2024.05.25.

25 thoughts on “Valaki mondja meg nekik…

 1. Csak az ostobák nem tudják miért mennek ki, vagy miért maradnak otthon. Kik az ostobák, akiknek érdekük, hogy azok legyenek (pl,. zsíros állás miatt), Akiket a népbutító egyházak hülyítenek a 110.000.000.000 Ft ezüstpénzért, mint ez a cikk, és harmadsorban, azok akik nem hajlandók tanulni, ellenzősen gondolkodva elfogadják igaznak ezt a barom szöveget. A nyitottak bölcsen megszerzik mások tudását is, kezükbe veszik a sorsuk irányítását azzal, hogy függetlenségi jognyilatkozatot tesznek a Néphatározatra.

  1. Lájkolom a hozzászólásodat!
   Milyen érdekes, hogy a cikk írója még a nevét sem vállalja, de azért mi adjuk meg nekik az adatainkat (h
   a véleményünk van róla)!

  1. Mintha valamiféle volt NDK-s pártapparátcsikot hallana az ember Honecker környezetéből. Hahaha

 2. Kedves Miczán József javítom az egyik mondatát: A nyitottak „megszerzik” – így vagy úgy – mások tudását. A bölcsek pedig tudnak. Sajnálom, hogy azonnal, átgondolás nélkül lealacsonyítva rátapos, vád alá helyez tájékozatlanul és átgondolatlanul mások gondolatait. Úgy tűnik számomra, hogy csak az a vélt vagy valós „JÓ”, amit ön ír le. Sajnálom önt. Rengeteg csalódás előtt van, és az egoja miatt sok kellemetlenséget át kell még élnie ahhoz, hogy a bölcsesség útjára léphessen.
  „Valaki mondja meg nekik…” című felsorolás számomra egyértelmű és továbbítandó a mai napon tüntetni készülők felé.

  1. Nem baj kedves Mária! Egyszer (remélem) Ön is meg fog világosodni, és látja, hogy ez az ország akkor fog teljesen elveszni, ha haggyuk, hogy a mutyisták, tolvajok mindenen és mindenkin átgázoljanak.

  2. Drága Szőnyi Bartalos Mária! Ha tőlem közösségibb (kommunistább, egó mentesebb) embert talál Magyarországon, akkor Önnek is, és neki is a Hősök terén, Tv közvetítéssel… Tény, hogy én is – mint Ön is – Istenek vagyunk, emiatt én is megbocsátok a bűnösöknek, de a hülyéket én sem szeretem. A Szarházi Viktátort, aki másokat megfoszt a tudástól (tankötelezettség lecsökkentésével, tandíj bevezetéssel, az iskolák egyházi kezelésbe adásával, az egyházak évi 110.000.000.000 ezüst pénzzel való támogatásával, a népbutító létesítmények – templomok, stadionok – támogatásával) különösen nem. De ő tudja, hogy jó üzlet, mert az ostoba embert könnyebb elnyomni.

 3. Tételesen:
  1. Tudjuk miért megyünk. A jövő még bizonytalan, de tudjuk, hogy a jövőben mit NEM tehet meg egyik kormány sem.
  2. Nem vagyunk tudatlanok. Nem a közmédiából merítjuk a tudásunkat. Független és nemzetközi forrásokból, hivatalos kimutatások alapján mérlegelünk, hogy akarjuk-e azt, ami most van.
  3. Agit/Prop
  4. Ha pusztulnunk kell, a demokratikus értékekért haltunk meg.
  5. Szívesen tartanék veled vitaestet arról, hogy ki gondolkodik helyesen Magyarország jelenlegi helyzetét illetően. (e-mail a postnál megadva)
  6. Nettó hülyeség. mint ahogy fent is említettem, innentől SENKINEK se hagyjuk, hogy az országot sajátjának érezze.
  7. Ingyen fogok tüntetni, még a buszjegyet is saját pénzemből állom.
  8. Agit/Prop. Az EU-ban élünk. Ukrajna teljesen más eset volt, ott a kormányt az a szuperhatalom támogatta, aki elcsatolt egy országrészt Ukrajnából azóta is az ország határait csipkedi.
  9. 37 éves vagyok.
  10. Nincs más megoldás. Minden döntés autokrata módon, polgári-, szervezeti- és szakértői egyeztetéseket nélkülöz. Az Orbán-kormány már túllépett azon a szinten, hogy csupán egy-két döntésével nem értünk egyet.
  11. Arra szorulunk. Olvass újságot, hombre. Ne közmédiának nevezett propagandát, HÍREKET.
  12. … és maradj birka, kövesd a kolompos vezérürüt. Te döntöttél már valamivel kapcsolatban az eszedre hallgatva, vagy mindig más mondta meg, hogy mit csinálj?
  13. Akkor szeretnénk bemenni az adómból finanszírozott közrádióba/köztévébe, és egy másfél órás műsort rittyenteni a mondandónkból – kulturált formában. Többszázezren akarjuk, ez elég hozzá?
  14. Mi így védjük a hazát a haza ellenségeitől.

  +1: Nincs más lehetőségünk a vélemény nyilvánításra, odáig jutottunk, hogy a szavak ide nem elegendőek. Annyi van a kormány rovásán, hogy valamit tennünk kell. Minden eszköz a kezükben van, hogy egy új virágkort érhessen el Magyarország, de korrupt, önző célokra használták fel, arra, hogy az EU és a nemzetközi szabályok határait súroló törvényekkel bebetonozzák a hatalmukat, és kövérre hízlalhassák azokat, akik ebben részt vesznek.

  1. Zsolt, remek válasz! Gratula!!
   Orbán takaroggy!! Vidd az összes haverod! Addig meneküljetek, amíg még lehet. Caucescunak nem sikerült. Ezt tartsd eszedben!!

 4. Az sem volna baj, ha T.szerző odaírta volna a nevét, ha már csak névvel és mél címmel lehet hozzászólni.
  Mindenesetre arról jó lenne olvasni a fenti intelemben???, hogy ha a leírtakat tesszük, akkor mitől változna meg az autoriter hatalom pökhendi magatartása, a csókosok tőkésítése a dolgozók pénzéből, a rendszert kiszolgáló oligarhák minden határon túli kiszolgálása, a nemzeti vagyon szétrablása stb.

 5. Én tudom miért megyek ki, mert amíg emberek az utcán vannak és éheznek, nélkülöznek, családok, gyerekek, idősek tehetetlen emberek, addig amit csinálnak itt mind csak önkényességre és tudatlanságra vall. Nincs ezen mit szépíteni. Az üres épületek meg menjenek tönkre a fűtetlen télben.. LOGIKA HIÁNY!
  Ha ember csinálta ezeket a primitív és felszínes törtvényeket és létformát, akkor ugyan ilyen szinten az egészet törölhetnék el a fenébe és teljesen más alapokon mozgó rendszert alakíthatnánk ki EGYÜTT.. nem, nem pár ember okoskodása viszi a népet előre… szűklátókörű,kapzsi emberek.. ezen mit nem értenek a kormány védelmezői? Kitették már a lábukat az utcára?

 6. AMERIKA-OROSZ OLAJHÁBORÚ MIATT VAN FEKETÍTVE AZ ORSZÁGUNK VALÓJÁBAN…..EZ NEM AZ INTERNETADÓ (amit be sem vezettek)….EZ TÖBB ANNÁL.

  Meg akrják nemzetközileg hurcolni az országunkat, mert most nem szorítjuk az oroszokat szankciókkal….. És így nem fog az amerikai Shell fennhatósága alá tartozni a Krím félsziget ásványkincsei, és nem Dollárban megy majd ott az olaj kereskedelem……hanem Rúbenben.

  ÉBRESZTŐ, KELJ FEL AKI ALSZOL ÉS LÁSS!

  1. Ahahhah az igen! Jesszus micsoda beteg egy oldal ez, asszem innem minden fidesznyanya meg tata mehetne a szanatóriumba, senkise komplett aki ezeket elhiszi. És még mi ébredjünk hahaha az év vicce. Miből van Szijjártó Petikének luxusvillája, és a Lézer Janinak temérdek ingatlanja, megmondomén, a mi adónkból amit elloptak pofátlanul, és utána nyomják a mézesmázos meséjüket. Nincs mégegy ország ahol az adóhivatal elböke ne tudna angolul, max afrikában. Az állami média csak fényezni meg igazi híreket elhallgatni tud, közben mindent behálóznak a saját gazdagodásukra megalkotott szabályaikkal. Tényleg ennyire jó hazug csalók zsebébe fizetni? Ennyire jó megint egy király önkényuralmába taszítani magunkat? Nem csak állami szarokat kéne nézni meg olvasni és mindjárt könnyebb lenne felébredi. Az adósság nő a forint gyengül a gazdaság sehol a vállalatok vonulnak ki. A világ szégyenei vagyunk. Az egész világ rajunk röhög ha szóbajövünk. Nem furcsa, hogy minden más nemzet rosszallja ami itt folyik? Mindegyik el akar foglalni vagy mi? Racionális ember látja, hogy, ha mindenki az ellentétét mondja mint a fidesz, akkor talán mégsem a fidesznek lehet igaza. Senki sem tévedhetetlen.

   1. Nem hiszem el milyen hulyesegeket beszeltek!!!!!!!
    Egyaltalan van fogalmad hogy a hatarokon kivul mi folyik…??????Itt mar reg nem Magyarorszagrol van szo…hanem a nyugati es az orosz erdekszfera utkozeserol…Ebredjetek sok balfasz magyar…faj a szemem es a fulem mikor ezt a sok rizsat nyomjatok…s minden fogfajasotokat Orbanra kenitek…Hallatlan mekkora eszement agyatok van……A bankok es multik takarodnak, minden ami nyugati erdek volt es aki magyarok hatan akart es csinalt penzt….
    Nezzetek az orosz viszonyokat…Rubel erosodik, nemzeti termekeikre fektetik a hangsulyt, nyugati szart sopornek ki az orszagbol.Nektek olcsobb uzemanyag, futes, devizaproblemak orvoslasa van folyamatban…..tobb szomszedos orszaggal ellentetben….
    Elkuldenelek azert benneteket egy ket Afrikai orszagba hogy legyen viszonyitasi alapotok, elni par honapot akkor razni a rongyot….

 7. Milyen jelenleg az ország kérdésekben mindenki válaszolja meg maga (figyelem kicsit cinikus):
  1) Fizetett tüntetés azt a FIDESZ szokta…
  2) Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a határon túli magyarok kaptak állampolgárságot szavazati joggal? (igen kibicnek semmi sem drága)
  3) Örülünk neki, hogy a szavazni jogosultak 49%-a megy el szavazni és ezek kevesebb, mint a fele ad egy 2/3-ot? (kb 1,5M ember 10M-an vagyunk)
  4) Jó nekünk, hogy egy olyan miniszterelnökünk van aki a saját véleményét is papírról olvassa előre bejelentett kérdésekre?
  5) Nem látok teljesen tisztán az emlékeim megkoptak de nem úgy volt, hogy a tegnapi tüntetésen nem vitt el senkit a rendőrség?
  6) Mi is volt 2006-ban, tényleg felgyulladt pár autó és a MTV székházát dobálták, olyan embereket megfélemlítve, akik csak dolgoztak? – nem emlékszem pontosan :S
  7) Ki a hazaáruló, aki eladja „bagóért”-5eM EURO-ért az országot az oroszoknak Paks fejlesztés címén?
  8) Ki lakik Paks mellett kb 200Km körzetben? – Jó fényeket! (emlékezz Csernobilra)
  +1) Tegye fel a kezét akinek stadion van a kertyében!

  Várom a válaszokat

 8. Igen érdekes és egyben szűk látókörű hozzászóllások bőven olvashatóak a tisztelt „hazafiaktól”. A legjobban az a cinikus hozzászólás tetszik amikor a határon túli magyarokat becsméreli. Érdekes, hogy minden szomszédos nemzetnek fontos a saját nemzettársa, míg a csonka Magyarországon vannak emberek akik így gondolkodnak. Valószínű, hogy az ilyen gondolkodásnak is köszönhetjük Trianont. Csak jelzem, hogy a magyarság élettere tovább szűkül, van valami garancia rá, hogy néhány évtizeden belül, ha elfogy a határon túli magyar közösség, a „szomszédok nem akarnak további magyar területeket? 1918-ban a románok egészen Debrecenig vonltak és a szlovákok sem a jelenlegi határt akarták. Ilyen hozzáállással nagyon könnyen megtapasztalhassátok ti is, hogy milyen kisebbségben élni az őseitek földjén, mint ahogyan mi élünk itt Kárpátalján.

 9. Nem hiszem hogy a tüntetés a legjobb megoldás talán dolgozni kellene és tenni azért,hogy előrébb haladjon a saját életed, nem véletlen nem vagyok a tüntetésen mert NEM ÉREK RÁ kedves hozzászólok.Ebben az országban az emberek nagy része nem akar dolgozni,az USA-ban kedves hozzászólok akik bármit is elértek tisztességes munkával,ők nem napi nyolc órát dolgoztak,ezt csak azért említem mert senki ne gondolja ott minden ingyen van.

 10. Tisztelt cíkk író!

  Az általánosítások (” a fiatalok tudatlanok, tapasztalatlanok, még nem képesek átlátni a folyamatot”) helyett inkább tájékozódjon pontosan a helyzetről a publikálás előtt! Udvariatlan és szűklátókörűségre utaló kifejezéseket alkalmaz írásában.

 11. Milyen érdekes, hogy a cikk írója még a nevét sem vállalja, de azért mi adjuk meg nekik az adatainkat (ha véleményünk van róla)!

 12. Egyedül Miczán Józsefet ismerem a hozzászólók közül. Megnéztem a webes hirdetését, kimondottan anarchista nézeteket vall. Nem hiszem, hogy hazánknak erre volna szüksége!
  Itt nézhető: http://devizahitel.5mp.eu/web.php?a=devizahitel
  Ha futólag olvassa valaki, még tetszhet is a szöveg, de ha többször figyelmesen elolvassa, és tisztában van az anarchisták nézeteivel, akkor rá kell ébredni, hogy Miczán József minden leírt szava az anarchiát dicsőíti.
  Jó átgondolni, hogy ami ellen lázadunk, attól mi a jobb, hogy ne legyen senki mézes-mázos szavú hitetők bábja. Mondom ezt a választások után pár hónappal. Van még 3,5 év, akkor menjenek a most elégedetlenek az utcára, ha még akkor is elégedetlenek lesznek, ne pedig a vesztesek, (ha nem sikerült demokratikusan győzni, majd fegyverrel), politikáját támogassák.
  (Y)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás