2024.05.25.

10 thoughts on “A Betyársereg üzenete a magát ellenzéknek nevező hazaárulóknak

 1. „Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ. Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot a bikát nyergelő asszonyra.
  Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is. A Kost Áldozó két fia tovább marakodik. A tevék magyar hajcsárai Manó bőrét húzzák Krisztus képére,
  hogy megtévesszék a népet, és aranyra válthassák a félhold csillogását.
  Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő fiát segítik, más magyarok meg a másikat.
  Kettészakad a nemzet lángra lobban az Ország. A lángot vér oltja.
  Oltalmazó rejtekhelyről gondoskodik aki hallgat az Egekből sugallt igékre. A Holdfényes Asszony köreveteket épített, alattuk rejtekekkel.

  Kertekben sarjad az új élet. A vándor nép keserüli meg ocsuja garázdaságát. Ezeken nagyra nő a rájuk rakott szarv.
  Szítják, tüzelik őket távoli idegenek, akik vizeinket szomjazzák, földjeinket éhezik.
  Ezek egy része sivatag elöl fut, más részük tenger elöl menekül.
  Magyar magyart gyilkol, de a bika hátáról is ide lőnek a hét teve miatt.A nép fele elpusztul.
  A szomszédok megmozdulnak,de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is.
  A megszeppent maradék UKKÓ-t híjja, a BOLDOGASSZONY-t.
  Áldanak Földnek és Égnek víz- szerrel, tűz-szerrel.Szívben, gondolatban, test és lélek mozdulataival,a Nap és a Hold járásának ösvényén.
  A haragosok megbocsátanak egymásnak, az irigy örül más szerencséjének,a rátarti nem rázza a rongyot, a közönyös siet segíteni.
  Ekkor a MAGYAROK ISTENE őrül állítja a zenélő sivatagok tigrisét, és böcsületes alkuval visszakerül, ami visszajár.

  Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé,YOTENGRIT, az ŐS-TENGEREK ISTENE nevében. A JÓ SZOMSZÉDSÁG TÖRVÉNYE győzedelmeskedik.” (Nyìrkai Jòslat)

 2. Azért van évtízedek óta a Magyar lejtmenet, mert nagyon sok köztünk a pelyva. Nagyon nehéz lesz ezt kirostálni, megszabadulni ezektől a magyarnak nevezett, idegen szívvel gondolkodó bomlasztóktól, hisz jogosultságuk, lehetőségük meg van szembemenni a közmagyar érdekekkel mert a páncélkemény hátterük meg van hozzá, amit ki is használnak. A demokratikus jogosultságok árnyékában szembe nevetik a hazafias szellemben gondolkodó és cselekvő embereket ami állandóan iritálja a joboldali módon gondolkodókat, akik tehetetlenül háborogva kénytelenek végignézni, hallgatni és elszenvedni a pimaszul provokativ hőzöngéseiket. Nem látom egyáltalán egy legális megoldás lehetőségét, ezt talán egy nagyon drasztikus operációval lehetne megoldani, de ahhoz több, hozzám hasonlóan gondolkodó ember szoros ősszefogására lenne szükség ! ? 🙁

 3. Miféle képződmény ez a betyársereg? A fidesz seggéb@l kiabálnak kifelé?

 4. Nagyon birom a magyarokat! Es meg azt mondjak nincs sajto szabadsag. Mutassatok mar egy ujsagot barmelyik orszagbol ahol nagy betuvel kiirjak hogy „A KURVA ANYATOKAT!” 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük