A Magyar Honvédség Mi-24-es helikopterei Európában is egyedülálló képességet jelentenek, páncélozottak, kabinjuk hermetikusan zár, több mint 300 kilométer/órával képesek repülni.
Visszaérkeztek az oroszországi nagyjavításról a Magyar Honvédség Mi-24-es harci helikopterei – hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Koller József dandártábornok elmondta: a négy harci helikoptert a javítás során teljesen, “bordákra” lecsupaszították, és újjáépítették őket, a legtöbb berendezést újra cserélték, a gépek külsejét átfestették.
A helikopterek korszerűbbek lettek, 7 évig problémamentesen repülhetnek.
A Magyar Honvédség Mi-24-es helikopterei Európában is egyedülálló képességet jelentenek, páncélozottak, kabinjuk hermetikusan zár, több mint 300 kilométer/órával képesek repülni.
Alkalmasak szállításra, szárazföldi csapatok tűztámogatással való segítésére, de nemcsak katonai, hanem katasztrófasújtotta területen is bevethetők – mondta el a dandártábornok.

4 thoughts on “Visszaérkeztek Oroszországból Mi-24-es harci helikoptereink”

  1. Anyád a propaganda.Nektek minden az ami nem liberális moslék szenny.Lejárt már időtök nektek Murray komám.Picsát lehet veletek törölni

   1. “Anyád a propaganda.Nektek minden az ami nem liberális moslék szenny.Lejárt már időtök nektek .Picsát lehet veletek törölni konn ”

    No lám,
    eggyel több orosz – fidesz propagandista itten 🙂
    Azért érdemes elolvasni a tényeket is, lásd a link fent

    Az “ellenzék” az nem “liberális”, hanem az
    EMBEREK ma Magyarországon,
    kb 8-9 millió magyar állampolgár.. Ez van, 2018.

    Viktor Orban is not Hungary, he is ill, foolish dictator !

 1. Kicsit furcsa nekem , hogy egy felujításról szóló cikkben támadod azt aki mást gondol a témáról, és ezt egy olyan anyaggal támasztod alá ami az elvegzendő munka előtt íródott kb olyan ez amikor azt modjuk hogy ilyen meg olyan lesz ha ha ha …semmiféle utalas nincs az altalad emlitett cikkben hogy milyenek lettek a helikoptereink. Az van hogy ilyen lesz ha…Hangsúlyozom nem az hogy végül mi lett.
  Más :Magyarország lakossága kicsivel több mint 9M fő sajnos. Szerinted tehát mindenki ellenzéki itthon . Légyszíves inkább maradj csendben ha nem vagy valamiben tájékozott. Kevésbé járatod le magad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük