár akkor az már azonosított tágy, és nem ufo.
  De ha egy gépet nem képesek azonosítani, mert rosszak a látási viszonyok,
  nincs azonosító jele, messze van stb, az még lehet forgalmi gép is, de addig ufo,
  mig nincs meg a tipusa, lajstromjele, bár a sebessége és haladási utvonala látható.

  Tehát az ufó nem a “földönkívűlek” jelenléte, csak így terjedt el a köztudatban,
  és jó játék azoknak, akik élnek a hiszékenység örökségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük