HAARP projekt – magasfrekvencián manipulálnak

Egyik előző cikkemben a chemtrails (vegyi csíkok) jelenséggel foglalkoztam. Hasonlóan felkavaró és magyarázatra szoruló téma a HAARP projekt, amely szintén temérdek, megválaszolatlan kérdést szegez a nagyhatalmak felé, de hivatalos – elfogadható – választ természetesen nem kaptunk még a HAARP működésével, céljával kapcsolatban.

A vegyi permetezés, és a HAARP tevékenység óriási károkat okoz hazánkban is. Gondoljunk az utóbbi évek árvizeire; a mezőgazdasági termények tönkrementek, az élővilág pusztul, ökológiai katasztrófák sújtják hazánkat. A népes madárcsapatok eltűntek, még az oly gyakori Colorado bogár, vagy ismertebb nevén Krumplibogár is ritka már manapság.

Ezen destruktív folyamatok szorosan köthetők a korrupt, nemzetellenes politikusainkhoz, és a hazánkat felvásárló, az országot gyarmatosító idegen hatalmakhoz. Az őket maximálisan támogató, az ő kezükben lévő médiák ködösítenek, hallgatnak ezen tevékenységekről. A népet módszeresen butítják, irányítanak bennünket, mint egy marionett bábut. Az országot kifosztják, kiárusítják, munkahelyeket számolnak fel, etnikai feszültségeket szítanak, az oktatást, egészségügyet lerombolják, banki csalásokat követnek el a fiktív államadósság után, és most az életterünkre, életünkre törnek.

Nem kizárólag a globális felmelegedés, hanem a globális cion-terrorizmus eredményei a GMO (Genetically Modified Organisms), genetikailag módosított szervezetek; állatok és növények egyaránt. Ezek fogyasztása egyenes út a halálba; magas káros vegyi anyag tartalmuk hosszútávon beláthatatlan következményekkel járhat.

Mérgeznek bennünket, befolyásolják az időjárást, hogy élelmiszerhiányt tudjanak előidézni, majd azokra a bajokra hivatkozva, melyeket ők okoztak, a végletekig sarcolják, pusztítják a lakosságot.

A HAARP projekt

A HAARP rövidítés (High Frequency Active Auroral Research Program), azaz Aktív Magasfrekvenciás Sarki Fény-kutató Programot jelenti. A projekt hátterében a washingtoni védelmi minisztérium (Légierő és a Haditengerészet kutatólaboratóriumai), és több neves amerikai egyetem, többek között a UCLA,  Stanford,  MIT és a Cornell állnak. A létesítmény Alaszka délkeleti részén, Gakonaban található, amely kapcsolatban áll a föld egyik legnagyobb teljesítményű számítógépparkjával, ami a University of Alaska Anchorage-i központjában működik, ennek is egy elzárt, fegyveresek által őrzött részén, a Butrovich Building-ben. Voltaképpen egy antennaerdőről van szó, mely tizenhárom hektár területen fekszik, 180 darab, 21 méter magas dipólus antennából áll, melyek összteljesítménye 3,6 MW. Hivatalosan a sarki fény aktivitását, valamint az ionoszférában és magnetoszférában lejátszódó folyamatokat hivatott figyelni.

A gakonai antennaerdő Alaszkában.

Néhány fogalom

Sarki fény:

A sarki fény a Föld északi és déli sarkánál a légkörbe behatoló töltött részecskék (elsősorban protonok és elektronok) által keltett időleges fényjelenség.

Ionoszféra:

A Föld magaslégkörének része, 50-800 kilométeres magasságban a földfelszíntől. Különösen gazdag ionokban (elektromos töltéssel rendelkező részecskékben), és magas hatásfokkal veri vissza a rádióhullámokat.

Antenna:

Olyan műszaki eszköz, amely elektromágneses hullámokat (közelebbről: rádióhullámokat) képes venni és/vagy sugározni.

Működése

A HAARP működését tekintve lényegében arról van szó, hogy magasfrekvenciás rádiójeleket továbbítanak az ionoszféra egy meghatározott területére, ahol elektromágneses folyamatokat generálnak, amelyek további, felerősödött rádióhullámok születését eredményezik. Ezeket a rádióhullámokat elemzik, és az ionoszféra állapotát tanulmányozzák segítségükkel.

A HAARP alapjaiul szolgáló fizikai jelenséget Nicola Tesla horvát származású fizikus, villamosmérnök is tanulmányozta. Felfedezését a sajtó nemes egyszerűséggel csak „halálsugárnak” nevezte. Ezen technológia képes lett volna arra, hogy 500-600 km távolságból az ellenséges repülőgépek fedélzeti műszereit befolyásolja. Ugyanakkor, a békésebb felhasználását tekintve lehetővé tette volna jelentős energiamennyiség azonnali, célzott és drótnélküli átvitelét sok száz kilométerre. Ennek megvalósítására Teslának nem volt elegendő pénze, így a technológia – abban az időben – csak papíron maradt meg.

A projektet továbbfejlesztették, és 2007 közepe óta folyamatos üzem alatt áll. A HAARP energiaigénye megfelel egy körülbelül 55000 fős városéval, működtetéséhez naponta 150-200 tonna gázolaj elégetése szükséges. Az Egyesült Államok évi 50 millió dollárt áldoz a HAARP kutatásokra. Ugye senki nem hiszi el, hogy ilyen nagyságrendű összeget áldozna a nagyhatalom kizárólag a sarki fények kutatására?! Még a feltételezés is nonszensz…

Halálsugár

Egyes teóriák szerint a HAARP egy amerikai szuperfegyver, ami az SDI (Strategic Defense Initiative), vagyis csillagháborús kezdeményezés földi megfejelője, amit Tesla munkássága nyomán egy texasi fizikus Bernard Eastlund dolgozott ki. Ez az eszköz képes arra, hogy olyan erősségű sugárzást bocsásson a levegőbe, amely (az ionoszféra és/vagy a magnetoszféra visszaverő képességét felhasználva) képes akár a föld másik felén található katonai (vagy polgári) objektumok megsemmisítésére, illetve működésének akadályozására. Emellett az élő szervezeteket sem kíméli a sugárzás.

Az antennaerdő madártávlatból.

Az időjárás befolyásolása

Kezdetben a HAARP célja a kommunikációs kutatás volt. Legalábbis a nyilvánosság felé ezt kommunikálták a projectben részt vevők. Azonban a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.

Dr. Rosalie Bertel (a Nemzetközi Közegészségügy Intézet elnöke) a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”

Az ELF (Extremely Low Frequency) extrém alacsony radarjelek segítségével légköri zavarokat képesek kiváltani, ami hirtelen klímaváltozáshoz vezethet. Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.

Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére.  Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen.

Az elmúlt években szembetűnően megnövekedtek a megmagyarázhatatlan „természeti” katasztrófák, amelyek tudományos magyarázat híján sok kérdést vetnek fel a laikus hátköznapi emberekben. Gondolok itt a tömeges madár –és halpusztulásokra, földrengésekre, tornádókra, özönvizekre, cunamikra, áradásokra, hosszan tartó szárazságokra, elsivatagosodásra, a szokatlanul hosszú ideig tartó kánikulára, furcsa légköri –és villámjelenségekre, vagy vulkánkitörésekre.

russia

Sokan az utóbbi évek hatalmas katasztrófáit, mint például a 2004. december 26-i Karácsonyi szökőár Délkelet-Ázsiában, a 2008-as szecsuani földrengés, a Katrina hurrikán, a 2011-es Japán földrengés, mind-mind a HAARP, és a chemtrails „mellékhatásainak” titulálják.

terkep (2)

Élettani hatások

Az elektromágneses impulzusokkal befolyásolni tudják az emberi viselkedést.  Betegséget, hisztériát, tehetetlenséget, depresszív magatartást lehet kiváltani a lakosságban. Háborús fegyverként használva el tudjuk képzelni, mekkora pusztításra lehet képes ily módon a HAARP technológia.

A rendkívül kis frekvenciák azért hatnak ránk, mert agyunkban ugyanilyen ritmusú hullámok működnek. Amikor ezek a környezetünkben előfordulnak, agyunk próbálja ezeket utánozni, másolni. Ha ezen jelek károsak a magatartásunkra, akár személyiségünk is változhat, széteshet. Van, aki beteg lesz, van, aki feszültnek, ingerültnek érzi magát, és nem tudja megmagyarázni, hogy miért. Ha a sugárzás hosszabb ideig fennáll, a depressziós tünetek, a kilátástalanság akár öngyilkossághoz is vezethetnek.

Az elektromágneses rezgések kutatása során a következő tüneteket jegyezték fel tudósok, orvos csoportok a kísérleti alanyokon: aggódás, depresszió, hasmenés, szédülés, ólmos fáradtság, fejfájás, szórakozottság, hangulati ingadozás, hányinger, gyakori vizeletürítés, vérnyomás emelkedés, légszomj, viszketés, orrvérzés, remegés. Rákos megbetegedést is okozhat. Szervezetünk genetikai szerkezetét módosíthatja. Hosszú távon, nemzedékeken át súlyos genetikai módosulásokat idézhet elő. Rövidtávon „szétrázhatja” valakinek a sejtjeit, és az illető agyvérzésben hal meg.

Mit tehetünk, van-e megoldás?

A fent leírtak alapján beláthatjuk, hogy igencsak komoly dologról van szó. Az életünkkel, jövőnkkel „játszanak” a nagyhatalmak. Hogy mit tehetünk? A legfontosabb a tájékozottság. Olvasni, kutatni, tanulni a HAARP, chemtrails, és egyéb pusztító tevékenységekről. Nem bedőlni a manipulatív médiának. Minden szokatlan, megmagyarázhatatlan jelenséget, eseményt, rögzíteni, közzétenni a nyilvánosság számára. Több európai országban már nyilvánosan foglalkoznak az üggyel, rengeteg hatósági bejelentés, feljelentés történt. Nekünk is be kell állni a sorba, és elejét kell venni annak, hogy kiirtsanak bennünket, annak, hogy véghezvigyék a nagy tervüket, amelyet ők új világrendnek neveznek.

 

magyartudat.com

23 thoughts on “HAARP projekt – magasfrekvencián manipulálnak

 1. Szia! Engedd meg, hogy tegeződjünk…
  Gyűjtöttem egy kis esővizet, mert szerintem ez még senkinek sem jutott eszébe, itthon. Tudsz-e olyan laboratóriumot, ahol ezeket a vizeket részrehajlás nélkül vizsgálják, és a laborasszisztens a nevét meri adni mellé (2012.09.13. és 2012.09.20.)? Az ántsz-ben nem bízom, mert a belügyminisztériumhoz tartozik és a Lázár a mai nap folyamán jelentette ki, hogy Magyarországot a terrorizmus nem veszélyezteti, PEDIG DE. Köszönettel: Péter.

  1. Szervusz!

   Örülök, hogy felkeltette az érdeklődésedet a téma. Remélem egyre többen leszünk akiknek felnyílik végre a szeme, és foglalkozunk a körülöttünk zajló destruktív tevékenységekkel, melyeket az önmagát mindenhatónak képzelő hatalom ellenünk irányít.

   Nem vagyok benne biztos, hogy bárki is merné adni a nevét ilyen vizsgálatokhoz. Sajnos ez még mindig tabu téma a médiában, és a tudományos világban is. Ahhoz képest, hogy egyre többen tisztában vannak a jelenség mindennaposságával…

   Utánanézek, hátha van olyan labor, ahol bevizsgálják a mintákat.

   Ha bármi észrevételed van, illetve a környezetedben bárkinek, szívesen várom az információkat.

   Baráti üdvözlettel,

   Péter

   1. Szeretnék segitséget kérni !!! Jászfelsőszentgyörgyön lakom !!!! Haarp veszély van senki nem hisz nekem !!! Probálnak manipulállni az agyamat befolyásolni!!!! Itt vettek ilyen gépet valahogy hozzá jutottak illegálisan egy csoport akik bűnözők!!!!!- kérem ha tud valaki segitsen !!!!! 06702662332

    1. Lehetetlen, itthon nincs ilyen (sem).
     Amúgy nem kell bedölni a rengeteg
     ilyesztgető hirferditésekre !!!!!
     A tojás is ártalmas, mégis eszünk rántottát. 🙂

     A rádiófrekvencia élettani hatásai függ:
     1. adó teljesitmény,
     2. sugárzási időtartam,
     3. frekvencia,
     4. távolság.

     pl egy középhullámú adó bika nagy teljesitménnyel ad,
     de relativ, alasony a freki.
     Egy mikrohullámú műholdas adó paraboláját
     olyan helyre telepitik, hogy ne lehessen belenézni,
     mert az már ártalmas.
     A mobil telefon frekije szintén magas, de
     nagyon pici a teljesitménye, igy az csak akkor
     lehet káros, ha minden nap órákig a fejünkhöz
     szoritva telefonálunk hónapokig.

     Ne döljünk be semmilyen hülyeségnek …

     1. Amúgy ez már egy
      befejezett méregdrága rádiókommunikációs kutatás volt.
      A cél, gyors rövidhullámú katonai komunikáció használata
      rövidhullámon ( 3 MHz – 30 MHz), a net és a műhold helyett.
      Ennek káros hatása nulla volt az emberiségre.
      A repülésben és a katonaságnál nem létezik “elavult”
      kommunikációs módszer, mindent kell használni ami
      alkalmas adatok továbbitására. Ez ennyi !

      Az utolsó káros élettani hatást a csernobili atom
      katasztrófa okozta Eu -ban. Nagy mázlink volt, hogy
      akkor nem esett az eső, igy a nukleárisan szennyezett
      felhőt az időjárás kisodorta az északi tengerek fölé.
      Igy is rosszabb sugárzási értéket mértek akkor Bp -en,
      amit akkor kozmetikáztak, hogy ne legyen pánik,
      ugyanakkor nem volt veszélyes. Azt is megúsztuk,
      ugynakkor e-miatt elindult a rendszerváltás
      egész Eu-ban, miután le akarták tagadni, igy mindenki
      megharagudott, Gorbi meghajolt 🙂

    1. (2)
     Az esőviz lehozta volna a nukleáris felhő tartalmát
     a földre, nagyobb lett volna a sugárfertőzés.
     A HAARP kisérletek meg most indulnak újra.

 2. Szerintem ez egy nagyon összetett dolog lesz.Én is tapasztalok hasonlót mert rájöttem arra,ha a zenénél is, a hifinél különböző helyre elhelyezek a lakásban ásványi köveket, akkor jelentősen javul a hangzás,ami szintén egy rezgés valamitől alakulhat ki.Vagyis itt is befolyásolni tudjuk a valamilyen frekvenciát, és ezt az erőt.Ha a mobil és más adók által kibocsátott jelekre is gondolunk,mhz stb,és ha ezek a levegőben a légkörben vannak állandóan, akkor ezek is tudhatnak időjárás változást okozni.Az ember a mai technikát úgy használja,hogy nem tudja biztosan,milyen környezeti és élettani hatása lehet ezeknek az eszközöknek.Ha ezt amit leírtam nem hiszik el,kérem próbálják ki a hallásért és a hangzásért felelős ásványi köveket amit ott leírtam.Bárki kipróbálhatja ezt a kísérletet.Ha pedig sikerült a zenénél megváltoztatni így a hangzást, ilyen módon az ásványi kövekkel önnek is,akkor vajon a szabadban, a természetben,amiből az egész bolygó is van, akkor mire képesek ezek a kövek vajon?Mindegyik kő más és más frekvencia tartományt tud megváltoztatni a zenénél,azaz másképp rezeghetnek.Ez függhet az összetételüktől és a szerkezetüktől.Mivel nincsen szabályosan elhelyezkedve a kőzet a bolygón, lehet felerősíti ezeket a rezgéseket úgy,hogy akár ilyen klímaváltozást is tudnak okozni.Nagyon sérülékeny a Föld légköre, mi pedig folyamatosan tapasztaljuk a környezetkárósító hatásokat is.Egy mesterséges biorezonancia háló van a Föld körül, ami szinte az egész bolygót a Földet behálózta,és ez torzulásokat okoz a természetes Földsugárzásban is.Az éterből jövőről nem is beszélve az emberi szervezet pedig különféle módon próbál alkalmazkodni védekezni ez ellen.Sajnos ezek a negatív hatások okozhatnak depressziót,idegességet stb.Akár emiatt is lehet az,hogy sokkal erősebb az inger küszöbe néhány embernek, és ezért nő akár a gyilkosságok száma is.Megjegyzem ha ezt a biorezonanciát megismerhetné az orvostudomány is, akkor tudnánk már a biztos választ.Talán mielőbb meg kellene tudni azt melyek azok a frekvencia tartományok amik a Földet nem károsíthatják.Nem ártana az élővilágnak.Tény erről több helyen is írnak a neten,veszélyes sugárzások,a csakra,a biorezonancia feketén fehéren,radiesztézia és sorolhatnám tovább.És akkor itt a HAARP is.Az energia nem vész el csak átalakul,és ma még ez se biztos.Gyerek cipőben jár a tudomány.Mire ezt megértjük majd,addigra már talán nem itt lesz az emberiség,ha egyáltalán megérik.50 év múlva 9 milliárdan lesznek a Földön az emberek.Ezt a politika szeretné megoldani,nos ez nem fog menni.Ehhez a tudomány tudna majd megoldást találni.Kérdés ki az aki ezt megengedi.Érdeke e a hasznot leső embereknek majd ez?Ma ezzel foglalkozik a természettudomány is, akiket ma még megmosolyognak az emberek.De most már nem mindenki.

  Kováts László

 3. Gratulálok a cikk írójának, hiszen bonyolult dolgot volt képes közérthetővé tenni, s ez az igazi tudás. Összehasonlítási alapként írom, hiszen a fellelhető és megfelelő, a HAARP-ról szóló írásokat már elolvastam. Sajnos, sokan nem hisznek a szemüknek sem, kb. egy éve, amikor felfedeztem az azonos időpontokban, hálószerűen csíkokat húzogató gépeket, akiknek ezt jeleztem, hát…

  1. Nemrég találtam a neten egy nagyon különös írást, ahol elsősorban a természetes biorezonanciáról ír egy Masaru Emoto úr, ő egy elég ismert japán fizikus, és ő tudom természet tudománnyal is komolyan foglalkozik még.Nos olyan valamire jött rá, ami kissé tényleg különös az én számomra is.Azt állítja,ha a vizet a szobában lefagyasszuk,de úgy,hogy közben szól a zene is, akkor a zenéktől függően mindig másképpen fog a jégkristály ettől kialakulni és változni.Vagyis a rock,vagy a klasszikus zene esetén, ha ilyen zene szól a víznek a lefagyasztásakor, más és más lesz a kristályszerkezete.Ebből pedig tudom egy nehezen hihető gondolatom lenne.Mi is ez amitől változhat a világon mostanában az éghajlat is?Talán nem csak az üvegházhatású gázok a legfőbb okai tényleg. A levél végén megértik miért gondolok erre,legalábbis remélem igazat adhatnak egy részében önök is ebben.Miután aki valamennyire ismeri a fizika alapjait, az megértheti majd azt is,ezek is mint Masaru gondolatai komoly bizonyíték arra, amit én is gondolok.Persze ezt is bizonyítanom kellene majd, amit ebből én is kikövetkeztetek néhány ilyen elméletet.

   A HAARP ELSŐSORBAN SZERINTEM EGY METEOROLÓGIAI ESZKÖZ AMI NEM IS TELJESEN BIZONYÍTOTT MÉG.

   Tudom a meteorológia is, ez egy nagyon összetett valami, és több témát érinthet,mint az üvegházhatás,a napkitörések,és sorolhatnánk tovább, és akkor ott vannak azok a rezonanciák még, amik működtetik az egész univerzumot is.Innen lesz majd számomra érdekes.Ezt se lehet kihagyni,mert a sarki fény a mágnesviharok is fontos hatást idézhetnek gyakran elő.Ezt persze talán soha nem tudjuk tökéletesen 100% megfejteni, pláne szintén tökéletesen befolyásolni is ezt,mivel állandóan érik a Földet innen kívülröl is különböző sugárzások vagy energiák, amik nem is állandóak ismétlem ezek a több fajta valamilyen energiák, amikből pedig néhányuk károsak is lehetnek,ilyenek az UVB és néhány gamma sugárzás is stb, és ezek se mindig egyenletes erősségűek.És tudunk már mindegyikről, ismerjük az éterből jövő összes sugárzásnak a sokféleséget? Ha mi az emberek pedig ezt a Földi légkörünket egyre jobban megbolygatjuk az antenna, és más ehhez hasonló mesterséges jelekkel is,amik rezonanciák is egyben,akkor előfordul az is ami most is történik, komolyabb árvizek stb-k is lesznek akár emiatt.Arra gondoltam viszont még Masaru Emoto írásával kapcsolatosan is,ha tényleg megfagyasszuk,és közben különböző zenét hallgatunk a szobában,akkor ez akár igazolhat engemet is.Többen ezen tudom jót nevetnek,pedig ha arra amire én is gondolok a kövek erejére is,és igaz még ez a vízzel tapasztalt kísérlet is,pedig ez már igaz… akkor ez így együtt egy nagyon furcsa időjárást is kialakíthat a természetben,ha ott is elképzelem ebből a gondolatból ezt a jelenséget, amit állít Masaru is.

   A neten rengeteget írnak erről és különböző nyelveken is.

   Ez pedig azt is jelenheti,az antenna és más ilyen hasonló jelektől is jelentősen befolyásolható az éghajlata a Földnek a légköri víztartalom miatt.A zene egy hallható Hz tartomány,míg az antenna jelek,pedig ugyan ilyen Hz-k, de nem hallhatóak a mi számunkra,mivel GHZ jelek, és ez pedig kérdőjel lesz nekem,hogy nem is láthatóak e?Ez a második ami nekem megint ad egy furcsa gondolatot.Biztosan nem látjuk mi ezeket a rezonanciákat ezeket az antenna jeleket?Mert ha felnézünk az égre,azt látjuk egész furcsa lett a felhők formája is mostanában,ami engem meggyőz arról,még a felhők is felvehették tényleg ezeket a rezgés formákat, és kimutatják ezeket az anomáliákat is.Néha egész vékony áttetsző is a felhő, és mintha komoly mágneses napfény hatásoknak is ki lennének már téve,mint ahogy sarki fényeknél is jól láthatók szintén ugyanolyan hasonló szabálytalan alakzatokat vesz fel a felhő itt is néha. Ez a HAARP is akár tényleg lehetne még a többi elmélet szerint,akiket összeesküvőknek titulálnak, pedig ebben az állításban is lehetne valami igazság, de a nagy teljesítményű antenna jelek is ehhez hasonlóan komolyan megváltoztathatják a kristályszerkezetét a felhők vízszerkezetének ezeken az adott helyeken, ahol még komolyan hathatnak az állandó antenna jelek.Ez pedig egyre több helyen lett már ilyen,mert ma már majdnem tudunk mindenhol telefonálni, tv-t nézni stb.Egyre erősebb jelek lettek már alkalmazva.Ha arra is gondolok még, a kövek is feltöltődnek,és energiát is sugároznak a Nap sugárzása miatti állandóan ismétlődő és olykor változó töltéstől,és még a nekünk ismeretlen éterből jövő energiáktól is, akkor a különböző kövek pedig mind más és más valamilyen frekvencia tartományon rezeghetnek is ettől,erről írtam a zenei hatásoknál is másutt részletesen,akkor el tudjuk képzelni azt, a légkör miért tud akár ennyire komolyan is megváltozni?Áthangolhattuk a Föld saját biorezonanciáját is,ami miatt a Földnek a rezonanciája is már mérések szerint is 12Hz lett.Eddig 7,8 hz volt csak ez 1952-től ismerik.A Nap és a külső az éterből jövő energiák egyenlőre nem annyira károsak,habár a napkitörések is egyre felerősödnek valamiért.Ez ellen a Föld az évmilliárdos működése miatt tud valahogyan védekezni.Mi pedig ehhez mint ember is eddig tudtunk az evolúció alatt alkalmazkodni is.Ez a természetes folyamat.A foton övbe pedig,hogy belépett a Naprendszerünk 2012 dec 21 én, és tévhit ez nem a világvége,csak egy teljes naprendszernek a keringésének a ciklusvége, ami kb 26000 év egy ilyen forduló,az szintén még növelheti ezt a kozmikus energia valamilyen sugárzásokat időközönként,ami 11000 évenként következik be,és ha igaz is az állítás 2000 évig tarthat ez a foton időszaka a Földnek röviden leegyszerűsítve.Többen összefüggésbe hozzák ezt a fotonenergiát abban még,hogy megnöveli a napkitörések számát is ilyenkor.

   Ezt persze tudom nem fogja egyhamar a tudomány elismerni,mint az antenna, és más ehhez hasonlóan kibocsátott mesterséges rezonanciákat, mivel ez a gazdasági érdekeket is sértené, az ha változtatnának ezeken majd.Komoly pénzbe kerülne ez,de szerintem hamarosan tudni fogják mik a megfelelő frekvenciák, amik nem borítják fel ezt a biológiai egyensúlyát a Földnek.Talán tudhatják már ezt is és akár létezhet a HAARP is.Idővel ezért valamikor szerintem módosíthatják az antenna jeleket. Most még a CO2 kibocsátásról se tudnak egyenlőre megegyezni a nagyhatalmak.

   És most morbid leszek,de kissé olyan érzésem van leegyszerűsítve ezért, a Föld egy olyan mikrohullámú sütő lett, aminek mindinkább megnöveljük és megváltoztatjuk a GHz hullámhosszát, minket pedig szépen lassan így, de megfőznek.Kiégnek még a növények is. Lehet ez így nem egészen lehet igaz, és tévedhetek,de szerintem ennek is van valamilyen alapja, amiket leírtam a vízkristályok után amit Emoto is még állít.
   És miért írtam mindezt le?……Ha az a rezonancia amit mi mesterségesen keltünk a légkörben,pláne több félét,akkor ez szintén hasonló hatással lehet a légköri víztartalomra,ami a felhőknél egyre több van.De talán a tengervízre is hatással vannak szintén ezek a antennajelek valahogy.És a napkitörések a kozmikus rezonanciák is ezek szerint kialakíthatnak bármilyen különböző jégkristályokat,és valahogy hasonlóan talán tornádókat is okozhatnak.
   Lehet ezzel az elvvel amit a japán kutató felfedezett kimutatható lenne valahogy akár az ásványi kövek ereje is, amire pedig a természettudománnyal foglalkozók is megesküsznek.Persze a tudomány ezt nem fogja leellenőrizni akkor,ha nem tudja senki se nekik valahogy ezt be is bizonyítani.Talán pedig innen is érdemes lehetne megközelíteni ezt a kényes témát.Tudom ehhez túl nagy fantázia kellett,ami lehet elég sok tévedést is tartalmazhatott.Lehetséges ezek után az is, valami egészen különös finom apró szép formát fog az ilyen ásványi gyógyító kő a vízkristályoknak majd kialakítani, ha sikerülne ez a kísérlet.Tényleg láthatóvá lehetne tenni így a biorezonanciákat is valahogy? Miért nehéz elhinni ezt, arra amit leírtam és gondolok,abból amit állítanak mások is, és amiket tapasztalok és látok is mint akár a felhőknél is nap mint nap?

   Amikor esett az eső is tavasszal olyan érzése van az embernek a felhők jóval alacsonyabban is vannak,tényleg sokkal telítettebbeknek tűntek,és lassan a levegő párája akár egy fürdőszobához lett hasonló.Ezek szerint ez az, ami a legjobban befolyásolhatja a páratartalom és a jég kialakulását is a felhőknél is mint akár a jégesőnél is.Ezek elméletek tudom,amiket bizonyítani is kellene.Talán valaki ebből kikövetkeztet olyant, és ezt meg is tudja később majd valósítani.Elküldtem ezért egy hasonló levelet a KFKI-nak és az ELTE-nek is.Szerintem a természetgyógyászat emiatt nagyon is ide tartozhat.Ha valaki tényleg megnézi miről is ír Masaru Emoto is,és belegondol még abba,hogy mennyi CO2 és sok más szennyező anyag is kijut a légkörbe, ezek is még befolyásolni tudják a jég fajtáit,szerkezetét és még akár a nagyságát is.Ez egy elmélet arról amit én, és még mások is tapasztaltunk én pedig a klímaváltozásra gondoltam mindezekből.Valahol Masaru a fizikus érzett erre rá a legjobban,ami tény nem semmi az hogy a frekvencia megváltoztatja ilyenkor a levegő lehülésekor a jég szerkezetét.

   Hát ezért gondolok arra a Föld egy mikrohullámú sütő jelenleg mi pedig………..Ám talán erre nem gondolt senki,persze én is csak azután,amikor tapasztaltam a kövek erejét a zenénél és ezt a vízfagyasztós leírást pedig véletlenül én is megtaláltam a neten.

   Egy biztos aki kipróbálta azt amit a kövekről is leírtam mint zenei hatásukat,az végre élvezi is otthon a hifi berendezésének a minőségét.Elsődleges célom ez volt az,hogy miért szól néha rosszul a berendezés,szerintem pedig ezért amit másutt erről is leírtam.A kő tényleg rezonálhat, és tud ilyen káros hatást akár csökkenteni is.Én se hittem ebben először, de amikor kipróbáltam is, végül sikerült.Innen pedig már másképp is tudjuk akár értelmezni is ezt az energia valamit.Talán elhihetnénk végre azt is,vannak akik tudnak már eredményeket is elérni a természetgyógyászatban is.Persze ott a gyógyszeripar még mindenütt, és a hatalom is,akiknek nem ez a legfőbb érdeke. Én pedig a zene és a hifi révén kezdtem el ilyenekkel foglalkozni, és így idáig eljutni. Elnézést a túl hosszú írásért.

 4. Sziasztok !

  Műszaki vézettségű vagyok ,elektromos témában jártas .Jót derültem az íráson .Könnyű utána nézni .Nikola Tesla sosem volt villamosmérnök amikor élt ez a képzés még nem is létezett .Akkoriban “megszállott” gépész mérnökök foglalkoztak elektromossággal .Az agyi elektromos tevékenységem miért nem szinkronizál rá a hálózati 50 Hz-re ami pedig igen nagy energiával körülvesz bennünket ? A cikkben említett 10 MHz-es elektromágneses rezgés egy rádiókészülékkel könnyen vehető lenne .Eddig még sosem akadtam a nyomára ,viszont mindenre nyitott vagyok ,várom a bizonyítékokat .

  1. Több tévedés is van a cikkben. Tesla szerb volt – de mindegy. Ő magát felfedezőnek nevezte. Kiterjedt kutatási területe volt. Elsősorban a nagyfrekvenciás, nagyfeszültségű rendszerekkel kísérletezett, de nem az elején. Többek között neki köszönhetjük a váltóáramú motorokat, trafót, a távirányítást, generátort, kondenzátoros rezgőköröket, magát a rádió sugárzást. Később a vezeték nélküli energia-átvitellel, nagyfrekvenciás magasfeszültségű rezgőkörök keltette sugárzásokkal foglalkozott. (Wardencliff) Foglalkozott az alacsony frekvenciás sugárzásokkal is.

 5. Még annyit, hogy egyik ismerősöm elektronikai fejlesztéssel foglalkozott sok évig majd egyszer csak utcára tették, ez lelkileg úgy megviselte( imádta a szakmáját), hogy köpött egy nagyot és elkezdett látványos ,de ál elektromos himi-humi hazugságokkal foglalkozni és gátlástalanul reklámozni magát .Azóta ebből él ,komolynak tűnő megrendelései vannak , nem is akárhonnan .Mégis csak prostituálódni kell .

 6. A 7/másodperc rezgésszám (az agyi működés, “alap órajele”) épületek összeomlását okozza! Láttok ilyet okoskáim? Jerikó Trombitái, csodája! A trombita csak álca volt, hangágyú létezik, de az infrahangot 16/mp alatti rezgésszámot nem halljuk!

 7. A cikk jó péda arra, hogy miért
  NEM tekinthető az internet hiteles forrásnak !
  Bár fentebb olvasható “miskolci” normál válasza,
  még annyit, hogy ha behallgatunk a rövidhullámú
  műsorszórásba, az is mind ugyanúgy működik
  mind egy “haarp”: rövidhullámú adás, visszaverődik
  az ionoszféráról, ez a dolga.
  A kommunista múltunkból örököltük
  ezt a fajta elhülyülést

 8. Ez a lényeg:
  A rádiófrekvencia élettani hatásai függ:
  1. adó teljesitmény,
  2. sugárzási időtartam,
  3. frekvencia,
  4. távolság.
  Vagyis káros, ha egy nagy teljesitményű rádió adó,
  hosszú ideig, magas frekvencián, bele ad a fülünkbe.
  Nem káros, ha kicsi a teljesitmény, rövid ideig ad,
  alacsony a frekvencia és messze van. 🙂

 9. Ez a lényeg:
  A rádiófrekvencia élettani hatásai függ:
  1. adó teljesitmény,
  2. sugárzási időtartam,
  3. frekvencia,
  4. távolság.
  Vagyis káros, ha egy nagy teljesitményű rádió adó,
  hosszú ideig, magas frekvencián, bele ad a fülünkbe.
  Nem káros, ha kicsi a teljesitmény, rövid ideig ad,
  alacsony a frekvencia és messze van. 🙂 (2)

  1. Pontosan igy van Ede, a HAARP egy normál rádióadó,
   csak a “műsora” nem nekünk szól.
   A cikk a menetrendszerű internetes hülyités,
   minősit mindenkit aki tálalja, vagy beveszi.
   Jó példa az összes többire is ….

 10. Én egy rádióamatőr vagyok, tehát felkészült.
  Ez a téma a politika mellett tilos a rádióamatőrök
  számára, engedély megvonással jár.
  Az index fórumról már ki is tiltottak ezért.

  Bizony igaz a hír, ez egy összehangolt támadás
  az emberi agy, a gondolkodás ellen.
  Addig öröljünk, mig Orbán Viktor miniszterelnök úr
  vezeti a magyarokat és megvéd minket az ilyenektől.
  Sajnos a külföldiekkel nem tudunk mit kezdeni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük