2021.01.15.

83 thoughts on “Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?

 1. Ki éli túl? Az aki Isten-tudatosan éli életét!
  És mit lehet tenni a Koronavírus ellen?
  Nem szabad FÉLNI e vírustól, mert a félelem gyengíti a rezgésünk frekvenciáját, ez a legfontosabb! S mi az ami emelheti? A SZERETET a legmagasabb frekvencián rezgő energia. Tehát ez jó alkalom, hogy magunkba szálljunk, megerősítsük szeretni tudásunkat és bizalmunkat a Mindenható Teremtőben, tudva, hogy Ő benne élünk és Ő bennünk lakozik itt és most is!
  Azt sem szabad elfelednünk, hogy már a gondolat is teremtő erő, a kimondott vagy leírt szó még erősebb teremtő erővel bír! Tehát ne hallgassuk folyton ezt a rádióban és tévében, elég volt egyszer megtudni.Ne rettegjünk (mert ezt akarták elérni a készítőik), hanem erősítsük meg istenségünket, szeretni tudásunkat és önbizalmunkat.Igyekezzünk a SZERETET ( = Isten) testi megnyilvánulásai lenni mindig, minden körülmények között, ahogy Jézus tette és tanította. ÁLDÁS, békesség !

  1. Teljesen egyetértek!
   Minden Dicsőség az Úré legyen!
   Egyedüli menekvésünk az Istenbe vetett hitünk Jézus Krisztus által és a Szent szellem vezetése által! 👆

  2. Nagyon igazad van! Egy jó ideje már ezzel a véleménnyel élek ! Nehéz megvalósítani de nem lehetetlen!

 2. Egy kicsit túl keménynek tűnik az írás. A felsoroltak nagy része inkább a profitszerzésre hajt, mint az emberek számának csökkentésére… (Ami tényleg az emberek irtását célozza, az a fegyveripar, és az is borzasztóra van felhizlalva…) Talán érdemes megismerni az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, és ismertté tenni, és megpróbálni betartatni a kormányokkal. És vitaminokat enni. És igen, visszajöhetne már Jézus is, és újra kezdhetné az emberiség oktatását a legfőbb erkölcsi törvényre: Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak…

  1. Rédei Éva!
   Jézus már visszajött. Ennek látható jelei vannak. Mivel ő szellemteremtményként támadt fel, fizikai testben már nem láthatóan van köztünk. A tanítványok mit kérdeztek tőle? ” Mi lesz a jele a jelenlétednek, és a világ végének? “(Olvasd el! Máté 24: 3-39)Jézus általi oktatása nem szűnt meg. Ma is folyik. Jézusnak nem csak az Ő idejében voltak tanítványai, hanem napjainkban is. Jézus halála előtt felkészítette a tanítványait egy nagyobb kiterjedésű prédikálásra, és tanítványképzésre, ami napjainkban is folyik 240 országban, 1006 nyelven (Máté 28:19, 20). Lásd! A jw.org honlapon.

   1. Piroska, elégé “sántít” az útba igazítása! Először is azzal, hogy a JEHOVA TANÚI nem az Úr Jézus Krisztus “tanítványai”! Hanem az “Antikrisztus” ügynökei! Mivel TAGADJÁK a Fiú Istenségét, sőt még kétszáz éves “múlttal sem rendelkeznek!” Másodsorban Ő “nem szellem TEREMTMÉNY”! Hanem öröktől LÉTEZŐ ISTEN! Saját kijelentése alapján: “mielőtt Ábrahám lett, ÉN VAGYOK! Tehát végső soron a SZENTHÁROMSÁG kinyilatkoztatása! Harmadszor, Pál apostol világosan kifejti az IGAZSÁGOT, földi hús-vér test visszatér a “porban”, elenyészik, a második TEST MENNYEI, halhatatlan. 1 Kor 15! Ami pedig a “jelent illeti”, mindezen események a Jelenések könyvének lapjain megtalálhatók. Konkrétan a második DICSŐSÉGES ELJÖVETEL NEMZEDÉKE VAGYUNK! Már az események nagyon felpörögtek, beteljesedett már a 13, 11 vers jövendölése is, az egyházi szabadkőművesség átvette a Vatikánt, Bergoglio nyeregbe emelésével, párhuzamosan a hivatalos “pápa” lemondásra kényszerítésével! Egyébként csak az igaz hitben lévők ragadtatnak el az ÚJ PARADICSOMBA! Ennek a világnak, emberi civilizációnak napjai meg vannak számlálva, VÉGE! Új Ég és Új föld lesz! 2 Pét 3, 1 – 13!

 3. “… ha egyszer mondod el, senki nem hiszi el. Ha tízszer mondod el, elhiszik. Ha százszor mondod el, magad is elhiszed…” (Találós kérdés:- na vajon ki monda, és miért mondta?)

 4. Akárhogyan is van: a korrekt az lenne, ha az írás az események és idézetek időpontját és hivatkozásait tartalmazná!

 5. ehhez csak annyit, h. nagyon részletesen, s bővebben le van írva ez a téma : A megtervezett világvége c. könyvben, amely az Összeesküvés elméletek c. sorozatban jelent meg – nagyon ajánlom mindenkinek

 6. Ez elég valószínű hogy sók igazság van benne. Megemlíteném a Megetettet társadalom, szintén az élelem teljes körű átalakulását festi elénk. Egyébként a többség ilyen olvasmányok után legyint, és folytatja megszokott életét. Szerintem az első lépésük az emberek agymosása a Tv, rádión keresztül már gyermekkorukban. Pl. Annó Magyar Népmesék, a jelenben pedig az eszméletlen sók reklámokal manipulálják az embereket……

 7. A cikk nagyon jó, mert nagyon fontos kérdésben felvilágosít es nem hazug, nem söpredék komcsi ellenzéki propaganda. Hála Istenünknek. Amen. Áldassék Istenünk és ajándéka a Fia a Megváltó Istenünk Jézus mindörökké mindenkitöl. Amen. Hi igaz böcsületes magyar, hajrá Magyarország, hajrá FIDESZ és Orbán ur, hajrá Istenünk ajándéka sokat szenvedett hazánknak és népünknek! Amen. Istenünk áldja Orbán urat, Szeretteit, minden igaz böcsületes magyart, székely magyar testvéreinket is, valamint Nagymagyarországot mindörökké, mindenkitöl. Amen. Imádkozzunk azért Istenünkhöz, hogy adja vissza hazánk elrabolt területeit azért, hogy megszülethessék békében ujra Nagymagyarország mindörökre végre. Amen .

 8. Sajnos ez csak a jég hegy csúcsának 0.000001% amit ez a remek cikk próbál nagyon enyhén mondani. A Brit PIRBRIGHT INSTITUTE, ami a QINETIQ és a COBBETT HILL EARTHSTATION nal együtt működésével gyárt és ad a világnak az ami Bill Gates és Erick Smith mögött állnak. A Brit korona szárnyai alatt büntetlenül és védve minden állam bíráinak előtt gondtalanul ölik az emberiséget világszerte.

 9. Szégyelje magát hogy meg akarja félemléteni az embereket ! Hálát adhatunk nekik hogy föl fedezték a penicilint és a sok védö oltásokat! Talán azt akarja hogy a Polio ujra vissza jöjjön ?És sok más halálos betegség ami tényleg ember irto volt! A legegyszerüb föltalálás a tisztákodás vagyis a kézmosás ami ma is megmenthet bennünket a Corona virus ellen ! Ez az én véleményem !

  1. Senkisem olyan vak mint aki az akar lenni.

   En is kaptam abbol a szennyezett allati szoveten tenyesztett polio -oltasbol az 50-es evekben es egesz eletemre kihatott – allandoan uj es ujabb autoimmun betegsegek formajaban – ami a leggyakoribb tunete a fontieknek.

  2. Senkisem olyan vak mint aki az akar lenni.

   Az 50-es evekben adott szennyezett allati szoveten keszult polio oltasbol en is kaptam. Eredmenye az allandoan ujabb es ujabb autoimmun betegsegek megjelenese az eletemben – milyen nagyszeru!! es mindezt azert mert nem akartak elvesziteni a tenyeszet koltsegeit – amiert en allandoan fizetek nem beszelve az egyeb kellemetlensegekrol.

 10. Manapság sok embert érdeklik a mutációk.
  Ez egy vírusmutáció, amely 2019-ben jelent meg, és most globális méretre nőtt, és jelenlegi életmódunk alapjává vált. Nem szokatlan, hogy egy vírus mutációkon ment keresztül. Inkább szokatlan az, hogy ennek a Covid19-nek olyan tulajdonságai vannak, amelyek ártanak bennünk, amikor tüdőbe kerülnek. Az előző hasonló a “Spanyol nátha” volt, 1918 – 19,
  az Ir “burgonyavész” 1845-52, vagy a 14.sz. -i pestis.

  1. A virusok allandoan mutalodnak – epp ezert az a hir, hogy oltasuk van ra az meglehetosen marhasag…melyikre?? A covid 34. mutacioja meg tavaly majus vegen volt azota nem foglalkoztam vele – minek… Elozmenyei voltak meg az 58-as flu a 68-as flu a 2009-es diszno vesz a 2006-os madar influenza stb. De jo urugy volt ez arra, hogy kiirtsak a danok nerc tenyeszeteit tonkreteve ezzel egy egesz agat a mezogazdasaguknak. Hogy mibol fognak ezek az emberek ezentul megelni? Majd eltengodnek az adott minimal jovedelm nevu ehberen – az uralkodo osztalyt ez nem erdekli.

 11. Ezek a prominens emberek- genetikai – és egyed uralomra törekvők azt hiszik,hogy ők elkerülhetik az 5 gamma -és a más fajta /csernobil/ sugárzásokat -esetleg a nap megemelkedett uv sugarát is arrébb viszik -vagy a természeti csapásokat.- vagy a chemikál permetezést ők és utódai nem szívják be.— majd Isten eldönti .-,hogy ki éli túl.-

 12. És mondá Jézus; boldogok a lelki szegények, és akik nem hallgatnak a tudományokat ösmerőkre, mert övék a mennyeknek országa, s a halálig tartó lelki nyomor a sárgolyón. Mossátok kezeteket és lelketeket, különben elsorvadtok.

  1. Így igaz. Nagyon vigyázni kell, mert a tudományt sajnos nepirtasra is felhasználják. Csak Istenben és az Ő tanitasaban bizhatunk. Így menekulhetunk meg. Az övéit meg fogja vedeni.

 13. “A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. ”
  A megoldás nem az ilyen emberek eliminálása, hanem a tanítása!!!!!

 14. Érdekes, sőtt… sok minden igaz, és ezzel minden rendben… de miert nem papirra nyomtatod ha kerüljek minden sugárzást?! Te is csak a neten posztols b….m…..

 15. Ma 2020-ra több mint 8 milliárd ember él a földön. 2050-re 9 milliárdan leszünk és ha valami nem történik akkor mégtöbben. A föld túlnépesedik akárhogy szépítjük. Születés szabályozásra lenne szükség globális szinten,hogy csökkenjen a népesség. A virusok azonban mint a Pestis,Ebola,Sars korona vírus,hatékonyabb és gyorsabb eredményt hoz… A felső tízezer hozza ezeket a döntéseket és az ő tulajdonukban van minden nagy multi. Persze mindez titokban egy jól megtervezett keretek között zajlik. Itt megemlíteném a titkos társaságokat mint pl. Az Illuminatit. Évszázadok óta működnek és tagjaik közé tartoznak többek között a Rothschildok,az Angol királyi család,a Vatikán felső vezetése,brokerek,bankàrok és még sok màra milliárdosokká lett ember akik az egész világot irányítják. Nem a bibliából ismert új világ jön,hanem egy új világrend ami a régi hamvaiból fog felékedni. Istennek és Jézusnak ehhez semmi köze. Nem is léteztek csak kitalált személyek akiket a vallási vezetők arra használnak,hogy irányítani tudjanak tömegeket. A vallás nem más mint az emberi butaságra épített üzleti vállalkozás. Pont a vallási vezetők nem akarják,hogy Jézus visszatérjen ha valaha is létezett volna,mégpedig azért mert elvenné az összes vagyonukat és a szegényeknek adná 😉 Gondolkodni kell és nem valami kitalált istenségekre bízni az életünket. Mindenki a maga életét irányítja. Van aki okosan van aki a sok hülyre hallgatva..

  1. Születés szabályozásra lenne szükség globális szinten,hogy csökkenjen a népesség!
   Igen!
   Ezt magyarázd el egy olyan embernek aki *a nagy családot szeretem* címszó alatt, csinál magából sok hasonlót!
   Utána meg csodálkozik hogy ritkítás van!
   Nos ha valaki felháborodik mert liberális a szemlélete ,az jó mert legalább érti hogy mire gondoltam,de aki nem is érti mert nincs annyi esze……
   Na az a legnagyobb baj!Van belőlük úgy 1 milla az országban!:)

   1. Te nagy arc eddig is globális szabályozás volt csak te nem érted…..fogamzásgátló gyógyszer,spirál,mérgezés vetélés,abortusz,elkötés,nem az 1 milla miatt sok a nép hanem miattad.

  2. Azért az vicces, hogy a titkos társaság tagjait ismerjük.
   Igen, a buták is szaporodnak.

 16. Totál egyetértek! 👍🏼 Túlnépesedünk, kifosztunk.. kellene egy hatalmas delete gomb Földanyánknak! 🌍

 17. ÉN TÚLÉLEM, DE TE NEM BIZTOS!

  TUDOD A FAGYI VISSZANYAL!

  TISZTÁN LÁTJUK MI TÖRTÉNIK. MEG TUDOD NEKÜNK VÁLASZOLNI, HOGY HÁNY SEGGEN SZARSZ, ILL. HÁNY POFÁN ZABÁLSZ?

  I AM SURVIVAL, BUT YOU ARE NOT SURE!

  YOU KNOW THE FROST BACK!

  WE CLEARLY SEE WHAT HAPPENS. YOU CAN ANSWER TO US HOW MUCH HELP FUCK OR. HOW MANY POPHANS DO YOU TAKE?

 18. Őrűlt vilàgban manipulàlt”emberek tesznek tönkre Tàrsadalmakat, mert a fasizmus sosem hal ki ès a hatalom urai nyomjàk el olyannyira , amit màra ‘ a pusztulàsra lettünk ìtèlve !
  Isten àldja meg azokat akik ez ellen vèdekeznek ès nem pediglen azokat akik a vilàgot akarjàk megvàltani!
  Sokan veszèlyes jàtèkot jàtszanak ès azok mind a pokolba kerűlnek.
  A mai vàlsàgos helyzetben , a mi Magyarjaink veszèlybe kerűlt, ès remèlem az fog bekövetkezni amit minden demokrata màr règen vàr!!
  Szabad jogàllam ,sajtòszabadság egyenjogùsàg ès demokràcia!
  Isten àldàsàval !

 19. Érdekes, elgondolkodtató cikk. Van benne néhány meglepő megállapítás, következtetés, de jó tanács is. Nem tudom megállapítani belőle, hogy globálisan érvényes vagy csak a “fehér” emberekre vonatkozik. Egyébként sem kell hozzá Bill Gates, hogy az ember néhány “ponton” ne gondolkodjon el magától is.

 20. csak ovatosan a nepirto vakcinakkal (l bcg is segithet a korona ellen-nem bizonyitoot egyenlore de eleg megnezni a a kelet eu regi halalozasa toredeke a nyugatinak ahol nem oltottak)
  javaslom a temaban utananezni ,volt egy oltas ellenes csalad Angliaban,bio sz@rokat ettek ,meg fluorid nelkuli fogrem stb… 40 eves korukra minden fertozo sz@art elkaptak,es meg is halt valamelyikuk.

 21. Nem tudom mennyire igazak a leírtak, de sokban egyetértek. Nagyon érdekesnek tartom, hogy mindíg pontosan 100 évente van egy nagyobb méretű rengeteg áldozatot követelő betegség. Mintha csak programozva lenne.

  1. habar jol cseng es tele is van a net vele,hogy pestis 1720,
   kolera 1820,spanyol natha 1920,korona 2020
   de a valosag az,hogy spanyol natha 1918 ,korona 2019 ugy,hogy ez is csak egy rizsa…….

   1. A Spanyolnátha sem 20-ban kezdődött, de akkor még tartott. Ez a vírus sem ’20- bán kezdődött, de még tart. Itt nem a pontos évszám a lényeg, hanem hogy kb. 100 évente jön egy újabb.

 22. Én az ilyen írásokat mindig némi fenntartással olvasom. Mert ha belegondolunk, az emberiség átlagéletkora soha nem volt olyan magas, mint napjainkban, és ez bizony nagyban köszönhető az oltásoknak, gyógyszereknek, kezeléseknek. Ne adassuk be a gyerekeinknek a védőoltásokat? Ezek kötelezőek, nem szabadon dönthetőek (néhány kivétellel). Ezek nélkül nem is járhatnak óvodába, iskolába, a szülőket pedig felelősségre vonnák. Az mindenesetre furcsa, hogy mesterségesen növelik az átlagéletkort, miközben a Föld túlnépesedése fenyeget. A Gates-féle emberkísérletek felháborítóak, hogy afrikai kicsi gyerekeken próbálgat vakcinákat, emlékezet arra, “akinek nem mondjuk ki a nevét”. És teszik ezt a “segítség” nevében. Sajnos az esztelenül gazdagok ilyesmit is megtehetnek, Istent játszanak, de ez azok felelőssége, akiknek ezt hatalmukban állna megakadályozni.

 23. Az ilyen és hasonló fércművek tálalása kétféle emberé.
  Az egyik tudja, hogy egy szó sem igaz,
  a másik komolyan veszi.
  Az első bűnöző, a másik elmebeteg. Fontos, hogy legyen erre “vevő”.
  Persze pénz-politika-gyűlölködés miatt használják erre a számítógépet.
  De hát ez szinte az összes “hír” tálalására jellemző, Nem de ?
  (nyilván törlik, kibírjuk ..)

  1. Mindenki aki szellemileg lusta az azt kiabalja, hogy fercmu osszeeskuves elmelet es hasonlok. Ha csak egy kicsit is utananez a YTon, a neten lathatna, hogy amit az eredeti cikk iroja irt az lenyegeben igaz.
   Ha nem ert a webhez akkor faradjon be a helyi tanacshoz vagy ahogy hivjak manapsag es ott nezze meg a nyilvanos iratot amely arrol szol, hogy milyen szepre es jora akarjak az emberek eletet atalakitani….megegyezoen az Ensz 2030 kiadvanyaval…ha kepes a sorok kozott olvasni be kell, hogy lassa, hogy nincs itt semmifele osszeeskuves – sajnos mindez igaz – habar a cikkiro kifelejtette a plasztikok hatasat amelyrol mar a 60-as evek vegetol tudnak, hogy lecsokkenti a ferfiak nemzokepesseget….fogadom meg sosem hallott rola – az ilyesmit nem terjesztik – artana az uzletnek es a celjaiknak.

 24. Ez nagyon szép, csak más próféták más vallásoknak nem biztos, hogy ezt tanítják ! ÉS ők is visszajöhetnek….. !

 25. Sok igazság van benne. Gyerekként nem volt gyógyszerek ha betegek lettünk a nagyi csoda szereitől egy kettő meggyógyultunk. Mindent a kertecskéből szedet az aznapi reggelihez ebedhez vacsorához. Onnan ettuk a gyümölcsöket. Kenyér tészta tejföl minden a saját drága kezei alatt készült. És milyen egészsegesek voltunk. Semmi bajunk se volt. Sot igazi izeket ettünk. Ma mar minden csak látszatra szep belül meg azt se tudjuk mit is eszunk. Beoltott minden szaral felturbózott moslekokat. Na a gyógyszerek meg hagyjuk pl itt hollandiaban mindenre de mindenre Paracetamol egyel…Ami máshol mar reg betiltott vicces és borzasztó lett ez az egész világ. De a lényeg hogy éljük túl mint ahogy elődeink is sok mindent átéltek.

 26. Mi magyarok sokkal egészségesebb alapanyagokkal rendelkeztünk korábban, amikor még a hagyományos életvitel és családi munkamegosztás érvényesült.
  Ma sok minden megváltozott videken is. Ma mar tevőlegesen kell magunkert felelősseget vállalni. A felvilágosításra szükseg van. Azonban a problema túl nagy ahhoz, hogy világszinten kezeljük. Így nem kerülhetjük el a személyes, egyéni megoldásokat, testünk önmagunk bebiztosítását legalább olyan téren, ahol meg tudunk tennni valamit.

 27. A génmanipulált élelmiszerek valóban károsak lehetnek. Azonban ez is sokmindentől függ.

  Bizonyos vírusok okozhatnak daganatos megbetegedéseket, de rák vírus nincs.

  A védőoltások nélkül az emberi populáció már sokkal gyérebb lenne. És csak csendben jegyzem meg, de nem okoznak meddőséget. Valójában a méhnyakrák elleni védőoltással voltak, és vannak ilyen problémák, valóban rengeteg nőt megnyomorított a vakcina. Ez sajnálatos, sőt gyalázatos dolog is lehet. Ahogy az is, hogy az emberi élet minőségének javításán fáradozó kutatók, akik az életüket teszik fel minderre ilyen kritikát kapnak. Persze köztük is biztosan van olyan, aki megérdemli, de ne ítélkezzünk.

  Az alumínium könnyűfém, az orvoslásban toxikussága miatt nehézfémként tekintik. Viszont elég drága megoldásnak gondolom a chatrailezést. Tudom, a világ kormányainak van pénze mindenre, de most úgy őszintén: ki az aki saját magát permetezné? Igen tudom, minket, de ez elől nem lehetne elbújni. Logikátlan.

  Sajnos a kemoterápia meddőséget okozhat. De daganatos betegként mérlegelnem kell, hogy az életem fontosabb, vagy a szaporulat. Nyilván ez sem ennyire egyszerű, azonban nem ismerek sok olyan daganatos beteget, aki először azon kezdett el gondolkodni, hogy lehet, hogy a kemó után nem lehet gyereke. Sajnos lehet, hogy nem. De még esetleg élhet néhány évet.

  A vényköteles gyógyszerek egyébként nem véletlenül vénykötelesek. Nem csodaszerek. Nem veszélytelenek. Nem is véletlenül vénykötelesek. Vannak káros, és súlyos mellékhatásaik. De, bizonyos esetekben sajnos szükség van rájuk.

  Nem káros az egészségre minden élelmiszer adalék. Igen, van ami káros. Nagyon nagy mennyiségben. De nagyon nagy mennyiségben tulajdonképpen minden káros, vagy kóros lehet.

  Biológiai fegyvereket sem fognak véleményem szerint csak úgy gyérítés céljából bevetni. Az ötlet logikusnak tűnik, de a kivitelezés túl kockázatos. A végeredmény pedig megjósolhatatlan.

  Valóban hatásos védekezés, hogy ne fogyasszunk mérgeket, éljünk egészségesen, termeljünk saját magunknak. Hasznos az önvédelem, saját magunk képzése. Fontos a túlélés, de a mindennapjainkat nem tölthetjuk egy általunk kreált harccal. Ugyanis a mentális egészség éppúgy fontos.

  A védőoltás kerülése gyerekeknél részt remélem senki nem gondolja komolyan. Vannak, és lesznek mellékhatások, szövődmények, tragédiák. De! Nem mindegy, hogy az oltások hány gyermeket, hány életet mentenek meg. Ezt sem szabad elfelejteni tiltakozás közben.

  Jó cikk volt, mert elgondolkodtatott. Azonban felesleges ekkora lelki terhet cipelni.

  Tény, hogy a világban nagy a baj, tény, hogy az emberi gonoszság, kapzsiság határtalan, ahogy az is tény, hogy: nem minden az, aminek lát zik.

  1. Sok dologban igaza van de…
   Azok akik ezeket a szemet dolgokat kitalaltak azok nem abbol a kozertbol etkeznek ahonnet mi…pl. az angol kiralyi csalad a sajat termenyeit eszi stb.
   A vedooltasokra vonatkozoan foljebb volt egy valaszom azt nem ismetlem meg de…
   kb. 30 evvel ezelott egy gyerek az USban max 28 oltast kapott – manapsag 72-ot…
   a babakorban beadott hepatitis B oltas vajon mivel magyarazhato amikot a hepa B az egy szexualisan terjesztett betegseg….de a legroszabb az oltasokat kisero “stabilizalo” anyag ami vagy aluminium vagy higany – mindketto visszafordithatatlan neurologiai karokat okoz. Lasd Forrest Maready: The iron moth and Crooked, Andrew Wakefield: Callous disregard, Robert Whitaker: Anatomy of an epidemic.

 28. Mindenhol így kell prèdikálni. A telyes Igazságot.
  Azt is javasólnám ,hogy amint lehet minèl több emberhez eljuttatni a Bibliát,olvasva gyözőgyenek meg.

  1. Világhírű klasszikus író egyik regényének zárósora, idézem:

   “Valamennyien oly sokáig leszünk halottak”

   (no comment)

 29. Csak ámulni-bámulni tudok a hozzászólások olvastán: mindenről írnak, csak arról nem, hogy az itt bemutatott a terv – akár kitalált, akár tényekkel bizonyítható – a fasizmus legszélsőségesebb megnyilvánulása. A nácik annak idején “csak” egy -két népcsoportot (+ egy ideológia képviselőit) akartak kiirtani, míg itt az EGÉSZ emberiség megtizedeléséről, “fajtisztításról” van szó. Mindkettő ellentmondásban van olyan erkölcsi-humanisztikus elvekkel, amilyeneket pld. Az emberi jogok nyilatkozatában fogalmaztak meg.
  Kérem: ha a túlnépesedés a fő probléma, akkor arra van humánus gyógyír: a születés-szabályozás adminisztrációs eszközökkel. A kínaiak kipróbálták, talán sikerült is nekik. De nem az élők megsemmisítése, ami, mint genocidum, a legsúlyosabb emberiség elleni bűn. Jellemző, hogy (ha igaz…) a legsikeresebbnek számító technokratának agyában született meg a terve – vagy az ő támogatásával akarják véghezvinni a tervet. Aki hatalmat érez a birtokában, egyedül az képes ilyesmire, amint azt J. Verne már régen megírt példabeszédnek nevezhető regényében, a “Bégum 500 millója” c. regényében jól megjósolta. De ide tartozna – kicsit más oldalról – A. Huxley “Szép új világ” c. látomás-könyve is. Egyet lássunk meg: Bill Gates úr KAPITALISTA ország kereteiben lehetett multi-milliárdos. Ha cége pld. kínai vagy orosz állami kézben lenne, ilyesmire aligha tudna sikerrel vállalkozni. S ma még mindig kapitalizmus uralkodik. Ez a fő kérdés. Ki tudja, hány ilyen szuperfasiszta él még bolygónkon…

  1. Önnek a fasizmust nagyon az agyába rágta valaki. Bill Gates és tisztelt milliárdos barátai, ma már nyíltan a szemünkbe vágják, hogy igen sokan vagyunk és milliárdokkal kell a népességet csökkenteni. Ez nem fasizmus. Ne felejtse, hogy Hitler állítólag 5-6 millió zsidót és más nemzetiségűt irtott ki, most 6-7 milliárd emberről van szó ezerszer több emberről. Ez nem fasizmus, nem genocídium? Az is igaz, hogy az élelmiszereket mérgezik az adalékokkal, a genetikailag módosított növények károsak, az oltások több kárt, mint hasznot jelentnek az egészségünk szempontjából , ennek számos példája van Indiában, és az afrikai országokban, ahol már végeztek oltásokat, ahol százezrek váltak meddőkké, vagy kaptak mellékhatásként életre szóló betegségeket, vagy meg is haltak. Egyes afrikai országokban, ahol oltásokat végzett a Vörös Kereszt olyan gyászos eredményekkel végződtek, hogy a falvak népessége, ha meglátja a Vörös Keresztet fejvesztve menekülnek a hegyekbe. Bill Gates azt is mondta: Az oltásokkal lehet a népességet 10-15 %-kal lehet csökkenteni. Neki 1 milliárd ember kiirtása nem probléma, statisztika és 100 milliárd dollár haszon. Tehát hagyjuk a letűnt fasizmust és inkább nézzünk a Bill Gates féle újfasiszta gyilkosok terveire és elképzelt vagy megvalósított népirtásra, nekem nagy a gyanúm, hogy a Covid19 is ezt a célt szólgája.

  2. A kinaiak kiprobaltak – igen es sikerult is nekik megakadalyozniuk, hogy a jo eg tudja mennyi helyett csak 1.2 billioan legyenek.
   Azt elmulasztottak figyelembe venni, hogy az embereknek vannak bizonyos szempontjai….pl. az, hogy a kinaiak a fiugyereket tobbre becsulik mint a lanyt. Miutan csak egy volt megengedve – ha lany szuletett – kiirtottak igy megkaptak a hon vagyott fiut engedelyezve… Miutan a csaladok nagy resze ilyesmivel elt mostanra olyan keves lany szuletett, hogy sok ferfinek nincs lehetosege megnosulnie – nincs no. (Time magazin) Indiaban hasonlo elkepzelesek elnek – ugy velik hozzavetolegesen 700 000 novel kevesebb van mint lehetne a babakoru lanyok kiirtasa reven.

 30. “Lajosgy” írta:

  Világhírű klasszikus író egyik regényének zárósora, idézem:

  “Valamennyien oly sokáig leszünk halottak”

  (no comment)
  —————————————————————————
  Nos ez az egy ami igaz (G.G. egyik regényének a vége),
  a többi elektronikus kuka “tól -ig “. Szerintem.

 31. Nagy marhaság az írás persze.

  Mutassanak egy olyan magyar állampolgárt, aki miután kialudta a 8 órát,
  sportol, helyesen táplálkozik, kiváló stressztűrő, boldog családi életet él,
  jó munkaerő, sok barátja van, pozitivumokra van beállítva, olvas-tanul.

  Európában Magyaroszág elöl áll elhalálozásben, válásban, szegénységben,
  alkoholizmusban, nő a narkósok száma, öngyilkosság …..
  röviden ennyit az “ideológiákról” 🙂

 32. Ez szinte általános jelenség. Ezt így csak Magyarországra vonatkoztatni marhaság. Ez általában nem igaz a hamis statisztikák, és hírek kritikátlan szajkózása. Ez magyar sajátosság, az ellenzék, ellenség propagandája, és hajlamosak is a magyarok az önsajnálatra a hamis panaszkodásra, amikor jobban élnek , mint a világ számos más országában. Nem az írás nagy marhaság hanem a Kor-nel szerinti beírás. Mondaná meg honnan , milyen hivatalos forrásokból merítette buta állításait?

  1. 1. Ez nem “statisztika” ügy
   2. Nem “ellenzéki” ügy
   3. Hogy mire “hajlamosak a magyarok”, azt (sem) nem lehet kijelenteni, vicces.
   4. Valóban léteznek olyan országok, ahol nálunk rosszabbul élnek, ez tény,
   de nekünk a minta a boldog országok kellene hogy legyen és nem a szomorúak.
   Ezeket azok ismerik, akik járnak arra dolgozni, vagy már letelepedtek ott.
   5. “Hivatalos források”; szép ország-statisztikák de közben szerencsétlen a nép.
   6. A cikket sokkal csúnyább jelzővel illetem mint “Korn_eel”, de nem írom le.

  2. Az alapvető probléma, hogy a kezdeti normális számítógépes fejlődést
   felváltotta a “lógjon a pc a neten állandóan” stílus.
   Ha van rá mód, messze el kell kerülni a netet hosszabb időre.
   A gyerektől minden képen el kell zárni ! Csak annyi net használat legyen,
   ami szükséges az esetleges munka végzéshez. Ki kell tudni kapcsolni.
   Helyette pl sport, mozgás lehetőleg a szabadban, de megy az a szobában is.
   Végül is mindegy, lehet olvasni, játszani, beszélgetni is, csak kerüljük el a netet.

 33. Tisztelt helyettünk is gondolkodó!

  A mezőgazdasági kistermelőnek hosszútávon nehéz megőrizni a családi “kincsek” /magok/ gén tisztaságát.
  A méhecskék és egyébb más beporzó rovarok gondoskodnak hogy a mez.kistermelő is “haladjon a fejlődésben”.
  “Régi tapasztalat” hogy ahol termesztenek egy bizonyos GMO nővényt akkor nem érdemes hasonló nem GMO nővényt termeszteni mert a rovarok GMO virágporral szenyezik be a nem GMO nővényeket.
  Szóval a túlélés nem is lesz olyan könnyű mint ahogy sokan hísszük azt.

  1. “Tisztelt helyettünk is gondolkodó!” hát ez kicsoda Tisztelt “Stefi” ?

   Hiszen maga is leírta ide a véleményét, mint ahogy bárki aki úgy gondolja,
   vagy kedve van hozzá. legalább is szerintem. (se Rákosi, se Horthy éra) 🙂

 34. Szerintem:

  1.
  Egy az az 1 HITELES médiát kell naponta megnézni-hallgatni, ahol az aktuális
  és praktikus információkat közlik a járvány kapcsán. Ez kb 10 perc.
  Többet ezzel nem szabad foglalkozni, mert az is árt.

  2.
  Az érzelmekre ható kitalációk – álhírek tulajdonsága, hogy ész-érvekkel
  csak nehezen elháríthatóak, ezért csinálják. (Tehát vissza az 1. -es ponthoz 🙂 )

  1. ————————————————————
   Korn_eel szerint:
   2020.10.17 – 20:15

   Az alapvető probléma, hogy a kezdeti normális számítógépes fejlődést
   felváltotta a “lógjon a pc a neten állandóan” stílus.
   Ha van rá mód, messze el kell kerülni a netet hosszabb időre.
   A gyerektől minden képen el kell zárni ! Csak annyi net használat legyen,
   ami szükséges az esetleges munka végzéshez. Ki kell tudni kapcsolni.
   Helyette pl sport, mozgás lehetőleg a szabadban, de megy az a szobában is.
   Végül is mindegy, lehet olvasni, játszani, beszélgetni is, csak kerüljük el a netet.
   ———————————-

   Más.
   Mindkét fotó durva hamisítvány, a kezek nem Bill Gates -é.
   Tömegesen vannak kép-hang beavatkozások átszerkesztések is a neten.
   “Nem oszt, nem szoroz”, Kukába minden hamis média trükkel,
   csak független hírforrás jöhet számításba ha valódi hírekre “vágyunk”,
   illetve használja az ember a józan eszét.

   1. Abszolute nem erdekes, hogy kinek a keze – az elmebeteg vigyora az erdekes – de foleg az, hogy nyiltan megmondja, hogy mit akar csinalni es a vagyona (amit mindenkitol lopott ossze) erejeben bizva jar orszagrol orszagra es jotekonysagot hazudva nyomorit v ol meg kiszolgaltatott embereket.
    Tulajdonkeppen egy tomeggyilkos.

    1. “Laura” -nak.

     … és a Föld sem gömbölűű hanem lapos, bizomány !

     Miért teccikk használni a B.Gates féle software -eket ?
     Hátha átok ül azokon is “elmebeteg vigyorral” ?
     Minden egyes billentyű leütéssel Őt szolgálja, Gates -t.
     Persze a butuska nézetei terjesztésére bezzeg jó mi …

 35. EN BIZOK A FOLDONKIVULI HATALOMBAN, MERT NEM CSAK AZ ATOM KISERLETEKBE AVATKOZTAK BELE,, HA NEM A MEGLEVO ATOM TOLTEKET IS KI SZIVTAK,, AKKOR MOST LATHATO AZ A CSELEKEDET MI MOZZANATOT KOVETEL,, KIHASZNALVA A JO LELKU TEHETETLEN EMBERSEGET A FOLDON,,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás