Kommunisták, nácik és az ő szentségtelen nászukból fogant liberálisok – mind egy kutya.

Felül kell vizsgálni, hány lakás van „fideszesek” kezében, és vissza kell tőlük venni azokat – tette közzé fővárosi lakásprogramját tegnap a Magyar Kommunista Párt Momentum Mozgalom. Hogy ki fideszes és hogy ki jutott – szerintük – túl kedvezményesen lakáshoz, azt természetesen ők, neokomcsik döntik majd el: Fegyőr Bandi meg a MoMo főpolgármester-jelöltje, Krónikus-Kereplő Gábor…

Momentumék tegnap meghirdették lakásügyi elképzeléseiket. Mindjárt idézek is belőle: 

A lakásválság megoldása nem lenne lehetetlen küldetés, csak kész tervekkel a kezünkben kell elindulnunk a megvalósítás útján. Mint például: (…) 4. Felülvizsgálni, hogy hány lakás van fideszesek kezében, és visszavenni azokat. Mert fillérekért laknak olyan lakásokban, amikben egyetemisták, és fiatal családok is lakhatnának.

A Facebookon hetyke kis animációs filmet is rittyentettek a lakáseinstand-ötlethez. Ezen Krónikus-Kereplő Gábor főpolgármester-jelölt ábrázata a kezdőkép, ő adja a nevét az egészhez, talán ő is pofozza majd ki személyesen a „fideszeseket” ingatlanaikból, ha eljő az idő…

Azért ne tessék nagyon megijedni! A tervezet egyelőre csak Budapestre vonatkozik, csupán az itteni fideszeseket, illetve a momentumos igazolóbizottságok által fideszesnek vélt/ítélt személyeket csapnák ki hajlékukból az árokpartra legelni a Fegyőr-fiúk. Helyüket arra érdemesnek tartott lilahajú, váll nélküli momentumos hülyegyerekek kaphatják meg. Mondom, per pillanat csak a fővárosról van szó, vidéken (még) nem kell aggódni, azt a térséget úgysem nagyon ismerik momóék – ha majd az okostelefonjaikon végre megtalálják, az merre van, akkor kidolgozzák a vidéki lakásrekvirálások tervét is, de addig nyugi, nem kell izgulni!

Meg egyébként sem. Hiszen volt már ilyen a történelmünkben, nem is egyszer – háromszor: 1919-ben, 1944-ben, majd 1947-től. Hozzászoktunk, ismerjük őket. Kommunisták, nácik és az ő szentségtelen nászukból fogant liberálisok – mind egy kutya. Viszont van egy aprócska probléma: idegen megszálló hadsereg nélkül képtelenek hatalomra vergődni. Így félő, Krónikus Gáborból nem lesz főpolgármester… (Miként a hasonszőrű Kálmán Olgából sem, aki szerintem pár napon belül átveszi majd Krónikustól a rekvirálási programcsomagot.), írja Pihál Tamás itt.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük