Ha még nem láttad

Vlagyimir Putyin orosz elnök úgy véli, hogy a szíriai hadművelet azt mutatja, hogy az orosz hadsereg ütőképes, és a fegyveres erők harckészültsége kitűnő.

Ezt jól megmutatja a terrorellenes művelet, amit a szír vezetés kérésére végzünk, mondta az orosz elnök egy védelmi ipari konferencián.

Megjegyezte, hogy az orosz védelmi ipari komplexum és a hozzákapcsolódó vállalkozások, amelyek biztosítják a fegyveres erők, a fejlett rakéta rendszerek és atommeghajtású és többcélú tengeralattjárók, valamint a felszíni hajók ellátását.

A flottát és a harci repülőgépeket, a légvédelmi erőket folyamatosan fejlesztjük, tette hozzá Vlagyimir Putyin.

Meglepetésszerű ellenőrzések és a katonai gyakorlatokat is bizonyították, hogy magas szintű a  harckészültség a fegyveres erőinknél, írja a TASS.

Nyilvánvaló, hogy a következtetéseket és javaslatokat az eredmények alapján át kell ültetni a gyakorlati életbe és ezeket alkalmazni kell a 2016 és 2020 közötti fegyverrendszer fejlesztéseknél, mivel a tisztességtelen rivalizálás a globális fegyverpiacon fokozatosan növekszik.

Az elnök szerint a védelmi ipar több százezres létszámú alkalmazottaival a nemzetgazdaság egyik stabil pillére.

A haditechnikai szférában nagyon fontos az integrált fejlesztés, mely kihatással van a gazdaság egészére, és annak érdekében, hogy fenntartsák a társadalmi stabilitást kiemelten kell kezelni az ágazatot, ahol képzett szakemberek százezrei, mint egy nagy család, együtt dolgozik, mondta Putyin.

magyartudat.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük