Ha még nem láttad

Megkapjátok.

Majdnem ötszáz év csúszással ugyan, de megkapjátok.
Mi magyarok tudjuk, hogy az Istennek sosem volt sürgős. Megtanultuk tőle a leckét, hajjaj, a Himnuszunkban is emlegetjük.
Ő nem pislog. Csak néz bennünket.
Ráér. A malmai lassan, de biztosan őrölnek. Mivel a bizalmával sokadszorra éltünk vissza, most már napnál világosabban látszik, hogy a nyugatinak mondott civilizációt darálja le a történelem kereke. Azok a bazaltnyi kerek kőkoloncok tegnaptól szorgalmasan, hörögve morzsolják a létezéseteket. Egy másik világfelfogás, vallás, kultúra garatszája nyeli el Márai Sándor, Hrabal és Thomas Mann Európáját. Bach égi zenéjének és az ABBA dizőzeinek akkordjait. A kölni dómot, és Monet hótisztára kikevert egét. A fehér ember alkotta mindenséget. Jó két évezred egymásra hordott köveit, a keresztény műveltség kegyeletteljes habarcsával egyberagasztott és fölépített múltat. Szomorú a fölismerés: az enyémet is.
Amiért egykoron élhetően lehetett élni, járni-kelni az ó kontinens nagyvárosainak utcáin, Lipcse piacterén pont úgy, miként Velence árkádjai alatt, csókolózni a párizsi szagos éjszakában vagy sört inni egy bristoli pubban.

Lett volna pedig időtök gondolkodni. Pár emberöltőnyi idő volt rá, hogy számot vessetek: ezt akarjátok? A XX. század egésze alatt mégsem sikerült észhez térnetek. Ti inkább Mephistora hallgattatok, az elárulóitok talpát nyaltátok, majd szavaztatok lila értéktelenségre, ahelyett, hogy a gyereketek ágya mellett népmesét olvastok neki, és megfogadtok tíz rövid mondatot, amit az elődeitek még hittel vallottak.
Két vériszamos háború sem ébresztett föl benneteket: hát hogy várjam el, hogy ettől az – egyelőre – vértelen háborútól majd megjön az eszetek?

Mert ne legyen kétsége senkinek afelől: ez már háború.
Elkezdődött. És ne a bombáktól féljetek, hanem a rátok zúdulók erejétől. A férfijaik köldök alatt hordott férfiasságától, és a nőjeik köldök alatt viselt öntudatától – hamarosan kiszülnek benneteket. Minden egyes bevándorló családban ott ketyeg az időzített bomba. Évente ahány milliónyi utód fölsír, annyival kevesebb idő adatik majd nektek.

Nem hiszitek? Akkor kérdezzétek meg a szerbeket!
Kérdezzétek meg tőlük, hogy sikerült pár évtized alatt elveszíteniük a nekik szent Koszovót?
A szerbek, ha mondanának is valamit, érteni úgysem akarnátok. De a szemükből kiolvasható lesz a válasz: az önsors-rontásotok hozadéka.
Ingathatjátok a fejeteket.

Persze, könnyebb egy kufárkodó, kereskedelmi tévé híradójában síró afgán kisgyerek pár másodperces vágóképének hinnetek. A féligazságnak, az egyoldalúságnak, a rettegés napi sulykolásának, amivel – önmaguk fontosságát igazolva – a jogvédőitek annyiszor visszaélnek. Csak az nem érdekli őket, hogy mekkora felelősségük van mindazoknak, akik útnak indulnak hetedhét országon át, karon ülő gyerekekkel. (Ha egyáltalán az övék…) Mert sokan közületek még most is jobban bíznak a papírjaikat eldobáló, úti-okmánytalan népvándorlókban, mint pár éve, december 5-én például bennem, aki három gyerekét Szerbiában is magyar iskolába járatja, magyar bizonyítványért.

A bácskai magyar paraszt ekkor-akkor találkozott sáskarajjal. Ősszel megesik, hogy seregélyek százezrei teszik tönkre a gyümölcsfákat, fél óra leforgása alatt. Ösztönösen védekezünk a bennünket lerabolni érkezőkkel szemben. Már a mi kertjeinket törik föl, a mórahalmi gazdák földjeit teszik tönkre a nektek oly kedvesek. „Európa reményei”- ezt mondta a minap egy magyarul beszélő gazember a televízióban.

Így gondolták a bácskai ismerőseim is. Jó szándékkal, egy terepjárónyi élelemmel, kenyérrel, ivóvízzel mentek a szabadkai téglagyár gazos telkéig, ahol köztudottan népes migráns kolónia táborozik. Aztán furcsa fordulatot vett az ételosztás, és a humánumtól buzgó ismerőseim kedélye is nagyot változott. Többet egyikük sem akar már segíteni.

Történt ugyanis, hogy az ételkészletet megrohamozták. „Európa reménységei” a saját fajtájuk asszonyait és gyerekeit lökdösve, taszigálva félre, elsőként akartak ajándékot kapni. Az adakozó fiatalemberek pedig ezt látva becsukták a csomagteret, és inkább farkasszemet néztek a 18-20 éves fiatal arab férfiak tömegével. A lincshangulat ellenére angolul megmagyarázták a csőcseléknek, hogy mifelénk a kiváltságok előbb a leggyengébbeket illetik, és addig nem lesz csomag, míg a gyerekek, és nők nem kaptak. Sort parancsoltak, a végén a sok férfiúval. S míg osztották a magukkal hozott elemózsiát, vizet, a hátul állók megjegyzései közepette, láthatták, hogy a szegény menekültek rá-rágyújtanak a Davidoff és Marlboro cigarettáikra…
Első kézből tudom mi történt akkor a szabadkai téglagyár agyonszemetelt udvarán. Hiszek a segíteni akaró ismerősömnek. Ő is hinni szeretett volna. Már nem hisz.
Neki, ennyi kellett, hogy meggyőződjék. Pedig egy gimnáziumban tanultuk a hódoltság korát, miként zajlik, amikor megszállnak bennünket idegenek.

De ti nem tudjátok, mi az: Mohács.
Majd megtanuljátok.
Tartok tőle: akkor már édes mindegy lesz.

Fotó: AP

Pósa Károly/Margit Zoltán

magyartudat.com

13 thoughts on “Nektek Mohács kell ???

 1. A népnek vezető kell. 1945. után szisztematikusan felszámolták a magyar keresztény vezető réteget.félcigány, félnémet, félszerb, félzsidó SOHA NEM FOG DÖNTŐ PILLANATBAN, SŐT MÉG KIS DOLGOKBAN SEM MAGYARKÉNT VISELKEDNI.Tisztelet a kivételnek.

  1. Nincsenek felciganyok meg fel zsidok meg magyarok .csak mi vagyunk EMBEREK es vannak jo emberek meg rossz emberek vannak rossz cigany emberek akik szemetelnek es vannak jo emberek akik osszeszedik azt. vannak muszlimok akik ide akarnak jonni de nem azert hogy europai kulturat tanuljanak hanem hogy minket megvaltoztassanak es mindent tonkretegyenek amit mi felepitettunk ok soha nem lesznek europaiak nem is akarnak azok lenni itt az a kerdes hogy mihez kezdjunk az olyan EMBERREL aki nem tiszteli a szepet es a jot akinek minden ingyen kell (villany viz )amiert mi fizetunk es nem lopjuk mihez kezdjunk a sok muszlimmal aki nem fogadja el az europai kulturat es elobb utobb nem fogja elturni hogy egy lany pl miniszoknyaba setaljon a 30 fokban mert az zavarja az o kulturajat es ezert 5-6 neger megeroszakolja a szemunk elott ami meg belefer az ö kulturajaba szoval ez itt a kerdes hogy legyen Budapest is eg Frankfurt vagy London vagy sorolhatnam a nagyobb varosokat ahol ezek miatt hatalmas a bunozes eroszak stb mi sem vagyunk szentek de ezek az allatoknal is rosszabbak.es ha mondasz valamit barmi keveset de igazat pl csak annyit hogy ne tedd az autodba a szemetet es ne vidd ki az erdore es ott szord el hanem fizess szemet dijat akkor mar rasszista vagy .ha odamesz a haza ele es azt mondod neki hogy ne lopd az aramot még megvernek vagy meg is olnek de te ugyan ugy rasszista maradsz mert mertel nekik szolni es akkor nekem nem a ciganysaggal van bajom vagy a feketekkel hanem azzal ahogy elnek regebb ha egy cigany csalad lopott vagy gyilkolt az egesz falu meglincselte a csaladot de meg a hazat is lebontotta ugyhogy ott csak a menekules maradt a csaladnak de legalabb a kovetkezo faluba mar tudtak a rendet de mi mar nem tanitjuk oket semmire de a szuleik sem es ez itt a baj en hiaba tanitom a gyerekem a rendre es a becsuletre amikor oket senki sem tanitja es elobb utobb ok lesznek tobben es akkor lesz igazi cudar vilag itt .

   1. Pedig a világ úgy kerek, hogy Európában fehérek legyenek a dominánsak, sőt Magyarországon Magyarok, Németországban németek, és így tovább. A fél ide, fél oda, bármennyire sértő, akkor is a kezdete a dolgok tévútra kerülésének. Ugyan ez a „kettős” állampolgársággal is a helyzet. A többiben teljesen egyetértek!

 2. És Buda várának elfoglalását már elfelejtettük? A török cselvetését most egész európán alkalmazzák!

 3. Szomorú vagyok nem látom a magyar jövőt, vagy amit látok az nagyon rossz!!

  1. ÉS !!!! rakd mellé a vonzatát – a velük hozott gyűlöletet, koszt mocskot,betegségeket,vírusokat, !!!!! amit majd , mindenki meg fog szenvedni ,vagy a gyerekei,unokái ,rokonai vagy saját maga által , DE MEG FOGJA !!!! az szent,

 4. Hogy merészeli a cikk írója a Szerb és Koszovó viszonyokat ilyen szemszögből példaként említeni. Ez olyan mint ha a magyarok „honfoglalását” hozta volna példaként. Koszovó az albánoké volt már akkor is amikor szerb nem is létezett. Nem a könyveket kell bújni mert oda azt írnak amit akarnak lásd példaként a fentebbi cikk, hanem a fenmaradt hagyományok alapján kikövetkeztetni a történelmet. Még hogy a szerbek szent Koszovója, inkább aludt volna egyet.

 5. Most akkor érdekelne, mi lenne a megoldás? Golyószórót a sok szerencsétlennek, vagy mit? Mert értelmes, emberi megoldás híján ez a cikk is csak hisztériakeltés.

  1. Jól látja: HISZTÉRIAKELTÉS ! Az bizony.
   Nincs az a párt, kormány, aki betelepitést intézne.
   Ez propaganda-fogás egy nemlétező problémához.

   Ha ide bejön pl 1000 migráns, az 5 perc múlva már
   É – Eu felé tart. Ugyanakkor van néhány, már
   életszerűen itt levő gazdag „migráns”, akik
   itt bázist hoztak létre, magyar ügyvédi képviselettel !

   A valódi migráns-bűnözést a románok és az ukránok
   vezetik, de erről nem számol be a média, mert az a
   kiosztott kettős-állampolgárság bukását jelentené.

   Semmiféle népszavazásra nincs szükség,
   a népi hülyitésbe nem szabad részt venni,
   az a buta embereknek szól.

 6. Valóban Magyarország?

  Született egy ország, melynek uralkodó osztálya (idegen lévén) mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében.
  1956 4000 páncélos hívása, lóháton helyett, lánctalpon!
  „István, a Szent, volt az első, csaknem tudatos szemétszállítónk, ez a kegyes király, kinek kóbor lovag-szállítmányairól talán csak a liberális angol premier tudhatna méltón megemlékezni.” Ady:
  Nyelvében él a nemzet? (Szent királyunk áldásos bölcsessége nyomán! Legfeljebb!)

  Magyarul beszél, gyakran sehogy máshogy. Neve román, sváb, vagy tót! Aszerint, hogy apja mi vót! Kettős keresztnevű, (A vezetéknév is keresztnév, gyengébbek kedvéért) vagy rubint, gyémánt, átverés gyanánt! Jött a szakadt, elűzött, kocsmát bérelt, harminc év, hamar milliomos lett! Később bankár, vagy gyáros, képvisel ő, politikus, miniszter akár, (milyen kár! Rákosi, Kádár, Antall)
  Trianon Magyar uralkodó (országvezetés) baromsága!
  .
  „Unalom a rosszra hajló embert rosszá, a jóra hajlót boldogtalanná teszi, s valóban szánakozásra méltó kinek az életben dolga nincs.” Széchenyi Hitel 1836! S maguk tudják munkásságaik által elejét venni jövendő elaljasodásoknak”. Emlékezzünk a magyar nemesség volt a mai szóval uralkodó osztály, amely magának tartotta fenn az ország vezetés jogát. Akit Petőfi így jellemzett: „Nem írok, nem olvasok, én magyar nemes vagyok”… Munkátlanság csak az élet, van életem, mert henyélek”.
  Hogy a nemesség nagyobb részének olly szívre ható szegénysége, hiányos vagy semmi nevelése s ekképp égbekiáltó tudatlansága s járatlansága közt, olly törvények alatt, melyek a rendbontóknak kedveznek, inkább mint a rendszeretőknek, a közhenyélésnek közepette, nincs a hazában több baj, több veszély, mint melynek tanúi vagyunk. ” Herman Ottó: Magyarokról
  a magyar mindegyik kolompos, vezér vagy egyedül saját erejére támaszkodó pártkalandor akar lenni, s ehhez képest nincs a világnak tán oly legkisebb féket, rendszert nem tűrő népe, mint a magyar” — Széchenyi István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás