Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?

Az emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberirtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik?

Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIÉRT van napirenden a globális elnéptelenítés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberirtásban.

Bill Gates

Először is, hadd utasítsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne. Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyíltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszíroz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig. Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz “Globális Egészségügyi Programok” égisze alatt.

Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő.

“A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

A gyengék eliminálása

A globális vezetők ilyen vágyait nem is titkolják.

Vagyis a vezetők szerint “az állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett. Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát.

A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat- mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban.

Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népirtás útján.

A modern eugenika

A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát működnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát.

Tény, hogy a mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért.

A nagy intelligencia teszt

Úgy tűnik, hogy a népirtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a “haszontalanok” – eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként működnek és eltávolítják a “hülye gének”-et az emberi génállományból.

Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a vírus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták.

Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat.

Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevű kopaszodásra felírt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevű játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik.

A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

1) A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.

2) Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák vírusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.

3) Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni.

4) Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.

5) Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak. Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.

6) A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”. A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.

7) Az élelmiszer-fasizmus – vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik.

Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

1) Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért?

2) A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is.

3) Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen.

4) Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket.

5) Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől.

6) Utasítsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. Ezért ne nézzen híradót, televíziót és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására.

7) Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek ,mert abszolút elutasításban élnek. Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét. Van erő a számokban.

8) Emlékezzen az alapvető szükségletekre. Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról.

9) Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen.

10) Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások. Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges. A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

Ne legyen áldozat. Legyen túlélő.

Talán ezért is olvassa a NaturaHireket. Most itt lesz az ideje, hogy alkalmazza tudását és tudatosságát ennek megvalósításához.

Forrás: A néhány évvel ezelőtt a Hong Kong-ban élő Nemenyi Péter portálja :nemenyi.net

Magyar Tudat

73 thoughts on “Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?

 1. Ki éli túl? Az aki Isten-tudatosan éli életét!
  És mit lehet tenni a Koronavírus ellen?
  Nem szabad FÉLNI e vírustól, mert a félelem gyengíti a rezgésünk frekvenciáját, ez a legfontosabb! S mi az ami emelheti? A SZERETET a legmagasabb frekvencián rezgő energia. Tehát ez jó alkalom, hogy magunkba szálljunk, megerősítsük szeretni tudásunkat és bizalmunkat a Mindenható Teremtőben, tudva, hogy Ő benne élünk és Ő bennünk lakozik itt és most is!
  Azt sem szabad elfelednünk, hogy már a gondolat is teremtő erő, a kimondott vagy leírt szó még erősebb teremtő erővel bír! Tehát ne hallgassuk folyton ezt a rádióban és tévében, elég volt egyszer megtudni.Ne rettegjünk (mert ezt akarták elérni a készítőik), hanem erősítsük meg istenségünket, szeretni tudásunkat és önbizalmunkat.Igyekezzünk a SZERETET ( = Isten) testi megnyilvánulásai lenni mindig, minden körülmények között, ahogy Jézus tette és tanította. ÁLDÁS, békesség !

  1. Teljesen egyetértek!
   Minden Dicsőség az Úré legyen!
   Egyedüli menekvésünk az Istenbe vetett hitünk Jézus Krisztus által és a Szent szellem vezetése által! 👆

  2. Nagyon igazad van! Egy jó ideje már ezzel a véleménnyel élek ! Nehéz megvalósítani de nem lehetetlen!

 2. Egy kicsit túl keménynek tűnik az írás. A felsoroltak nagy része inkább a profitszerzésre hajt, mint az emberek számának csökkentésére… (Ami tényleg az emberek irtását célozza, az a fegyveripar, és az is borzasztóra van felhizlalva…) Talán érdemes megismerni az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, és ismertté tenni, és megpróbálni betartatni a kormányokkal. És vitaminokat enni. És igen, visszajöhetne már Jézus is, és újra kezdhetné az emberiség oktatását a legfőbb erkölcsi törvényre: Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak…

  1. Rédei Éva!
   Jézus már visszajött. Ennek látható jelei vannak. Mivel ő szellemteremtményként támadt fel, fizikai testben már nem láthatóan van köztünk. A tanítványok mit kérdeztek tőle? ” Mi lesz a jele a jelenlétednek, és a világ végének? “(Olvasd el! Máté 24: 3-39)Jézus általi oktatása nem szűnt meg. Ma is folyik. Jézusnak nem csak az Ő idejében voltak tanítványai, hanem napjainkban is. Jézus halála előtt felkészítette a tanítványait egy nagyobb kiterjedésű prédikálásra, és tanítványképzésre, ami napjainkban is folyik 240 országban, 1006 nyelven (Máté 28:19, 20). Lásd! A jw.org honlapon.

   1. Piroska, elégé “sántít” az útba igazítása! Először is azzal, hogy a JEHOVA TANÚI nem az Úr Jézus Krisztus “tanítványai”! Hanem az “Antikrisztus” ügynökei! Mivel TAGADJÁK a Fiú Istenségét, sőt még kétszáz éves “múlttal sem rendelkeznek!” Másodsorban Ő “nem szellem TEREMTMÉNY”! Hanem öröktől LÉTEZŐ ISTEN! Saját kijelentése alapján: “mielőtt Ábrahám lett, ÉN VAGYOK! Tehát végső soron a SZENTHÁROMSÁG kinyilatkoztatása! Harmadszor, Pál apostol világosan kifejti az IGAZSÁGOT, földi hús-vér test visszatér a “porban”, elenyészik, a második TEST MENNYEI, halhatatlan. 1 Kor 15! Ami pedig a “jelent illeti”, mindezen események a Jelenések könyvének lapjain megtalálhatók. Konkrétan a második DICSŐSÉGES ELJÖVETEL NEMZEDÉKE VAGYUNK! Már az események nagyon felpörögtek, beteljesedett már a 13, 11 vers jövendölése is, az egyházi szabadkőművesség átvette a Vatikánt, Bergoglio nyeregbe emelésével, párhuzamosan a hivatalos “pápa” lemondásra kényszerítésével! Egyébként csak az igaz hitben lévők ragadtatnak el az ÚJ PARADICSOMBA! Ennek a világnak, emberi civilizációnak napjai meg vannak számlálva, VÉGE! Új Ég és Új föld lesz! 2 Pét 3, 1 – 13!

 3. “… ha egyszer mondod el, senki nem hiszi el. Ha tízszer mondod el, elhiszik. Ha százszor mondod el, magad is elhiszed…” (Találós kérdés:- na vajon ki monda, és miért mondta?)

 4. Akárhogyan is van: a korrekt az lenne, ha az írás az események és idézetek időpontját és hivatkozásait tartalmazná!

 5. ehhez csak annyit, h. nagyon részletesen, s bővebben le van írva ez a téma : A megtervezett világvége c. könyvben, amely az Összeesküvés elméletek c. sorozatban jelent meg – nagyon ajánlom mindenkinek

 6. Ez elég valószínű hogy sók igazság van benne. Megemlíteném a Megetettet társadalom, szintén az élelem teljes körű átalakulását festi elénk. Egyébként a többség ilyen olvasmányok után legyint, és folytatja megszokott életét. Szerintem az első lépésük az emberek agymosása a Tv, rádión keresztül már gyermekkorukban. Pl. Annó Magyar Népmesék, a jelenben pedig az eszméletlen sók reklámokal manipulálják az embereket……

 7. A cikk nagyon jó, mert nagyon fontos kérdésben felvilágosít es nem hazug, nem söpredék komcsi ellenzéki propaganda. Hála Istenünknek. Amen. Áldassék Istenünk és ajándéka a Fia a Megváltó Istenünk Jézus mindörökké mindenkitöl. Amen. Hi igaz böcsületes magyar, hajrá Magyarország, hajrá FIDESZ és Orbán ur, hajrá Istenünk ajándéka sokat szenvedett hazánknak és népünknek! Amen. Istenünk áldja Orbán urat, Szeretteit, minden igaz böcsületes magyart, székely magyar testvéreinket is, valamint Nagymagyarországot mindörökké, mindenkitöl. Amen. Imádkozzunk azért Istenünkhöz, hogy adja vissza hazánk elrabolt területeit azért, hogy megszülethessék békében ujra Nagymagyarország mindörökre végre. Amen .

 8. Sajnos ez csak a jég hegy csúcsának 0.000001% amit ez a remek cikk próbál nagyon enyhén mondani. A Brit PIRBRIGHT INSTITUTE, ami a QINETIQ és a COBBETT HILL EARTHSTATION nal együtt működésével gyárt és ad a világnak az ami Bill Gates és Erick Smith mögött állnak. A Brit korona szárnyai alatt büntetlenül és védve minden állam bíráinak előtt gondtalanul ölik az emberiséget világszerte.

 9. Szégyelje magát hogy meg akarja félemléteni az embereket ! Hálát adhatunk nekik hogy föl fedezték a penicilint és a sok védö oltásokat! Talán azt akarja hogy a Polio ujra vissza jöjjön ?És sok más halálos betegség ami tényleg ember irto volt! A legegyszerüb föltalálás a tisztákodás vagyis a kézmosás ami ma is megmenthet bennünket a Corona virus ellen ! Ez az én véleményem !

 10. Manapság sok embert érdeklik a mutációk.
  Ez egy vírusmutáció, amely 2019-ben jelent meg, és most globális méretre nőtt, és jelenlegi életmódunk alapjává vált. Nem szokatlan, hogy egy vírus mutációkon ment keresztül. Inkább szokatlan az, hogy ennek a Covid19-nek olyan tulajdonságai vannak, amelyek ártanak bennünk, amikor tüdőbe kerülnek. Az előző hasonló a “Spanyol nátha” volt, 1918 – 19,
  az Ir “burgonyavész” 1845-52, vagy a 14.sz. -i pestis.

 11. Ezek a prominens emberek- genetikai – és egyed uralomra törekvők azt hiszik,hogy ők elkerülhetik az 5 gamma -és a más fajta /csernobil/ sugárzásokat -esetleg a nap megemelkedett uv sugarát is arrébb viszik -vagy a természeti csapásokat.- vagy a chemikál permetezést ők és utódai nem szívják be.— majd Isten eldönti .-,hogy ki éli túl.-

 12. És mondá Jézus; boldogok a lelki szegények, és akik nem hallgatnak a tudományokat ösmerőkre, mert övék a mennyeknek országa, s a halálig tartó lelki nyomor a sárgolyón. Mossátok kezeteket és lelketeket, különben elsorvadtok.

  1. Így igaz. Nagyon vigyázni kell, mert a tudományt sajnos nepirtasra is felhasználják. Csak Istenben és az Ő tanitasaban bizhatunk. Így menekulhetunk meg. Az övéit meg fogja vedeni.

 13. “A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. ”
  A megoldás nem az ilyen emberek eliminálása, hanem a tanítása!!!!!

 14. Érdekes, sőtt… sok minden igaz, és ezzel minden rendben… de miert nem papirra nyomtatod ha kerüljek minden sugárzást?! Te is csak a neten posztols b….m…..

 15. Ma 2020-ra több mint 8 milliárd ember él a földön. 2050-re 9 milliárdan leszünk és ha valami nem történik akkor mégtöbben. A föld túlnépesedik akárhogy szépítjük. Születés szabályozásra lenne szükség globális szinten,hogy csökkenjen a népesség. A virusok azonban mint a Pestis,Ebola,Sars korona vírus,hatékonyabb és gyorsabb eredményt hoz… A felső tízezer hozza ezeket a döntéseket és az ő tulajdonukban van minden nagy multi. Persze mindez titokban egy jól megtervezett keretek között zajlik. Itt megemlíteném a titkos társaságokat mint pl. Az Illuminatit. Évszázadok óta működnek és tagjaik közé tartoznak többek között a Rothschildok,az Angol királyi család,a Vatikán felső vezetése,brokerek,bankàrok és még sok màra milliárdosokká lett ember akik az egész világot irányítják. Nem a bibliából ismert új világ jön,hanem egy új világrend ami a régi hamvaiból fog felékedni. Istennek és Jézusnak ehhez semmi köze. Nem is léteztek csak kitalált személyek akiket a vallási vezetők arra használnak,hogy irányítani tudjanak tömegeket. A vallás nem más mint az emberi butaságra épített üzleti vállalkozás. Pont a vallási vezetők nem akarják,hogy Jézus visszatérjen ha valaha is létezett volna,mégpedig azért mert elvenné az összes vagyonukat és a szegényeknek adná 😉 Gondolkodni kell és nem valami kitalált istenségekre bízni az életünket. Mindenki a maga életét irányítja. Van aki okosan van aki a sok hülyre hallgatva..

  1. Születés szabályozásra lenne szükség globális szinten,hogy csökkenjen a népesség!
   Igen!
   Ezt magyarázd el egy olyan embernek aki *a nagy családot szeretem* címszó alatt, csinál magából sok hasonlót!
   Utána meg csodálkozik hogy ritkítás van!
   Nos ha valaki felháborodik mert liberális a szemlélete ,az jó mert legalább érti hogy mire gondoltam,de aki nem is érti mert nincs annyi esze……
   Na az a legnagyobb baj!Van belőlük úgy 1 milla az országban!:)

   1. Te nagy arc eddig is globális szabályozás volt csak te nem érted…..fogamzásgátló gyógyszer,spirál,mérgezés vetélés,abortusz,elkötés,nem az 1 milla miatt sok a nép hanem miattad.

  2. Azért az vicces, hogy a titkos társaság tagjait ismerjük.
   Igen, a buták is szaporodnak.

 16. Totál egyetértek! 👍🏼 Túlnépesedünk, kifosztunk.. kellene egy hatalmas delete gomb Földanyánknak! 🌍

 17. ÉN TÚLÉLEM, DE TE NEM BIZTOS!

  TUDOD A FAGYI VISSZANYAL!

  TISZTÁN LÁTJUK MI TÖRTÉNIK. MEG TUDOD NEKÜNK VÁLASZOLNI, HOGY HÁNY SEGGEN SZARSZ, ILL. HÁNY POFÁN ZABÁLSZ?

  I AM SURVIVAL, BUT YOU ARE NOT SURE!

  YOU KNOW THE FROST BACK!

  WE CLEARLY SEE WHAT HAPPENS. YOU CAN ANSWER TO US HOW MUCH HELP FUCK OR. HOW MANY POPHANS DO YOU TAKE?

 18. Őrűlt vilàgban manipulàlt”emberek tesznek tönkre Tàrsadalmakat, mert a fasizmus sosem hal ki ès a hatalom urai nyomjàk el olyannyira , amit màra ‘ a pusztulàsra lettünk ìtèlve !
  Isten àldja meg azokat akik ez ellen vèdekeznek ès nem pediglen azokat akik a vilàgot akarjàk megvàltani!
  Sokan veszèlyes jàtèkot jàtszanak ès azok mind a pokolba kerűlnek.
  A mai vàlsàgos helyzetben , a mi Magyarjaink veszèlybe kerűlt, ès remèlem az fog bekövetkezni amit minden demokrata màr règen vàr!!
  Szabad jogàllam ,sajtòszabadság egyenjogùsàg ès demokràcia!
  Isten àldàsàval !

 19. Érdekes, elgondolkodtató cikk. Van benne néhány meglepő megállapítás, következtetés, de jó tanács is. Nem tudom megállapítani belőle, hogy globálisan érvényes vagy csak a “fehér” emberekre vonatkozik. Egyébként sem kell hozzá Bill Gates, hogy az ember néhány “ponton” ne gondolkodjon el magától is.

 20. csak ovatosan a nepirto vakcinakkal (l bcg is segithet a korona ellen-nem bizonyitoot egyenlore de eleg megnezni a a kelet eu regi halalozasa toredeke a nyugatinak ahol nem oltottak)
  javaslom a temaban utananezni ,volt egy oltas ellenes csalad Angliaban,bio sz@rokat ettek ,meg fluorid nelkuli fogrem stb… 40 eves korukra minden fertozo sz@art elkaptak,es meg is halt valamelyikuk.

 21. Nem tudom mennyire igazak a leírtak, de sokban egyetértek. Nagyon érdekesnek tartom, hogy mindíg pontosan 100 évente van egy nagyobb méretű rengeteg áldozatot követelő betegség. Mintha csak programozva lenne.

  1. habar jol cseng es tele is van a net vele,hogy pestis 1720,
   kolera 1820,spanyol natha 1920,korona 2020
   de a valosag az,hogy spanyol natha 1918 ,korona 2019 ugy,hogy ez is csak egy rizsa…….

   1. A Spanyolnátha sem 20-ban kezdődött, de akkor még tartott. Ez a vírus sem ’20- bán kezdődött, de még tart. Itt nem a pontos évszám a lényeg, hanem hogy kb. 100 évente jön egy újabb.

 22. Én az ilyen írásokat mindig némi fenntartással olvasom. Mert ha belegondolunk, az emberiség átlagéletkora soha nem volt olyan magas, mint napjainkban, és ez bizony nagyban köszönhető az oltásoknak, gyógyszereknek, kezeléseknek. Ne adassuk be a gyerekeinknek a védőoltásokat? Ezek kötelezőek, nem szabadon dönthetőek (néhány kivétellel). Ezek nélkül nem is járhatnak óvodába, iskolába, a szülőket pedig felelősségre vonnák. Az mindenesetre furcsa, hogy mesterségesen növelik az átlagéletkort, miközben a Föld túlnépesedése fenyeget. A Gates-féle emberkísérletek felháborítóak, hogy afrikai kicsi gyerekeken próbálgat vakcinákat, emlékezet arra, “akinek nem mondjuk ki a nevét”. És teszik ezt a “segítség” nevében. Sajnos az esztelenül gazdagok ilyesmit is megtehetnek, Istent játszanak, de ez azok felelőssége, akiknek ezt hatalmukban állna megakadályozni.

 23. Az ilyen és hasonló fércművek tálalása kétféle emberé.
  Az egyik tudja, hogy egy szó sem igaz,
  a másik komolyan veszi.
  Az első bűnöző, a másik elmebeteg. Fontos, hogy legyen erre “vevő”.
  Persze pénz-politika-gyűlölködés miatt használják erre a számítógépet.
  De hát ez szinte az összes “hír” tálalására jellemző, Nem de ?
  (nyilván törlik, kibírjuk ..)

 24. Ez nagyon szép, csak más próféták más vallásoknak nem biztos, hogy ezt tanítják ! ÉS ők is visszajöhetnek….. !

 25. Sok igazság van benne. Gyerekként nem volt gyógyszerek ha betegek lettünk a nagyi csoda szereitől egy kettő meggyógyultunk. Mindent a kertecskéből szedet az aznapi reggelihez ebedhez vacsorához. Onnan ettuk a gyümölcsöket. Kenyér tészta tejföl minden a saját drága kezei alatt készült. És milyen egészsegesek voltunk. Semmi bajunk se volt. Sot igazi izeket ettünk. Ma mar minden csak látszatra szep belül meg azt se tudjuk mit is eszunk. Beoltott minden szaral felturbózott moslekokat. Na a gyógyszerek meg hagyjuk pl itt hollandiaban mindenre de mindenre Paracetamol egyel…Ami máshol mar reg betiltott vicces és borzasztó lett ez az egész világ. De a lényeg hogy éljük túl mint ahogy elődeink is sok mindent átéltek.

 26. Mi magyarok sokkal egészségesebb alapanyagokkal rendelkeztünk korábban, amikor még a hagyományos életvitel és családi munkamegosztás érvényesült.
  Ma sok minden megváltozott videken is. Ma mar tevőlegesen kell magunkert felelősseget vállalni. A felvilágosításra szükseg van. Azonban a problema túl nagy ahhoz, hogy világszinten kezeljük. Így nem kerülhetjük el a személyes, egyéni megoldásokat, testünk önmagunk bebiztosítását legalább olyan téren, ahol meg tudunk tennni valamit.

 27. A génmanipulált élelmiszerek valóban károsak lehetnek. Azonban ez is sokmindentől függ.

  Bizonyos vírusok okozhatnak daganatos megbetegedéseket, de rák vírus nincs.

  A védőoltások nélkül az emberi populáció már sokkal gyérebb lenne. És csak csendben jegyzem meg, de nem okoznak meddőséget. Valójában a méhnyakrák elleni védőoltással voltak, és vannak ilyen problémák, valóban rengeteg nőt megnyomorított a vakcina. Ez sajnálatos, sőt gyalázatos dolog is lehet. Ahogy az is, hogy az emberi élet minőségének javításán fáradozó kutatók, akik az életüket teszik fel minderre ilyen kritikát kapnak. Persze köztük is biztosan van olyan, aki megérdemli, de ne ítélkezzünk.

  Az alumínium könnyűfém, az orvoslásban toxikussága miatt nehézfémként tekintik. Viszont elég drága megoldásnak gondolom a chatrailezést. Tudom, a világ kormányainak van pénze mindenre, de most úgy őszintén: ki az aki saját magát permetezné? Igen tudom, minket, de ez elől nem lehetne elbújni. Logikátlan.

  Sajnos a kemoterápia meddőséget okozhat. De daganatos betegként mérlegelnem kell, hogy az életem fontosabb, vagy a szaporulat. Nyilván ez sem ennyire egyszerű, azonban nem ismerek sok olyan daganatos beteget, aki először azon kezdett el gondolkodni, hogy lehet, hogy a kemó után nem lehet gyereke. Sajnos lehet, hogy nem. De még esetleg élhet néhány évet.

  A vényköteles gyógyszerek egyébként nem véletlenül vénykötelesek. Nem csodaszerek. Nem veszélytelenek. Nem is véletlenül vénykötelesek. Vannak káros, és súlyos mellékhatásaik. De, bizonyos esetekben sajnos szükség van rájuk.

  Nem káros az egészségre minden élelmiszer adalék. Igen, van ami káros. Nagyon nagy mennyiségben. De nagyon nagy mennyiségben tulajdonképpen minden káros, vagy kóros lehet.

  Biológiai fegyvereket sem fognak véleményem szerint csak úgy gyérítés céljából bevetni. Az ötlet logikusnak tűnik, de a kivitelezés túl kockázatos. A végeredmény pedig megjósolhatatlan.

  Valóban hatásos védekezés, hogy ne fogyasszunk mérgeket, éljünk egészségesen, termeljünk saját magunknak. Hasznos az önvédelem, saját magunk képzése. Fontos a túlélés, de a mindennapjainkat nem tölthetjuk egy általunk kreált harccal. Ugyanis a mentális egészség éppúgy fontos.

  A védőoltás kerülése gyerekeknél részt remélem senki nem gondolja komolyan. Vannak, és lesznek mellékhatások, szövődmények, tragédiák. De! Nem mindegy, hogy az oltások hány gyermeket, hány életet mentenek meg. Ezt sem szabad elfelejteni tiltakozás közben.

  Jó cikk volt, mert elgondolkodtatott. Azonban felesleges ekkora lelki terhet cipelni.

  Tény, hogy a világban nagy a baj, tény, hogy az emberi gonoszság, kapzsiság határtalan, ahogy az is tény, hogy: nem minden az, aminek lát zik.

 28. Mindenhol így kell prèdikálni. A telyes Igazságot.
  Azt is javasólnám ,hogy amint lehet minèl több emberhez eljuttatni a Bibliát,olvasva gyözőgyenek meg.

  1. Világhírű klasszikus író egyik regényének zárósora, idézem:

   “Valamennyien oly sokáig leszünk halottak”

   (no comment)

 29. Csak ámulni-bámulni tudok a hozzászólások olvastán: mindenről írnak, csak arról nem, hogy az itt bemutatott a terv – akár kitalált, akár tényekkel bizonyítható – a fasizmus legszélsőségesebb megnyilvánulása. A nácik annak idején “csak” egy -két népcsoportot (+ egy ideológia képviselőit) akartak kiirtani, míg itt az EGÉSZ emberiség megtizedeléséről, “fajtisztításról” van szó. Mindkettő ellentmondásban van olyan erkölcsi-humanisztikus elvekkel, amilyeneket pld. Az emberi jogok nyilatkozatában fogalmaztak meg.
  Kérem: ha a túlnépesedés a fő probléma, akkor arra van humánus gyógyír: a születés-szabályozás adminisztrációs eszközökkel. A kínaiak kipróbálták, talán sikerült is nekik. De nem az élők megsemmisítése, ami, mint genocidum, a legsúlyosabb emberiség elleni bűn. Jellemző, hogy (ha igaz…) a legsikeresebbnek számító technokratának agyában született meg a terve – vagy az ő támogatásával akarják véghezvinni a tervet. Aki hatalmat érez a birtokában, egyedül az képes ilyesmire, amint azt J. Verne már régen megírt példabeszédnek nevezhető regényében, a “Bégum 500 millója” c. regényében jól megjósolta. De ide tartozna – kicsit más oldalról – A. Huxley “Szép új világ” c. látomás-könyve is. Egyet lássunk meg: Bill Gates úr KAPITALISTA ország kereteiben lehetett multi-milliárdos. Ha cége pld. kínai vagy orosz állami kézben lenne, ilyesmire aligha tudna sikerrel vállalkozni. S ma még mindig kapitalizmus uralkodik. Ez a fő kérdés. Ki tudja, hány ilyen szuperfasiszta él még bolygónkon…

  1. Önnek a fasizmust nagyon az agyába rágta valaki. Bill Gates és tisztelt milliárdos barátai, ma már nyíltan a szemünkbe vágják, hogy igen sokan vagyunk és milliárdokkal kell a népességet csökkenteni. Ez nem fasizmus. Ne felejtse, hogy Hitler állítólag 5-6 millió zsidót és más nemzetiségűt irtott ki, most 6-7 milliárd emberről van szó ezerszer több emberről. Ez nem fasizmus, nem genocídium? Az is igaz, hogy az élelmiszereket mérgezik az adalékokkal, a genetikailag módosított növények károsak, az oltások több kárt, mint hasznot jelentnek az egészségünk szempontjából , ennek számos példája van Indiában, és az afrikai országokban, ahol már végeztek oltásokat, ahol százezrek váltak meddőkké, vagy kaptak mellékhatásként életre szóló betegségeket, vagy meg is haltak. Egyes afrikai országokban, ahol oltásokat végzett a Vörös Kereszt olyan gyászos eredményekkel végződtek, hogy a falvak népessége, ha meglátja a Vörös Keresztet fejvesztve menekülnek a hegyekbe. Bill Gates azt is mondta: Az oltásokkal lehet a népességet 10-15 %-kal lehet csökkenteni. Neki 1 milliárd ember kiirtása nem probléma, statisztika és 100 milliárd dollár haszon. Tehát hagyjuk a letűnt fasizmust és inkább nézzünk a Bill Gates féle újfasiszta gyilkosok terveire és elképzelt vagy megvalósított népirtásra, nekem nagy a gyanúm, hogy a Covid19 is ezt a célt szólgája.

 30. “Lajosgy” írta:

  Világhírű klasszikus író egyik regényének zárósora, idézem:

  “Valamennyien oly sokáig leszünk halottak”

  (no comment)
  —————————————————————————
  Nos ez az egy ami igaz (G.G. egyik regényének a vége),
  a többi elektronikus kuka “tól -ig “. Szerintem.

 31. Nagy marhaság az írás persze.

  Mutassanak egy olyan magyar állampolgárt, aki miután kialudta a 8 órát,
  sportol, helyesen táplálkozik, kiváló stressztűrő, boldog családi életet él,
  jó munkaerő, sok barátja van, pozitivumokra van beállítva, olvas-tanul.

  Európában Magyaroszág elöl áll elhalálozásben, válásban, szegénységben,
  alkoholizmusban, nő a narkósok száma, öngyilkosság …..
  röviden ennyit az “ideológiákról” 🙂

 32. Ez szinte általános jelenség. Ezt így csak Magyarországra vonatkoztatni marhaság. Ez általában nem igaz a hamis statisztikák, és hírek kritikátlan szajkózása. Ez magyar sajátosság, az ellenzék, ellenség propagandája, és hajlamosak is a magyarok az önsajnálatra a hamis panaszkodásra, amikor jobban élnek , mint a világ számos más országában. Nem az írás nagy marhaság hanem a Kor-nel szerinti beírás. Mondaná meg honnan , milyen hivatalos forrásokból merítette buta állításait?

  1. 1. Ez nem “statisztika” ügy
   2. Nem “ellenzéki” ügy
   3. Hogy mire “hajlamosak a magyarok”, azt (sem) nem lehet kijelenteni, vicces.
   4. Valóban léteznek olyan országok, ahol nálunk rosszabbul élnek, ez tény,
   de nekünk a minta a boldog országok kellene hogy legyen és nem a szomorúak.
   Ezeket azok ismerik, akik járnak arra dolgozni, vagy már letelepedtek ott.
   5. “Hivatalos források”; szép ország-statisztikák de közben szerencsétlen a nép.
   6. A cikket sokkal csúnyább jelzővel illetem mint “Korn_eel”, de nem írom le.

  2. Az alapvető probléma, hogy a kezdeti normális számítógépes fejlődést
   felváltotta a “lógjon a pc a neten állandóan” stílus.
   Ha van rá mód, messze el kell kerülni a netet hosszabb időre.
   A gyerektől minden képen el kell zárni ! Csak annyi net használat legyen,
   ami szükséges az esetleges munka végzéshez. Ki kell tudni kapcsolni.
   Helyette pl sport, mozgás lehetőleg a szabadban, de megy az a szobában is.
   Végül is mindegy, lehet olvasni, játszani, beszélgetni is, csak kerüljük el a netet.

 33. Tisztelt helyettünk is gondolkodó!

  A mezőgazdasági kistermelőnek hosszútávon nehéz megőrizni a családi “kincsek” /magok/ gén tisztaságát.
  A méhecskék és egyébb más beporzó rovarok gondoskodnak hogy a mez.kistermelő is “haladjon a fejlődésben”.
  “Régi tapasztalat” hogy ahol termesztenek egy bizonyos GMO nővényt akkor nem érdemes hasonló nem GMO nővényt termeszteni mert a rovarok GMO virágporral szenyezik be a nem GMO nővényeket.
  Szóval a túlélés nem is lesz olyan könnyű mint ahogy sokan hísszük azt.

  1. “Tisztelt helyettünk is gondolkodó!” hát ez kicsoda Tisztelt “Stefi” ?

   Hiszen maga is leírta ide a véleményét, mint ahogy bárki aki úgy gondolja,
   vagy kedve van hozzá. legalább is szerintem. (se Rákosi, se Horthy éra) 🙂

 34. Szerintem:

  1.
  Egy az az 1 HITELES médiát kell naponta megnézni-hallgatni, ahol az aktuális
  és praktikus információkat közlik a járvány kapcsán. Ez kb 10 perc.
  Többet ezzel nem szabad foglalkozni, mert az is árt.

  2.
  Az érzelmekre ható kitalációk – álhírek tulajdonsága, hogy ész-érvekkel
  csak nehezen elháríthatóak, ezért csinálják. (Tehát vissza az 1. -es ponthoz 🙂 )

  1. ————————————————————
   Korn_eel szerint:
   2020.10.17 – 20:15

   Az alapvető probléma, hogy a kezdeti normális számítógépes fejlődést
   felváltotta a “lógjon a pc a neten állandóan” stílus.
   Ha van rá mód, messze el kell kerülni a netet hosszabb időre.
   A gyerektől minden képen el kell zárni ! Csak annyi net használat legyen,
   ami szükséges az esetleges munka végzéshez. Ki kell tudni kapcsolni.
   Helyette pl sport, mozgás lehetőleg a szabadban, de megy az a szobában is.
   Végül is mindegy, lehet olvasni, játszani, beszélgetni is, csak kerüljük el a netet.
   ———————————-

   Más.
   Mindkét fotó durva hamisítvány, a kezek nem Bill Gates -é.
   Tömegesen vannak kép-hang beavatkozások átszerkesztések is a neten.
   “Nem oszt, nem szoroz”, Kukába minden hamis média trükkel,
   csak független hírforrás jöhet számításba ha valódi hírekre “vágyunk”,
   illetve használja az ember a józan eszét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás